![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| látta már? ha érti mi folyik egy fantasztikus film! cant vár a következő egy évben 2 alkalommal ![]()
|
| |||
| |||
| Szent szar, akkor csinál egy másik lol? Én nem láttam még. Did you folks ott be a tv-sorozat "Terminator, The Sarah Connor Chronicles? Úgy indult, és nagyon jól ment Hokey, hogy rövid idő alatt. Irgalmasan ezek után törli az utolsó szezonban. Ez szégyen, hogy volt egy jó ötlet, és majd csak most hülye is. |
|
| |||
| |||
| volt Amerika első és most a hit csak az Egyesült Királyság azt hiszem 2days ezelőtt. Ez egy nagyon jó film! azok elhagyták a vége nyitott és ott is beszélni velük, hogy egy anoter készen kell állnia a 2 vagy 3 év max.i tette start figyelte a krónikák a TV-ben és egyetértek volt igazán jó, de küzdött, hogy lépést tartsanak az epizód úgy kezdődött nézi meg az interneten, akkor van igazán kemény Szóval végül nem zavarja dident nem azok most megállt azt hittem ..
__________________ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kell látni, hogy ezen a hétvégén, a szeretet a filmeket, soha nem nézte a sorozatot bár! Volt az érzésem, ez szar
www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|
|
| |||
| |||
| Néhány cimborák mondta a film valóban nagyon jó, de én automatikusan sor homályos tekintettel azt ![]() Talán Adok egy esélyt, azt feltételezik, hogy lesz, megy vissza, mivel élvezte utolsó .. |
|
| |||
| |||
| pótkocsik nézel szép anyaállatig jó! hiszem el ezen a hétvégén n is szerette a filmet. Szokás lehet azonos nélkül Arnie bár |
|
| |||
| |||
| Idézet:
ull get mit jelent, ha u nézem![]() Emlékezz rám mikor és kattintson hehe
__________________ |
|
| |||
| |||
![]() Kód: Spoiler!
__________________ www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() |
|
| |||
| |||
Még nem bízol bennem
__________________ |
|
| |||
| |||
| Én nem hiszem, hogy sokat is. Ez volt kétségkívül jobb, mint a terminátor 2 és 3, hanem egyszerűen borzalmas. Az eredeti terminátora volt a legjobb. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Spyware Terminator - Jó? , Bad? vagy van jobb? | Tom Billington | Vírus, kémprogram és biztonság | 17 | 19. március 2009 01:33 |
| Spyware terminator / crawler eszköztár | phil66 | Vírus, kémprogram és biztonság | 1 | 25. március 2008 09:42 |
| Téma eszközök | |
| |