![]() |
|
| |||
| |||
| Tātad, kā tieši man pateikties Oglekļa stāstīja man par šo vietu un ļaujot viņam zināt, kas es esmu un kur es esmu nācis no bez spamming kopīga ar bezjēdzīgi pavediens? |
|
| |||
| |||
| Pārvietots uz jaunu tēmu ar off topic un maina nosaukumu. Šis forums ir tikai tas, ka veida lieta. Daži forumos uzskata, ka surogātpasts, bet mums nav. Kamēr pavediens ir nozīme tam post prom. Welcome aboard! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| You're welcome:) (un atvainojamies par vēlu atbildi!)
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| LOL sorry par vēlu nozveju. I ievietojis šo par pavedienu, kas šķiet piemēroti laikā, kad amatu un nākamajā dienā tā tika izņemta (I tagad, kāpēc un kur lol). Es tikko sapratu man bija gotten svītrot kādu iemeslu dēļ lol. Ak, un paldies Evildude, es redzēju šīs šovakar. Es prātoju, kur šo atbildi devās ............ |
![]() |
|
| Bookmarks |