![]() |
|
| |||
| |||
| Λοιπόν, πώς ακριβώς κάνουμε ευχαριστώ του άνθρακα για να μου πείτε σχετικά με αυτό το χώρο και να αφήνει τον ξέρουν ποιος είμαι και πού ήρθα από το spamming, χωρίς την από κοινού με ένα άχρηστο το νήμα; |
|
| |||
| |||
| Μεταφέρθηκε στο νέο νήμα στα εκτός θέματος και άλλαξε τον τίτλο. Αυτό το φόρουμ είναι μόνο για τέτοιου είδους πράγματα. Ορισμένοι θεωρούν το spamming φόρουμ αλλά δεν το κάνουμε. Εφόσον ένα νήμα έχει νόημα στη συνέχεια, μετά μακριά. Καλώς ήρθατε! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Είσαι ευπρόσδεκτη:) (και συγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση!)
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| LOL συγνώμη για την καθυστέρηση των αλιευμάτων. I δημοσιεύτηκε σε αυτό το νήμα που κρίθηκε σκόπιμη τη στιγμή που μια θέση και την επόμενη μέρα είχε αφαιρεθεί (τώρα βλέπω για ποιο λόγο και όταν lol). Μόλις κατάλαβα είχα πάρει διαγραφεί για κάποιο λόγο lol. Ω, και χάρη Evildude, Μόλις είδα αυτό απόψε. Αναρωτιέμαι εάν η απάντηση πήγε ............ |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Άνθρακα! Χρειάζομαι τη βοήθειά σου! | Έξαψη | Γενική Συζήτηση Hardware | 4 | 31 Αυγούστου, 2009 15:56 |
| Carbon, Χρειάζεστε Βίντεο Μοντάζ Κατασκευάστηκε ....... | Bubba | Γενική Συζήτηση Hardware | 5 | 3η Μαΐου 2009 20:19 |
| Ένα χρόνο σήμερα για άνθρακα | Razer | Off Topic Συζήτηση | 6 | 13 Ιαν 2009 12:34 |
| NFS Carbon για XBOX360 | Coolyxxx | PC & Console Gaming | 8 | 10 Ιαν 2009 02:10 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |