![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Deci, exact aşa cum a face I multumim de carbon pentru a spune-mi despre acest loc şi anunţându-l ştiu cine sunt şi de unde am venit, fără a spam-ul de comune cu un fir de nefolositor? |
|
| |||
| |||
| Mutat la New şirul în off topic schimbat şi titlul. Acest forum este doar pentru chestii din astea. Unele forumuri consideră spam-ul, dar noi nu. Atâta timp un fir sensul apoi a posta departe. Bine aţi venit la bord? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Va asteptam cu drag:) (şi îmi pare rău pentru întârziere răspuns!)
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| LOL scuze pentru întârziere captura. Am postat acest lucru pe un fir care parea la momentul potrivit ca un post şi a doua zi el a fost eliminat (a se vedea de ce am acum, şi în cazul în care lol). M-am gândit am ajuns eliminat dintr-un motiv lol. Oh, şi datorită Evildude, tocmai am vazut asta in seara asta. Mă întrebam unde s-au răspuns că ............ |