![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hej svima, Evo nekoliko stvari koje ljutiti na mene svakodnevno: 1. Bezobziran vozač ( Primjer ja sam se na cesti koja je ograničena na 40mph, Ja sam trenutno radiš 45mph samo za zaustavljanje automobila jahanje do moje dupe, a ja još uvijek sam se više uzima u prosjeku 10 puta dnevno ... Već sam OVER SPEED LIMIT što više ti ljudi ne žele? a oni ne mogu vidjeti moje jarko crvene i bijele ploče L ... ali to ne znači da je usmjeren na sve vozače samo nestrpljiv idioti) 2. Ljudi koji se daju za put do duge kada sam iza njih (Iako ja to mrzim kad ljudi ne daju način da se mi "licemjer" ja znam)3.People koji koriste riječ "Noob" u svakoj rečenici na ili izvan veze i mislim da je to konačan vrijeđati? ( To je još gore kad nema igre) 4. Puše i puše na moj hranu sve dok mislim da je sigurna za jesti a onda spaliti moja usta, ( Damn hrana kunem se to ne namjerno) 5. Način svojom djevojkom pobjeđuje svaki argument, bez obzira što je predmet, kako je počeo itd, moglo bi se o računalima na kojima ona nema znanja tako što ikad o, a ona bi još uvijek čine da se osjećam glupo i pogrešno Ali, ono što ja stvarno zanima je što dobiva ti ljutilo? |
|
| |||
| |||
| Ljudi koji znaju sve. Oni su tamo učinili itd. Oni koji znaju više o moj posao od mene, blah blah blah. Ali, oni dont ......... Stvar je, oni zaista vjeruju da su to učinili oni nisu tehnički lažu .. pa ja ne mogu reći na drugi način ili ću ostati s velikim argument koji će se postići ništa jer oni su potpuno nesvjesni činjenice da su oni zapravo ne znaju ništa ......... ![]() booo, hisss. |
|
| |||
| |||
koliko je vaš posao? |
|
| |||
| |||
| Službeno, za motorna vozila tehničar. Strojar ........ Ali sada kvalificirani učitelj. Je li učenje jutros zapravo, on je volio ....... Novi na mene, ali wow, to je super. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ono što subjekt ti učiš? i na kojoj razini?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Možda ću dobiti neki zanimljiv komentar za ovaj, ali ...
Posts in forum sastavljen u cijelosti od textspeak ili netspeak stvarno ne smetati mene. Nisu svi od nas provode naše živote tkanina. Da, engleski je jezik jedino mogu razumjeti, a ja radije rečenice biti izgrađene od riječi koje su barem općenito priznata kao engleski. Interpunkcija je poželjno, ali ne i apsolutna zahtjev. A ima toliko resursa i dodaci za pravopis ......... * rant * nad ću dobiti moj kaput ..... My System: To je sve moje ...
|
|
| |||
| |||
| Ja u potpunosti suglasni s vama Glaswegian, mi se ne sviđa tekst govori, Afterall, ne postoji ograničenje broja znakova za postove kao što postoji za tekstove. Povremeno spomenuti emotes ili lol ili slično, ali to je koliko ja ići na forumima. |
|
| |||
| |||
| ljudi sa absolutrly mišljenje o svemu. rap 'glazbe'. peoplw koji misle da su veliki. word noob. ljudi koji kombiniraju brojeve i slova kako bi riječi. ljudi koji namjerno slovkati riječi u redu. poput yooh i werds. Toyota Prius vozači misleći da rade okoliš korist našto oni su ga brže ubijanje. (ima manje emisije koriste u proizvodnji od 2 džip wranglers od 1 Prius. i baterije su gotovo nemoguće prodati čisto) (ispričavam se ako ima bilo koji čitate ovaj Prius vozači) |
|
| |||
| |||
| Imaš još nešto za dodati, Kada moja internet umire bez razloga. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 64 zalogaj Vidik stvarno mi je cheesing od sinoć našto težak to uvesti koga u službu na novu izgradnju.