![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| văzut-o încă? Odată ce aţi înţeles ce este întâmplă este un excelent film! cant aşteptaţi în următorii 2 ani o în timp ![]()
|
| |||
| |||
| La naiba, fac altul lol? Nu am văzut-o încă. Te-ai oameni buni acolo obţine serialul de televiziune "Terminator, The Sarah Connor Chronicles"? El a inceput destul de bine şi s-a dus la hokey într-un timp scurt. Mercifully au anulat-o dupa ultima sezon. Este o ruşine, au avut o idee buna si apoi doar am prost cu ea. |
|
| |||
| |||
| acesta a fost primul şi în America de acum doar sa lovit Marea Britanie cred 2 zile în urmă. sale un film foarte bun! pe care le-au plecat de la care se încheie deschise şi nu există vorbesc din ei a face un anoter ar trebui să fie gata în 2 sau 3 ani max.i făcut începe cronicile uitam la televizor şi sunt de acord a fost foarte bun, dar am luptat să ţină pasul cu episoade aşa a început ochii pe ea, pe internet, atunci el are foarte greu, aşa că am ajuns să nu deranjează dident nu le-au oprit acum crezut ..
__________________ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Trebuie să te duci sa vezi-l în acest weekend, dragoste toate filmele, niciodată privit serie deşi! Am avut un sentiment că ar fi o prostie
www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() Sistemul meu: Unele alte lover!
|
|
| |||
| |||
| Câteva Mates spus celelalte film a fost de fapt foarte bun, dar mi-am luat în mod automat un pesimism acesta ![]() Poate că vom da-o pe asta o şansă, bănuiesc că se va întoarce în care acestea se bucură că ultima .. |
|
| |||
| |||
| remorci arata destul de bine baraj! cred că i-ar putea merge în acest weekend n toate, de mult a iubit alte filme. Obiceiul să fie aceleaşi, deşi fără Arnie |
|
| |||
| |||
| Citat:
ull obtine ceea ce vreau sa spun, atunci când u ai grijă![]() aduci aminte de mine, atunci când faceţi clic pe u hehe
__________________ |
|
| |||
| |||
![]() Cod: Jefuitor!
__________________ www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() |
|
| |||
| |||
i nu au incredere in mine
__________________ |
|
| |||
| |||
| Nu m-am crede că o mare parte din ea. A fost, fără îndoială mai bine decât Terminator 2 şi 3, dar acestea au fost pur şi simplu groaznic. Originalul terminală a fost cel mai bun. |
![]() |
|
| Marcaje |