![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| це ще не бачили? Як тільки ви розумієте, що йде далі це дивно потужний фільм! нахиляє чекати наступного 2 разів на рік ![]()
|
| |||
| |||
| Святійший лайно, вони роблять Another One LOL? Я його ще не бачила. Хіба ви, хлопці, там отримати телевізор серії "Terminator, The Sarah Connor Chronicles"? Він почав досить хороші і відправився в місиво в короткі терміни. На щастя вони скасували її після минулого сезону. Це ганьба, вони мають гарну ідею, а потім тільки що нерозумно з ним. |
|
| |||
| |||
| Саме в Америці першим і тепер його просто потрапив до Англії, я думаю, 2days тому. своєї дійсно хороший фільм! вони залишили відкритою і закінчується йде мова про них буде вносити anoter треба бути готовим в 2 або 3 роки max.i ж почати дивитися хроніку по телевізору, і я згоден був дійсно хороший, але я боровся, щоб йти в ногу з такими епізодами початку дивіться її в Інтернеті потім стало дуже важко так що я виявився не утруждая dident Ні, вони вже зупинили його думки ..
__________________ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Повинні подивитися його в ці вихідні, люблю всі фільми, ніколи не спостерігав, хоча серія! Було відчуття було б дерьмо
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| |||
| |||
| Кілька товаришів сказав, що іншого фільму було насправді дуже хороша, але я автоматично взяв тьмяний погляд на це ![]() Може бути, я віддам цей шанс, я вважаю, вони повернуся, оскільки вони користуються, що в минулому одна .. |
|
| |||
| |||
| Причепи виглядаєш гребля добре! Я думаю, може піти в ці вихідні N всіх, любив інших фільмів. Wont бути такою ж, хоча і без Арні |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Ull отримати те, що я маю на увазі, коли і подивитися його![]() Пам'ятайте мене, коли у Hehe натисніть
__________________ |
|
| |||
| |||
![]() Код: Спойлер!!
__________________ www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() |
|
| |||
| |||
Я не довіряють мені
__________________ |
|
| |||
| |||
| Я не думаю, що багато. Це був, без сумніву, краще, ніж 2 & Terminator 3, але вони були просто страшні. Справжній термінатор був кращим. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Spyware Terminator - Добре? , Бад? Там або краще? | Тому Біллінгтон | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 17 | 19 березня 2009 01:33 |
| Spyware Terminator / Crawler Toolbar | phil66 | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 1 | 25 березня 2008 09:42 |
| Різьба Інструменти | |
| |