μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Γενικό Φόρουμ > Off Topic Συζήτηση

Register

Τα πράγματα που σας ενοχλούν;

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 6 Ιουνίου 2008, 06:48
Ομάδα Δωρητών

Hey όλα,
Εδώ είναι μερικά πράγματα που με ενοχλούν σε καθημερινή βάση:

1. Inconsiderate οδηγών ( Παράδειγμα που είμαι σε έναν δρόμο που περιορίζεται σε 40 μίλια/ώρα, είμαι σήμερα κάνει 45 μίλι/ώρα απλά για να σταματήσουν τα αυτοκίνητα ιππασίας μέχρι κώλο μου, και όμως είμαι ακόμα να ληφθούν κατά μέσο όρο 10 φορές την ημέρα ... Είμαι ήδη πάνω από το όριο ταχύτητας τι περισσότερο αυτοί οι άνθρωποι θέλουν; και μπορεί να μην δείτε φωτεινό κόκκινο και λευκό πινακίδες μου L ... αλλά αυτό είναι σε καμία περίπτωση δεν απευθύνονται σε όλους τους οδηγούς μόνο οι ηλίθιοι ανυπόμονος)

2. Οι άνθρωποι που δίνουν τρόπος για να καιρό όταν είμαι πίσω από τους (Αν και το μισώ όταν οι άνθρωποι δεν υποχωρήσουν σε μένα "υποκριτής" i know)

3.People που χρησιμοποιούν τη λέξη "Noob" σε κάθε πρόταση με ή χωρίς σύνδεση και νομίζω ότι είναι η τελική προσβολή; ( Είναι ακόμα χειρότερα όταν δεν υπάρχει gaming)

4. Φυσά και φυσώντας με τρόφιμα μου μέχρι Νομίζω ασφαλή του για να φάει και στη συνέχεια να κάψετε το στόμα μου, ( Ανάθεμα i τροφίμων ορκίζομαι ότι το κάνει επίτηδες)

5. Ο τρόπος με τη φίλη μου κερδίζει κάθε επιχείρημα δεν έχει σημασία αυτό το θέμα είναι, πώς ξεκίνησε κλπ, θα μπορούσε να είναι σχετικά με τους υπολογιστές στα οποία δεν έχει γνώση τι έτσι ποτέ για εκείνη είχε και εξακολουθεί να με κάνουν να αισθάνομαι ηλίθια και το λάθος

Αλλά αυτό που είμαι πραγματικά ενδιαφέρει είναι τι γίνεται εσύ ενοχλημένος;

Old 6 Ιουνίου 2008, 07:41
Ομάδα Δωρητών

Οι άνθρωποι που γνωρίζουν τα πάντα. Έχουν γίνει εκεί που κ.λπ. Ξέρουν περισσότερα για τη δουλειά μου από εμένα, μπλα μπλα μπλα. Αλλά dont .........
Πράγμα είναι, πράγματι πιστεύουν ότι το κάνουν, δεν είναι τεχνικώς ψέματα .. έτσι λοξοτομώ πω αλλιώς ή θα βρεθούμε αντιμέτωποι με ένα μεγάλο επιχείρημα το οποίο δεν θα καταφέρει τίποτα που να είναι εντελώς τίποτα για το γεγονός ότι ξέρουν πραγματικά τίποτα δεν ......... BOOO, hisss.
Old 6 Ιουνίου 2008, 07:48
Ομάδα Δωρητών

whats δουλειά σας;
Old 6 Ιουνίου 2008, 07:55
Ομάδα Δωρητών

Επισήμως, Οχημάτων Τεχνικός. Μηχανικός ........ Αλλά τώρα με ειδική δάσκαλος. Δίδασκε σήμερα το πρωί στην πραγματικότητα, άρεσε ....... Νέο για μένα, αλλά wow, είναι μεγάλη.
Old 6 Ιουνίου 2008, 09:11
Ομάδα Δωρητών

τι θέμα διδάσκετε; και σε ποιο επίπεδο;

Το σύστημά μου: Πρώτο OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Motherboard:
Gigabyte GA-σ. 35-DS3L
Μνήμες:
2x1GB OCZ PC2-9200 θεριστική CL5
Κάρτα γραφικών (ες):
Gainward ATI 3850
Κάρτα Ήχου:
επί του σκάφους
Hard Drive (s):
7200,7 Seagate Barracuda 120GB
Optical Drive (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Υπόθεση / PSU:
Corsair VX450
Ψύξη:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Network / Internet:
επί του πλοίου / δήθεν 10Meg παρθένο καλώδιο
Monitor (ες):
ViewSonic Vx922? ViewSonic VE702m
Operating System (s):
XP Home
Old 6 Ιουνίου 2008, 14:39
Malware Group

Θα ήθελα να λάβετε κάποια ενδιαφέροντα σχόλια για αυτό, αλλά ...

