![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здрасти на всички, Ето няколко неща, които ме дразнят в ден за ден основа: 1. Необмислен водачи ( Аз съм пример за това е на път, който е ограничен до 40 mph, аз съм в момента прави 45 mph просто да спрете автомобили езда ми задника, и все пак аз съм все още се вземат средно над 10 пъти на ден ... Аз съм вече над ограничението на скоростта какво повече да искам тези хора? и може да не те виждам ярко червени и бели плочи L ... но това е в никакъв случай не е насочен към всички шофьори само нетърпелив идиоти) 2. Хората, които дават начин за дълго, когато съм зад тях (Въпреки, че аз го мразя, когато хората не се дава път на мен "лицемер" Знам, че)3.People, които използват думата "Noob" във всяко изречение на или офлайн и мисля, че е последен обида? ( Това е дори по-лошо, когато там не игрални) 4. Вихър и разпенващ на моята храна, докато аз си мисля, безопасни за ядене и после изгори устата ми, ( Мамка му храна Кълна се той го прави нарочно) 5. Начинът, по който приятелката ми победи всеки един аргумент без значение какъв предмет е, как е започнало и т.н., тя може да бъде около компютри, в които тя не знае за какво толкова някога и тя все още искате да се чувствам глупаво и неправилно Но това, което аз съм наистина се интересуват от това, което се получава ти безпокоя? |
|
| |||
| |||
| Хората, които знаят всичко. Те са били там, че направи и т.н. Те знаят повече за работата си от мен, бла бла бла. Но те Dont ......... Работата е там, те действително вярвам, че те правят това те не са технически, разположена .. така че не мога да кажа по друг начин или ще бъдат оставени с голям аргумент, който ще се постигне нищо, тъй като те са напълно забравил за факта, че те всъщност не знаем нищо ......... ![]() booo, hisss. |
|
| |||
| |||
Какво ви работа? |
|
| |||
| |||
| Официално, автомобилна техника. Механик ........ Но сега квалифициран учител. Поучаваше тази сутрин действително, тя обича ....... Ново за мен, но уау, това е страхотно. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Какво предмет преподавате? и на какво ниво?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аз може да получите някои интересни обратна връзка за това, но ...
Мнения във форумите съставен изцяло от textspeak или netspeak наистина ме дразнят. Не всички от нас прекарват живота си тъкачен. Да, английският език е единственият език, мога да разбера, и аз предпочитам изречения, за да бъде изработена от думи, които са най-малко общоприети да бъде английски. Пунктуация е за предпочитане, но не е абсолютно изискване. А има толкова много ресурси и добавки за правопис ......... * * тирада над Ще си взема палто ..... Моята система: Всичко това е мое ...
|
|
| |||
| |||
| Напълно съм съгласен с теб, Глазгоу, аз не обичам текст говори, afterall, там не е герой, срокът за длъжности като има за текстове. От време на време споменаване на emotes или LOL или други подобни, но това е доколкото аз отивам на форуми. |
|
| |||
| |||
| хора със становище по absolutrly всичко. рап "музика". peoplw мисля, че те са страхотни. Noob думата. хора, че комбинация от цифри и букви, за да думи. хора, които умишлено правописа думите грешно. като yooh и werds. Toyota Prius шофьори мислене те правят услуга на околната среда, когато те са го убива по-бързо. (има по-малко емисии, използвани в производството на 2 джип wranglers от 1 Prius. батерии и са почти невъзможно да се разпорежда с чисто) (съжалявам, ако има някакви драйвери Prius четете това) |
|
| |||
| |||
| Получи се още нещо да добавите, Когато ми интернет умира без причина. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 64 късче Изглед е наистина ме cheesing на разстояние от снощи, когато се опитват да го инсталирате на изграждане на нови съоръжения.