![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Tak, jak přesně mám poděkovat Carbon pro vyprávějí mi o toto místo a nechat ho vím, kdo jsem a kam jsem přišel z venku před spamem společného s zbytečný vlákno? |
|
| |||
| |||
| Přestěhoval do nové vlákno v mimo téma a změnit název. Toto fórum je právě pro takový druh věc. Některá fóra považovat za spam, ale my ne. Jak dlouho vlákno má smysl pak odbýt. Vítejte na palubě! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Není zač:) (a promiň za pozdní odpověď!)
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| LOL Promiň za pozdní úlovek. I tato posta na vlákno, které se zdálo vhodné době jako poleno a příští den, kdy byl odstraněn (I nyní, proč a kde lol). Jen jsem si musel jsem dostal zrušen z důvodu, lol. Jo, a díky Evildude, jsem viděl dneska. I divili se, kde že odpověď byla ............ |