![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| seen it yet? jei jūs suprasite, whats going on yra nuostabus filmas! Cant wait for kitą per 2 metus laiko ![]()
|
| |||
| |||
| Holy Crap, jie daro ONE ANOTHER LOL? I haven't seen it yet. Ar žmonės ten gauti TV serialo "Terminatorius, Sarah Connor Chronicles?" Jis prasidėjo gana geras ir nuvyko į Hokey per trumpą laiką. Maloningai jie atšauktas po to, kai praėjusį sezoną. Gaila, jie buvo gerai ir tada tiesiog turiu kvaila su juo. |
|
| |||
| |||
| jis buvo pirmasis Amerikoje, o dabar jos tiesiog paspauskite UK Manau 2days atgal. jo tikrai geras filmas! jie paliko baigiant atvirą ir yra kalbama apie jų priėmimo anoter vienas turėtų būti paruošta 2 ar 3 metų max.i nebuvo pradėti žiūrėti kronikos per TV ir sutinku buvo tikrai geras, bet man sunkiai sekėsi suspėti su epizodai taip prasidėjo žiūrėti jį internete tai jis gavo tikrai sunku, kad aš galų gale ne įkyrus dident ne jie dabar sustojo tai pagalvojau ..
__________________ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Turi būti pamatyti šį savaitgalį, myliu visus filmus, niekada stebėjo serija nors! Buvo jausmas, kad būtų šūdas
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Keletą padėjėjų sako kitas filmas buvo tikrai tikrai geras, bet aš automatiškai buvo silpnas Atsižvelgiant į tai
| |||
| |||
| priekabų atrodo gana užtvankos geras! manau, galėtų vykti šį savaitgalį, n visiems mėgo kitų filmų. Įpratęs būti be Arnie pats nors |
|
| |||
| |||
| Citata:
ull get ką reiškia, kai u žiūrėti![]() Prisiminti mane, kai u spustelėkite hehe
__________________ |
|
| |||
| |||
![]() Kodas Spoileris!!
__________________ www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() |
|
| |||
| |||
Aš ne Trust me
__________________ |
|
| |||
| |||
| Aš ne manau, kad labai daug. Tai buvo, be abejonės, geriau negu Terminatorius 2 ir 3, bet jie buvo tiesiog siaubingai. Originalus terminatorius buvo geriausi. |