![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Tak, ako presne mám poďakovať Carbon pre rozprávajú mi o toto miesto a nechať ho viem, kto som a kam som prišiel z vonku pred spamom spoločného s zbytečný vlákno? |
|
| |||
| |||
| Presťahoval do novej vlákno v mimo tému a zmeniť názov. Toto fórum je práve pre takýto druh vec. Niektoré fóra považovať za spam, ale my nie. Ako dlho vlákno má zmysel potom odbiť. Vitajte na palube! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nie je zač:) (a promiň za neskorú odpoveď!)
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| LOL Promiň za neskoré úlovok. I táto posta na vlákno, ktoré sa zdalo vhodné čase ako poleno a budúci deň, kedy bol odstránený (I teraz, prečo a kde lol). Len som si musel som dostal zrušený z dôvodu, lol. Jo, a vďaka Evildude, som videl dneska. I divili sa, kde že odpoveď bola ............ |