![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Pa kako to točno Zahvaljujem Carbon za reći mene o ovom mjestu i samo se njemu znam tko sam i odakle sam bez spam udruženog s beskorisnih thread? |
|
| |||
| |||
| Preselila u novi thread u off topic i promijenjen naslov. Ovaj forum je upravo to vrsta stvari. Neki forumi Smatram spam ali mi ne. Dok jedan thread ima smisla onda post daleko. Dobro došli na palubu! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| You're welcome:) (i ispričavam se na kasnom odgovoru!)
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| LOL žao kasnim uhvatiti. I posted this thread na odgovarajući Izgleda da u to vrijeme, kao post, a sljedeći dan je bio uklonjen (ja sada vidjeti zašto i gdje lol). Upravo sam shvatio sam stečen izbrisana iz nekog razloga lol. Oh, i hvala Evildude, nisam vidio ovo večeras. Pitali gdje sam odgovor da ode ............ |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Carbon! I need your help! | Uzbuđenost | General Hardware Chat | 4 | 31 kolovoz 2009 15:56 |
| Ugljika, Need Video Editing Build ....... | Bubba | General Hardware Chat | 5 | 3. svibanj 2009 20:19 |
| Prije godinu danas Carbon | Razer | Off Topic Discussion | 6 | 13 siječanj 2009 12:34 |
| NFS Carbon na Xbox360 | Coolyxxx | PC & konzole Igre | 8 | 10 siječanj 2009 02:10 |
| Thread Tools | |
| |