Θέσεις σε φόρουμ που αποτελείται εξ ολοκλήρου από textspeak ή netspeak πραγματικά με ενόχλησε. Δεν είναι όλοι μας περνούν τη ζωή μας γραπτών μηνυμάτων. Ναι, τα αγγλικά είναι η μόνη γλώσσα μπορώ να καταλάβω, και εγώ προτιμώ ποινές να είναι κατασκευασμένα από τα λόγια που θα είναι τουλάχιστον κατά γενική ομολογία, είναι η αγγλική. Στίξη είναι προτιμότερη, αλλά δεν αποτελεί απόλυτη απαίτηση. Και υπάρχουν τόσοι πολλοί πόροι και πρόσθετα για την ορθογραφία .........

* rant πάνω * Θα πάρω το παλτό μου .....

Το σύστημά μου: Είναι όλος δικός μου ...

Processor (s):
C2D E6750 2.66Ghz
Motherboard:
Gigabyte P35C-DS3R
Μνήμες:
2 x 1Gb Corsair DDR2 XMS2 PC26400
Κάρτα γραφικών (ες):
GeForce 8600GT
Κάρτα Ήχου:
Creative X-Fi
Hard Drive (s):
Maxtor 320GB
Optical Drive (s):
Pioneer DVD-RW
Υπόθεση / PSU:
Antec 900 / Antec TruPower Trio 650
Ψύξη:
Διάφορα Antec + Zalman 92 χιλιοστά
Network / Internet:
ASUS Router / VirginMedia
Monitor (ες):
LGL226WQ 22 "Widescreen
Operating System (s):
XP Pro SP3
Old 6 Ιουνίου 2008, 14:54
Ομάδα Δωρητών

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σας Glaswegian, δεν μου αρέσει το κείμενο μιλήσω, afterall, δεν υπάρχει ένα όριο χαρακτήρων για τις θέσεις, όπως υπάρχει για τα κείμενα. Η περιστασιακή αναφορά emotes ή lol ή παρόμοια, αλλά αυτό είναι όσο πάω στα φόρουμ.
Old 6 Ιουνίου 2008, 18:06
Μέλος Ομάδα

άνθρωποι με γνώμη σχετικά με absolutrly τα πάντα.
ραπ ».
peoplw ότι νομίζουν ότι είναι μεγάλη.
το noob λέξη.
άνθρωποι που συνδυάζουν αριθμούς και γράμματα για να κάνει τα λόγια.
άνθρωποι που spell εσκεμμένα λάθος λέξεις. όπως yooh και werds.
Toyota Prius οδηγοί σκέψης κάνουν το περιβάλλον χάρη, όταν το σκοτώνοντας γρηγορότερα. (υπάρχουν λιγότερες εκπομπές που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή 2 τζιπ Wranglers από 1 Prius. και οι μπαταρίες είναι σχεδόν αδύνατο να διαθέτει καθαρά) (συγνώμη εάν υπάρχουν Prius οδηγοί ανάγνωση αυτού)
Old 7 Ιουνίου 2008, 06:28
Ομάδα Δωρητών

Έχεις κάτι άλλο να προσθέσετε, όταν ο Internet μου δεν πεθαίνει για το λόγο.
Old 7 Ιουνίου 2008, 11:12
Συντονιστής Ομάδας

64 bit Vista ήταν cheesing πραγματικά με ανοικτά χθες το βράδυ, όταν προσπαθείτε να το εγκαταστήσετε σε μια νέα δημιουργία.

Το σύστημά μου: Eclipse

Processor (s):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Motherboard:
Asus P5Q Pro
Μνήμες:
OCZ 8GB 800MHz
Κάρτα γραφικών (ες):
Saphire Radeon 4850
Κάρτα Ήχου:
Εποχούμενες
Hard Drive (s):
VAST
Optical Drive (s):
Sony al cheapo ένα.
Υπόθεση / PSU:
Antec τριακόσιες
Ψύξη:
Cooler Αρκτικής 7 Pro, 3 περίπτωση οπαδούς.
Network / Internet:
Τιτάν ADSL
Monitor (ες):
Dual 19 "LCD
Operating System (s):
XP SP3
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.