![]() |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
ראית את זה עדיין?
ברגע שאתה מבין מה קורה הוא סרט מדהים! צביעות לחכות במשך שנה אחת 2 זמן ![]()
|
|
|||
|
|||
|
שטויות הקודש, הם עושים עוד אחד LOL? לא ראיתי את זה עדיין. האם אנשים שם לקבל את סדרת הטלוויזיה "Terminator, דברי הימים של שרה קונור"? זה התחיל די טוב החוצה והלכתי hokey בתוך זמן קצר. הם Mercifully בוטלה אחרי העונה האחרונה. זה חבל, היה להם רעיון טוב ואז רק נעשה את זה עם טיפש.
|
|
|
|||
|
|||
|
באמריקה זה היה הראשון שלה, ועכשיו רק מכה בבריטניה אני חושב 2days לפני. את הסרט ממש טוב! הם עזבו את הסוף פתוח, ויש לדבר מהם לבצע anoter אחד צריך להיות מוכן ב 2 או 3 שנים max.i עשה את קורות התחלה צופה בטלוויזיה ואני מסכים היה ממש טוב אבל אני struggled כדי לעקוב אחר כך התחלנו את episodes צופה זה באינטרנט אז יש את זה באמת קשה כל כך אני לא הסתיימה למעלה מפריע
dident הם לא עצרו את זה עכשיו חשבתי ..
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
צריך לראות את זה בסוף השבוע הזה, אוהב את כל הסרטים, מעולם לא צפיתי בסדרה למרות! היתה הרגשה שזה יהיה שטויות
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
כמה mates אמר הסרט השני היה ממש ממש טוב, אבל אני אוטומטית לקח כהוי לצפות בזה
|
|||
|
|||
|
קדימונים נראה די שכר טוב! אני חושב שאולי זה עבור כל N בסוף השבוע, אהבתי את הסרטים האחרים. Wont להיות זהה ללא ארני למרות
|
|
|
|||
|
|||
|
ציטוט:
ull להשיג את מה שאני אומר U תיזהר![]() זכור לי כאשר U לחץ hehe
|
|||
|
|||
![]() קוד:
Spoiler!
|
|||
|
|||
אני עדיין לא בוטח בי
|
|||
|
|||
|
אני לא חושב שזה הרבה יותר מזה. זה היה ללא ספק יותר טוב terminator 2 & 3, אבל הם היו פשוט נורא. Terminator המקורי היה הכי טוב.
|