![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| redzams it yet? kad jūs saprotat Kas notiek, ir awesome filmu! aprunāt gaidīt nākamo 2 gadu laikā ![]()
|
| |||
| |||
| Holy crap, viņi dara citu lol? Es neesmu redzējis vēl. Vai tu folks tur nokļūt TV seriāla "Terminators, Sarah Connor Chronicles?" Tā sāku diezgan laba, un devās uz lēts kas īsā laikā. Žēlsirdīgi tie atcelts pēc tam, kad pagājušajā sezonā. Tas ir kauns, viņi bija laba ideja un tad atkal stulbs ar to. |
|
| |||
| |||
| tā bija Amerikā pirmais un šobrīd tā tikai hit uk es domāju 2days atpakaļ. tā patiešām labu filmu! viņi ir atstājuši beidzas atvērts un ir runāt par to pieņemšanas anoter vienam jābūt gatavam 2 vai 3 gadiem max.i bija sākt skatīties hronikas TV un es piekrītu, bija tiešām labi, bet es cīnījos, lai neatpaliktu no epizodēm tik sākās skatoties to internetā, tad tas ieguva ļoti grūti, tāpēc es beidzās nedomājot dident nē tās tagad pārtraukta, tas domas ..
__________________ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jāiet apskatīt šajā nedēļas nogalē, mīlēt visas filmas, nekad skatās sērija gan! Bija sajūta, ka būtu crap
|
| |||
| |||
| Dažiem biedriem teica citi filma bija tiešām ļoti laba, bet man automātiski bija dim, ņemot vērā tā ![]() Varbūt es došu šo vienu iespēju, es pieņemu, ka viņi būs iet atpakaļ, jo tās bija šī pēdējais .. |
|
| |||
| |||
| piekabes izskatās diezgan aizsprosts labi! domāju, ka es varētu aiziet šīs nedēļas nogalē n visiem patika citas filmas. Paradis pats bez ARNIE gan |
|
| |||
| |||
| Quote:
ull iegūt to, ko es domāju, kad u watch it![]() atcerēties mani kad u noklikšķiniet hehe
__________________ |
|
| |||
| |||
![]() Kods: Spoileris!!
__________________ www.Trade4Free.ie Reālas briesmas, nav tas, ka datori būs jāsāk domāt tāpat kā vīrieši, bet vīrieši sāks domāt datoriem. Ja nepastāv iespēja, ka nevar izvēlēties! ![]() |
|
| |||
| |||
Man nav uzticības mani
__________________ |
|
| |||
| |||
| Es tā nedomāju, ka daudz no tā. Tā bija, bez šaubām, ir lielāka par 2 terminators & 3, bet viņi bija vienkārši briesmīgi. Oriģināls terminators bija vislabāk. |
![]() |
|
| Bookmarks |