![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| seen it yet? Po zrozumieć whats going on jest awesome film! cant wait for kolejnego w czasie 2 lat ![]()
|
| |||
| |||
| Holy crap, oni robią ANOTHER ONE lol? I haven't seen it yet. Czy ludzie tam dostać w serialu TV "Terminator The Sarah Connor Chronicles?" Zaczęło się całkiem nieźle i udał się do Hokey w krótkim czasie. Miłosiernie one anulowane po ostatnim sezonie. To wstyd, że był to dobry pomysł, a potem po prostu głupi się z nim. |
|
| |||
| |||
| było pierwszym w Ameryce, a obecnie jej po prostu wciskamy uk Myślę 2 dni temu. jego bardzo dobry film! opuściły one zakończenie otwarte i nie ma rozmawiać z nich czyniąc anoter powinna być gotowa w 2 lub 3 lata max.i zrobił rozpocząć oglądanie kroniki w TV i zgadzam było naprawdę dobre, ale i walczył, aby nadążyć za tak epizodów rozpoczęła oglądania w internecie to się naprawdę ciężko i tak zakończyła się nie kłopotać dident nie mają już zatrzymany niego ..
__________________ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Muszą iść zobaczyć w ten weekend, miłość wszystkich filmów, nie oglądanych serii though! Miał poczucie, że są beznadziejne
www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() My System: Niektóre inne kochanka!
|
|
| |||
| |||
| Kilka mates powiedział innych Film był rzeczywiście bardzo dobry, ale automatycznie zajęła niechętnie patrzy na to ![]() Maybe I'll give tej szansy, jak mniemam będą wraca jak cieszył, że ostatni .. |
|
| |||
| |||
| przyczep wygląda całkiem dobre dam! think i może go w ten weekend n wszystkich kochali innych filmów. Wont być taki sam, choć bez Arnie |
|
| |||
| |||
| Cytat:
ull get what I mean, gdy u watch it![]() Zapamiętaj mnie gdy u kliknij hehe
__________________ |
|
| |||
| |||
![]() Kod: Spoiler!
__________________ www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() |
|
| |||
| |||
nie mam zaufania do mnie
__________________ |
|
| |||
| |||
| I nie uważam, że dużo. To był bez wątpienia lepszy niż terminator 2 i 3, ale były po prostu straszne. Oryginał był najlepszym terminatora. |
![]() |
|
| Zakładki |