![]() |
|
| |||
| |||
| אז איך בדיוק אני אומר תודה Carbon עבור לי על המקום הזה ולתת לו לדעת מי אני ולאן אני בא בלי דואר זבל משותפת עם פתיל חסר תועלת? |
|
| |||
| |||
| הגיע פתיל חדש ב-Off topic ואת הכותרת שונתה. פורום זה מיועד רק זה סוג של דבר. כמה פורומים לשקול את זה דואר זבל, אבל אנחנו לא. כל עוד התגובה, אז יש משמעות לכתוב מהמקום. ברוכה הבאה לסיפון! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אתה מוזמן:) (ו מתנצלים על האיחור בתשובה!)
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| LOL מצטער על האיחור לתפוס. זה אני פורסם על התגובה, זה נראה מתאים באותו זמן כמו לכתוב את זה למחרת הוסר (עכשיו אני רואה למה ולאן LOL). אני פשוט הבנתי שיש לי gotten נמחק מסיבה כלשהי LOL. אה, ותודה Evildude, אני רק ראיתי את זה הערב. אני תוהה לאן זה הלך תגובה ............ |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| פחמן! אני זקוק לעזרתך! | התרגשות | כללי חומרה צ 'אט | 4 | 31 אוגוסט 2009 15:56 |
| פחמן, צריך עריכת וידאו בניית ....... | Bubba | כללי חומרה צ 'אט | 5 | 3rd May 2009 20:19 |
| שנה כיום Carbon | Razer | דיון Off topic | 6 | 13 ינואר 2009 12:34 |
| NFS Carbon על Xbox360 | Coolyxxx | PC & קונסולת משחקים | 8 | -10 ינואר 2009 02:10 |
| שרשרת כלים | |
| |