по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Общи форуми > Изключено Тема Дискусия

Register

Нещата, които ви дразня?

Reply

Нишка Инструменти
Old 6-ти юни 2008, 06:48
Номер на групата

Default Нещата, които ви дразня?

Здрасти на всички,
Ето няколко неща, които ме дразнят в ден за ден основа:

1. Необмислен водачи ( Аз съм пример за това е на път, който е ограничен до 40 mph, аз съм в момента прави 45 mph просто да спрете автомобили езда ми задника, и все пак аз съм все още се вземат средно над 10 пъти на ден ... Аз съм вече над ограничението на скоростта какво повече да искам тези хора? и може да не те виждам ярко червени и бели плочи L ... но това е в никакъв случай не е насочен към всички шофьори само нетърпелив идиоти)

2. Хората, които дават начин за дълго, когато съм зад тях (Въпреки, че аз го мразя, когато хората не се дава път на мен "лицемер" Знам, че)

3.People, които използват думата "Noob" във всяко изречение на или офлайн и мисля, че е последен обида? ( Това е дори по-лошо, когато там не игрални)

4. Вихър и разпенващ на моята храна, докато аз си мисля, безопасни за ядене и после изгори устата ми, ( Мамка му храна Кълна се той го прави нарочно)

5. Начинът, по който приятелката ми победи всеки един аргумент без значение какъв предмет е, как е започнало и т.н., тя може да бъде около компютри, в които тя не знае за какво толкова някога и тя все още искате да се чувствам глупаво и неправилно

Но това, което аз съм наистина се интересуват от това, което се получава ти безпокоя?

Old 6-ти юни 2008, 07:41
Номер на групата

Хората, които знаят всичко. Те са били там, че направи и т.н. Те знаят повече за работата си от мен, бла бла бла. Но те Dont .........
Работата е там, те действително вярвам, че те правят това те не са технически, разположена .. така че не мога да кажа по друг начин или ще бъдат оставени с голям аргумент, който ще се постигне нищо, тъй като те са напълно забравил за факта, че те всъщност не знаем нищо ......... booo, hisss.
Old 6-ти юни 2008, 07:48
Номер на групата

Какво ви работа?
Old 6-ти юни 2008, 07:55
Номер на групата

Официално, автомобилна техника. Механик ........ Но сега квалифициран учител. Поучаваше тази сутрин действително, тя обича ....... Ново за мен, но уау, това е страхотно.
Old 6-ти юни 2008, 09:11
Номер на групата

Какво предмет преподавате? и на какво ниво?

Моята система: Първо OC

Процесор (и):
Intel E2180@2.85
Дънната платка:
Гигабайт GA-P35-DS3L
RAM памет:
2x1GB OCZ PC2-9200 жетваря CL5
Графична карта (и):
Gainward ATI 3850
Звукова карта:
на борда
Hard Drive (и):
120GB SEAGATE Barracuda 7200,7
Оптично устройство (а):
Hitachi DVD-ROM GD-2500
Дело / PSU:
Корсар VX450
Охлаждане:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Мрежа / Интернет:
на борда / мнение 10Meg девице кабел
Монитор (и):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Операционна система (и):
XP Home
Old 6-ти юни 2008, 14:39
Злонамерен софтуер група

Аз може да получите някои интересни обратна връзка за това, но ...

Мнения във форумите съставен изцяло от textspeak или netspeak наистина ме дразнят. Не всички от нас прекарват живота си тъкачен. Да, английският език е единственият език, мога да разбера, и аз предпочитам изречения, за да бъде изработена от думи, които са най-малко общоприети да бъде английски. Пунктуация е за предпочитане, но не е абсолютно изискване. А има толкова много ресурси и добавки за правопис .........

* * тирада над Ще си взема палто .....

Моята система: Всичко това е мое ...

Процесор (и):
C2D E6750 2.66Ghz
Дънната платка:
Гигабайта P35C-DS3R
RAM памет:
2 х 1GB корсар DDR2 XMS2 PC26400
Графична карта (и):
GeForce 8600GT
Звукова карта:
Creative X-Fi
Hard Drive (и):
Maxtor 320Gb
Оптично устройство (а):
Pioneer DVD-RW
Дело / PSU:
ANTEC 900 / ANTEC TruPower Трио 650
Охлаждане:
Различни ANTEC + Zalman 92 mm
Мрежа / Интернет:
ASUS Router / VirginMedia
Монитор (и):
LGL226WQ 22 "Широкоекранен
Операционна система (и):
XP Pro SP3
Old 6-ти юни 2008, 14:54
Номер на групата

Напълно съм съгласен с теб, Глазгоу, аз не обичам текст говори, afterall, там не е герой, срокът за длъжности като има за текстове. От време на време споменаване на emotes или LOL или други подобни, но това е доколкото аз отивам на форуми.
Old 6-ти юни 2008, 18:06
Член Група

хора със становище по absolutrly всичко.
рап "музика".
peoplw мисля, че те са страхотни.
Noob думата.
хора, че комбинация от цифри и букви, за да думи.
хора, които умишлено правописа думите грешно. като yooh и werds.
Toyota Prius шофьори мислене те правят услуга на околната среда, когато те са го убива по-бързо. (има по-малко емисии, използвани в производството на 2 джип wranglers от 1 Prius. батерии и са почти невъзможно да се разпорежда с чисто) (съжалявам, ако има някакви драйвери Prius четете това)
Old 7-ми Юни, 2008, 06:28
Номер на групата

Получи се още нещо да добавите, Когато ми интернет умира без причина.
Old 7-ми Юни, 2008, 11:12
Модератор Група

64 късче Изглед е наистина ме cheesing на разстояние от снощи, когато се опитват да го инсталирате на изграждане на нови съоръжения.

Моята система: Eclipse

Процесор (и):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Дънната платка:
Asus P5Q Pro
RAM памет:
OCZ 8GB 800Mhz
Графична карта (и):
Saphire Radeon 4850
Звукова карта:
На борда
Hard Drive (и):
Широки
Оптично устройство (а):
Sony Ал cheapo един.
Дело / PSU:
ANTEC триста
Охлаждане:
Арктика Cooler 7 Pro, 3 случая фенове.
Мрежа / Интернет:
Titan ADSL
Монитор (и):
Dual 19 "LCD
Операционна система (и):
XP SP3
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc