![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| vidieť ju ešte? hneď pochopíte, čo sa deje je skvělej film! dotírat čakať na ďalšie do 2 rokov ![]()
|
| |||
| |||
| Sväté hovno, ale robia inú lol? Nevidel som ho ešte. Mali ste ľudí tam dostat televízny seriál "Terminator, o Sarah Connor Kroniky?" Začalo to v dost dobrý a jel do sentimentálnu v krátkom čase. Milosrdne im ho zrušili potom, čo posledné sezóny. Je to škoda, mali dobrý nápad, a potom mám len hlúpy s ním. |
|
| |||
| |||
| bol v Amerike prvá a hneď jeho zmáčkněte UK i think 2 dni ago. jeho naozaj dobrý film! majú ľavý koniec je otvorený a hovoriť o nich urobiť anoter jedna by mala byť hotová do 2 alebo 3 roky max udělal začať dívať Letopis na tv a súhlasím bolo naozaj dobré, ale aj usilovne snaží držať krok s epizód tak začala monitorovanie na internete tak to máš naozaj tvrdo, tak jsem skončil nie obtěžuješ dident žiadne majú teraz ho zastavili myslel ..
__________________ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Musí ísť pozrieť o tomto víkende, milovať všetky filmy, nikdy pozoroval séria keď! Mal pocit, že by bola blbost
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| |||
| |||
| Pár Mates povedal druhej film bol skutočne veľmi dobré, ale já automaticky vzal přitlumit pohľad na to ![]() Možná Dám túto šancu, predpokladám, že budete sa vracia ako potešili, že posledný .. |
|
| |||
| |||
| prívesy vyzerajú pekne priehrady dobrý! myslím, že by mohlo ísť o tomto víkende n všetkých, miloval iných filmov. Zvyknutý byť rovnaká bez Arnie keď |
|
| |||
| |||
| Citácia:
ull dostať to, čo mám na mysli, keď u pozerať![]() Pamätajte si ma, keď u kliknite hehe
__________________ |
|
| |||
| |||
![]() Kód: Spoiler!
__________________ www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() |
|
| |||
| |||
I Nenašli mi veriť
__________________ |
|
| |||
| |||
| I didn't think, že veľa z toho. Bol to nepochybne lepšia ako terminátoromgénu 2 a 3, ale boli jednoducho strašné. Pôvodná terminátoromgénu je najlepšie. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Spyware Terminator - Dobré? Bad? alebo je tam lepšie? | Tom Billington | Virus, spyware a bezpečnosť | 17 | 19. marca 2009 01:33 |
| Spyware terminátor / prehľadávače toolbar | phil66 | Virus, spyware a bezpečnosť | 1 | 25. marca 2008 09:42 |
| Thread Tools | |
| |