![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| henüz görüldü? sonra ne oluyor anlamak harika bir film! 2 yıl sonra bir sonraki için cant wait ![]()
|
| |||
| |||
| Kutsal bok, onlar başka bir lol yapıyorsun? Ben henüz görmedim. Sen orada TV dizisi "Terminator The Sarah Connor Chronicles almak millet mi?" Çok iyi başlayan ve kısa sürede Hokey gittik. Merhametle Geçen sezon sonra iptal edildi. It's a shame, daha sonra sadece var onunla aptal iyi bir fikrim yoktu. |
|
| |||
| |||
| Bu Amerika'da ilk ve bugün sadece İngiltere I vuruldu 2days önce düşünüyorum. onun çok iyi bir filmi! bu son açık ve sol var, bunların söz anoter birini yaparken 2 veya 3 yıl max.i hazır gerektiği TV'de kronikler ve i gerçekten çok iyi olduğunu kabul ediyorum ama böyle başlayan bölümlerini yetişmek için mücadele izlerken başlangıç yaptı Internet üzerinde daha sonra bu yüzden rahatsız değil sonunda aldım gerçekten zor izlerken .. düşündüm dident hayır onlar şimdi durduruldu
__________________ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bu hafta sonu görmek, tüm filmler TR must go halde, dizi izledim hiç! Bu kitap olacak bir duygu Had
www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() Benim Sistemi: Başka bir sevgili!
|
|
| |||
| |||
| Birkaç arkadaşlarınla diğer filmi gerçekten çok iyi oldu, ama ben bunu otomatik olarak bir olumsuz aldı dedi ![]() Belki bir şans bu vereceğiz, ben de bu sonuncusu .. zevk geri gidiyor olacak tahmin |
|
| |||
| |||
| römorklar oldukça baraj iyi bak! Bütün bu hafta sonu N Go olabilir, düşünmek diğer filmler severdi. Alışmış olan Arnie ile aynı olacak ama |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
ull I zaman izlemek U ne demek almak![]() Beni hatırladın zaman U tıklatın hehe
__________________ |
|
| |||
| |||
![]() Kodu: Spoyleri!
__________________ www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() |
|
| |||
| |||
Ben bana güven değil
__________________ |
|
| |||
| |||
| Bence değil mi bu kadar. Bu şüphesiz iyi sonlandırıcısı 2 ve 3 daha, ama sadece kötü oldu. Orijinal sonlandırıcısı en iyi idi. |
![]() |
|
| Bookmarks |