mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > General Forum > Off Topic Discuţie

Register

Multumesc de carbon

Reply

Thread Tools
Old 12 iulie 2008, 22:29
Grupul de donator

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de evilfantasy View Post
Este o combinaţie de lucruri.
Deci, exact aşa cum a face I multumim de carbon pentru a spune-mi despre acest loc şi anunţându-l ştiu cine sunt şi de unde am venit, fără a spam-ul de comune cu un fir de nefolositor?
Old 13 iulie 2008, 01:16
Moderator Group

Mutat la New şirul în off topic schimbat şi titlul.

Acest forum este doar pentru chestii din astea. Unele forumuri consideră spam-ul, dar noi nu. Atâta timp un fir sensul apoi a posta departe.

Bine aţi venit la bord?

Old 31 iulie 2008, 16:56
Grupul de donator

Va asteptam cu drag:) (şi îmi pare rău pentru întârziere răspuns!)
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. "

Sistemul meu: 日夏子

Procesor (e):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Plăci de bază:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Memorie RAM:
2GB Patriot Extreme Performance
Placă grafică (e):
PNY 8800GTS 320MB
Placă de sunet:
Sound Blaster Xtremegamer 7.1
Hard Drive (e):
80GB + 500GB
Optical Drive (e):
2x SATA
Cauza / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Răcire:
4x 120mm Yate-cufundar + 200mm sus
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Sistem de operare (e):
Windows XP + 7
Old 20 august 2008, 17:42
Grupul de donator

LOL scuze pentru întârziere captura. Am postat acest lucru pe un fir care parea la momentul potrivit ca un post şi a doua zi el a fost eliminat (a se vedea de ce am acum, şi în cazul în care lol). M-am gândit am ajuns eliminat dintr-un motiv lol.

Oh, şi datorită Evildude, tocmai am vazut asta in seara asta. Mă întrebam unde s-au răspuns că ............
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.