menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Obecná fóra > Vypnout Téma diskuze

Register

Věci, které obtěžují vás?

Reply

Thread Nástroje
Old 6.června 2008, 06:48
Dárce Skupina

Default Věci, které obtěžují vás?

Ahoj všem,
Zde je pár věcí, které mě obtěžují každý den základ:

1. Bezohledné řidiče ( Příkladem může být jsem na silnici, která je omezena na 40 mph, já jsem v současné době dělá jen 45 mph k zastavení vozidla na koni do mého zadku, a přesto jsem stále nad brát v průměru 10 krát za den ... Já už jsem překročení rychlosti, co více ti lidé chtějí? a nemohou vidět má jasně červené a bílé L desky ... ale je to v žádném případě zaměřena na všechny řidiče jen netrpěliví idioti)

2. Lidé, kteří dávají na dlouhou cestu, když jsem se za nimi (I když já nesnáším, když lidé nedávají tak mi "pokrytec" Já vím)

3.People, kteří používají slovo "Noob" v každé větě nebo offline, a myslím, že je nejvyšší urážka? ( Je to ještě horší, když tam není hraní)

4. Fouká a fouká na moje jídlo, až jsem si její bezpečné jíst a pak vypálit mých úst, ( K čertu s potravinami Přísahám, že to schválně)

5. Jak moje dívka vyhrává každý argument, bez ohledu na to, co předmět je, jak to začalo, atd., může to být o počítače, ve kterém ona nezná toho, co tak někdy kolem a ona se pořád se cítím hloupý a špatný

Ale to, co jsem opravdu zajímá je to, co dostane ty naštvaný?

Old 6.června 2008, 07:41
Dárce Skupina

Lidé, kteří vědí všechno. Byly tam stalo, že vědí, atd. Více informací o mé práci, než já, bla bla bla. Ale ona dont .........
Věc je, že skutečně věří, že tak učiní, nejsou technicky leží .. Nemůžu říct, tak jinak, nebo budu odešel s velkým argumentem, který povede k dosažení nic, protože oni jsou úplně zapomíná na skutečnost, že vlastně neví ......... booo, hisss.
Old 6.června 2008, 07:48
Dárce Skupina

Co vaše práce?
Old 6.června 2008, 07:55
Dárce Skupina

Oficiálně motorových vozidel technik. Mechanik ........ Ale teď kvalifikovaného učitele. Učil dnes ráno skutečně, miloval ji ....... Pro mě něco nového, ale páni, je to skvělé.
Old 6.června 2008, 09:11
Dárce Skupina

jaký předmět učíte? a na jaké úrovni?

Můj systém: První OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Základní deska:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Paměť RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 žnec CL5
Grafické karty (s):
Gainward ATI 3850
Zvuková karta:
na palubě
Pevný disk (y):
Seagate Barracuda 7200.7 120gigabajt
Optická mechanika (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Chlazení:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Síť / Internet:
na palubě / údajně 10Meg panna kabel
Monitor (s):
ViewSonic Vx922; ViewSonic VE702m
Operační systém (y):
XP Home
Old 6.června 2008, 14:39
Malware Skupina

Mohl bych dostat nějaké zajímavé názory na to, ale ...

Příspěvky ve fóru skládá výhradně z textspeak nebo netspeak opravdu obtěžují mě. Ne všechny z nás tráví svůj život posílání SMS zpráv. Ano, angličtina je jediný jazyk, chápu, a já jsem raději věty, které mají být vyrobeny ze slov, která jsou přinejmenším všeobecně uznávána za angličtinu. Interpunkční znaménka je vhodnější, ale není povinné. A je tu mnoho zdrojů a add-in pro pravopis .........

* rant over * Vezmu kabát .....

Můj systém: Je to moje ...

Processor (s):
C2d E6750 2.66Ghz
Základní deska:
Gigabyte P35C-DS3R
Paměť RAM:
2 x 1Gb Corsair DDR2 XMS2 PC26400
Grafické karty (s):
GeForce 8600GT
Zvuková karta:
Creative X-Fi
Pevný disk (y):
Maxtor 320GB
Optická mechanika (s):
Pioneer DVD-RW
Case / PSU:
Antec 900 / Antec TruPower Trio 650
Chlazení:
Různé Antec Žalman + 92 mm
Síť / Internet:
ASUS Router / VirginMedia
Monitor (s):
LGL226WQ 22 "širokoúhlý
Operační systém (y):
XP Pro SP3
Old 6.června 2008, 14:54
Dárce Skupina

Plně souhlasím s vámi Glasgowa, I don't like text mluvit, konec konců, není limit počtu znaků pro místa, jako je tomu u textů. Občasné zmínky o emoce nebo lol nebo podobné, ale to co jsem jít na fórech.
Old 6.června 2008, 18:06
Člen Skupina

lidé s absolutrly názor na všechno.
rap 'music'.
peoplw, že si myslí, že jsou skvělé.
slovo noob.
lidé, které kombinují čísla a písmena, aby se slova.
osob, které záměrně kouzlo slova špatně. jako yooh a werds.
Toyota Prius řidiči v domnění, že dělají pro životní prostředí, jsou-li zabíjet to rychleji. (je jich méně emisí při výrobě 2 džípu kovbojů než 1 Prius. a baterie jsou téměř nemožné zbavit se čistě) (pardon, pokud byly nějaké prius čtení tohoto ovladače)
Old 7 června 2008, 06:28
Dárce Skupina

Mám ještě něco přidat, má-li internet umírá pro nic za nic.
Old 7 června 2008, 11:12
Moderátor skupiny

64 bit Vista byl opravdu cheesing mě včera v noci, kdy se snaží nainstalovat na nový build.

Můj systém: Eclipse

Processor (s):
Intel c2d E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Základní deska:
Asus P5Q Pro
Paměť RAM:
OCZ 8gigabajt 800MHz
Grafické karty (s):
Saphire Radeon 4850
Zvuková karta:
Palubní
Pevný disk (y):
Naprostá
Optická mechanika (s):
Sony al cheapo jedna.
Case / PSU:
Antec tři sta
Chlazení:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 případu fanoušků.
Síť / Internet:
Titan ADSL
Monitor (s):
Duální 19 "LCD
Operační systém (y):
XP SP3
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Virus se snaží prodat mi to? pete21 Virus, spyware a bezpečnost 5 4. října 2008 18:03
20 věcí, budete vědět, didnt počítači mohl udělat (možná) computeruler Obecné Software Chat 7 10. června 2008 13:12
Cid oken a dalších věcí ... Hybr! D Virus, spyware a bezpečnost 20 20. březen 2008 20:00
Co je třeba zvážit, kdy se začíná ... Cobalt Vypnout Téma diskuze 1 14. listopadu 2006 05:56
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.