μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Γενικό Φόρουμ > Off Topic Συζήτηση

Register

Χάρη Carbon

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 12 Ιουλίου 2008, 22:29
Ομάδα Δωρητών

Default Χάρη Carbon

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας evilfantasy View Post
Είναι ένας συνδυασμός πραγμάτων.
Λοιπόν, πώς ακριβώς κάνουμε ευχαριστώ του άνθρακα για να μου πείτε σχετικά με αυτό το χώρο και να αφήνει τον ξέρουν ποιος είμαι και πού ήρθα από το spamming, χωρίς την από κοινού με ένα άχρηστο το νήμα;
Old 13 Ιουλίου 2008, 01:16
Συντονιστής Ομάδας

Default Χάρη Carbon

Μεταφέρθηκε στο νέο νήμα στα εκτός θέματος και άλλαξε τον τίτλο.

Αυτό το φόρουμ είναι μόνο για τέτοιου είδους πράγματα. Ορισμένοι θεωρούν το spamming φόρουμ αλλά δεν το κάνουμε. Εφόσον ένα νήμα έχει νόημα στη συνέχεια, μετά μακριά.

Καλώς ήρθατε!

Old 31 Ιουλ. 2008, 16:56
Ομάδα Δωρητών

Default Χάρη Carbon

Είσαι ευπρόσδεκτη:) (και συγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση!)
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "

Το σύστημά μου: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Μνήμες:
2GB Patriot Extreme Performance
Κάρτα γραφικών (ες):
PNY 8800GTS 320MB
Κάρτα Ήχου:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Υπόθεση / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Ψύξη:
4x-120 χιλιοστά Yate Loon + 200 χιλιοστών κορυφή
Network / Internet:
Qwest
Monitor (ες):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old 20 του Αυγούστου 2008, 17:42
Ομάδα Δωρητών

Default Χάρη Carbon

LOL συγνώμη για την καθυστέρηση των αλιευμάτων. I δημοσιεύτηκε σε αυτό το νήμα που κρίθηκε σκόπιμη τη στιγμή που μια θέση και την επόμενη μέρα είχε αφαιρεθεί (τώρα βλέπω για ποιο λόγο και όταν lol). Μόλις κατάλαβα είχα πάρει διαγραφεί για κάποιο λόγο lol.

Ω, και χάρη Evildude, Μόλις είδα αυτό απόψε. Αναρωτιέμαι εάν η απάντηση πήγε ............
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Άνθρακα! Χρειάζομαι τη βοήθειά σου! Έξαψη Γενική Συζήτηση Hardware 4 31 Αυγούστου, 2009 15:56
Carbon, Χρειάζεστε Βίντεο Μοντάζ Κατασκευάστηκε ....... Bubba Γενική Συζήτηση Hardware 5 3η Μαΐου 2009 20:19
Ένα χρόνο σήμερα για άνθρακα Razer Off Topic Συζήτηση 6 13 Ιαν 2009 12:34
NFS Carbon για XBOX360 Coolyxxx PC & Console Gaming 8 10 Ιαν 2009 02:10
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.