manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Opći Forumi > Off Topic Discussion

Register

Stvari koje vam smetati?

Reply

Thread Tools
Old 6. lipnja 2008, 06:48
Donatorska Grupa

Hej svima,
Evo nekoliko stvari koje ljutiti na mene svakodnevno:

1. Bezobziran vozač ( Primjer ja sam se na cesti koja je ograničena na 40mph, Ja sam trenutno radiš 45mph samo za zaustavljanje automobila jahanje do moje dupe, a ja još uvijek sam se više uzima u prosjeku 10 puta dnevno ... Već sam OVER SPEED LIMIT što više ti ljudi ne žele? a oni ne mogu vidjeti moje jarko crvene i bijele ploče L ... ali to ne znači da je usmjeren na sve vozače samo nestrpljiv idioti)

2. Ljudi koji se daju za put do duge kada sam iza njih (Iako ja to mrzim kad ljudi ne daju način da se mi "licemjer" ja znam)

3.People koji koriste riječ "Noob" u svakoj rečenici na ili izvan veze i mislim da je to konačan vrijeđati? ( To je još gore kad nema igre)

4. Puše i puše na moj hranu sve dok mislim da je sigurna za jesti a onda spaliti moja usta, ( Damn hrana kunem se to ne namjerno)

5. Način svojom djevojkom pobjeđuje svaki argument, bez obzira što je predmet, kako je počeo itd, moglo bi se o računalima na kojima ona nema znanja tako što ikad o, a ona bi još uvijek čine da se osjećam glupo i pogrešno

Ali, ono što ja stvarno zanima je što dobiva ti ljutilo?

Old 6. lipnja 2008, 07:41
Donatorska Grupa

Ljudi koji znaju sve. Oni su tamo učinili itd. Oni koji znaju više o moj posao od mene, blah blah blah. Ali, oni dont .........
Stvar je, oni zaista vjeruju da su to učinili oni nisu tehnički lažu .. pa ja ne mogu reći na drugi način ili ću ostati s velikim argument koji će se postići ništa jer oni su potpuno nesvjesni činjenice da su oni zapravo ne znaju ništa ......... booo, hisss.
Old 6. lipnja 2008, 07:48
Donatorska Grupa

koliko je vaš posao?
Old 6. lipnja 2008, 07:55
Donatorska Grupa

Službeno, za motorna vozila tehničar. Strojar ........ Ali sada kvalificirani učitelj. Je li učenje jutros zapravo, on je volio ....... Novi na mene, ali wow, to je super.
Old 6. lipnja 2008, 09:11
Donatorska Grupa

ono što subjekt ti učiš? i na kojoj razini?

My System: Prvo OC

Procesor (i):
Intel E2180@2.85
Matične ploče:
Gigabajt GA-P35-DS3L
RAM memorija:
2x1GB OCZ PC2-9200 žetelac CL5
Grafička kartica (e):
Gainward ATI 3850
Sound Card:
na brodu
Tvrdi disk (i):
7200,7 SEAGATE BARRACUDA 120GB
Optički pogon (e):
Hitachi DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Gusar VX450
Hlađenje:
AC Pro freezer7, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Network / Internet:
na brodu / navodno 10Meg djevičansko kabel
Monitor (e):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Operacijski sustav (e):
XP Home
Old 6. lipnja 2008, 14:39
Štetni sadržaj grupe

Možda ću dobiti neki zanimljiv komentar za ovaj, ali ...

Posts in forum sastavljen u cijelosti od textspeak ili netspeak stvarno ne smetati mene. Nisu svi od nas provode naše živote tkanina. Da, engleski je jezik jedino mogu razumjeti, a ja radije rečenice biti izgrađene od riječi koje su barem općenito priznata kao engleski. Interpunkcija je poželjno, ali ne i apsolutna zahtjev. A ima toliko resursa i dodaci za pravopis .........

* rant * nad ću dobiti moj kaput .....

My System: To je sve moje ...

Procesor (i):
C2D E6750 2.66Ghz
Matične ploče:
Gigabajt P35C-DS3R
RAM memorija:
2 x 1GB gusar DDR2 XMS2 PC26400
Grafička kartica (e):
GeForce 8600GT
Sound Card:
Creative X-Fi
Tvrdi disk (i):
Maxtor 320Gb
Optički pogon (e):
Pioneer DVD-RW
Case / PSU:
Antec 900 / Antec TruPower Trio 650
Hlađenje:
Razne Antec + Zalman 92mm
Network / Internet:
ASUS Router / VirginMedia
Monitor (e):
LGL226WQ 22 "Široki zaslon
Operacijski sustav (e):
XP Pro SP3
Old 6. lipnja 2008, 14:54
Donatorska Grupa

Ja u potpunosti suglasni s vama Glaswegian, mi se ne sviđa tekst govori, Afterall, ne postoji ograničenje broja znakova za postove kao što postoji za tekstove. Povremeno spomenuti emotes ili lol ili slično, ali to je koliko ja ići na forumima.
Old 6. lipnja 2008, 18:06
Member Group

ljudi sa absolutrly mišljenje o svemu.
rap 'glazbe'.
peoplw koji misle da su veliki.
word noob.
ljudi koji kombiniraju brojeve i slova kako bi riječi.
ljudi koji namjerno slovkati riječi u redu. poput yooh i werds.
Toyota Prius vozači misleći da rade okoliš korist našto oni su ga brže ubijanje. (ima manje emisije koriste u proizvodnji od 2 džip wranglers od 1 Prius. i baterije su gotovo nemoguće prodati čisto) (ispričavam se ako ima bilo koji čitate ovaj Prius vozači)
Old 7. lipnja 2008, 06:28
Donatorska Grupa

Imaš još nešto za dodati, Kada moja internet umire bez razloga.
Old 7. lipnja 2008, 11:12
Moderator / ica grupe

64 zalogaj Vidik stvarno mi je cheesing od sinoć našto težak to uvesti koga u službu na novu izgradnju.

My System: Eclipse

Procesor (i):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Matične ploče:
Asus P5Q Pro
RAM memorija:
OCZ 8GB 800Mhz
Grafička kartica (e):
Saphire Radeon 4850
Sound Card:
Onboard
Tvrdi disk (i):
Golema
Optički pogon (e):
Sony al cheapo jedan.
Case / PSU:
Antec trista
Hlađenje:
Arktik hladnjaci 7 Pro, 3 case obožavatelja.
Network / Internet:
Titan ADSL
Monitor (e):
Dual 19 "LCD
Operacijski sustav (e):
XP SP3
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.