kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Általános Fórumok > Off Topic Discussion

Register

A dolgokat, hogy bánt veled?

Reply

Téma eszközök
Old Június 6, 2008, 06:48
Donor Group

Default A dolgokat, hogy bánt veled?

Hey all,
Itt van néhány dolog, ami bosszant engem a napi alap:

1. Inconsiderate meghajtók ( Például, hogy vagyok olyan út, amely korlátozott 40mph vagyok jelenleg tesz 45mph csak azért, hogy hagyja abba a megrendelt autók lovas feneke, és mégis én vagyok még mindig nem ért véget venni átlagosan 10-szer egy nap ... I'M már meghaladta a megengedett sebességet, mi több, ezek az emberek nem akarnak? , és ők nem látom élénk piros és fehér L lemez ... de ez nem azt jelenti, irányítani az összes driver csak a türelmetlen idióta)

2. Emberek, akik a hosszú utat, mikor vagyok mögöttük (Bár utálom, ha az emberek nem engedni, hogy nekem "képmutató" Tudom, hogy)

3.People, akik a "Noob" minden mondat vagy offline, és hiszem, ez a végső sértés? ( Ez még rosszabb, ha nem játék)

4. Fúj és fúj én azt hiszem, amíg az élelmiszer a biztonságos enni, majd égetni a számat, ( Átok élelmiszer Esküszöm, hogy nem szándékosan)

5. Az út a barátnõm Győzelem minden egyes érvet nem számít, mi a téma, hogyan kezdődött, stb, lehet, hogy a számítógépekről, amelynek következtében neki nincs tudomása arról, amit valaha is úgy gondolja és úgy is érzem magam ostoba és rossz

De amit én igazán érdekel az, amit kap ön bosszús?

Old Június 6, 2008, 07:41
Donor Group

Emberek, akik tudják az egészet. Ők már ott történik, hogy stb Ők többet megtudni a dolgom, mint én, bla bla bla. De ők dont .........
Dolog van, valójában úgy gondolja, így technikailag nem hazudik .. így aztán vidám vagy másképp mondani fogok hagyni egy nagy érv, amely el fogja érni semmit, mert teljesen kívül hagyva azt a tényt, hogy valójában semmit sem tudok ......... Booo, hisss.
Old Június 6, 2008, 07:48
Donor Group

Mi a munka?
Old Június 6, 2008, 07:55
Donor Group

Hivatalosan a gépjármű-technikus. Szerelő ........ De most képzett tanár. Tanított ma reggel valóban, tetszett ....... Új számomra, de wow, it's great.
Old Június 6, 2008, 09:11
Donor Group

milyen tárgy tanít? és milyen szinten?

My System: Először OC

Processzor (ok):
Intel E2180@2.85
Alaplap:
Gigabyte GA-P35-DS3L
RAM memória:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Grafikus kártya (k):
Gainward ATI 3850
Hangkártya:
a fedélzeten
Merevlemez (ek):
120GB Seagate Barracuda 7200,7
Optikai meghajtó (k):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / tápegység:
Corsair VX450
Hűtés:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Hálózat / Internet:
a fedélzeten / állítólag 10Meg szűz kábel
Monitor (ok):
ViewSonic Vx922; ViewSonic VE702m
Operációs rendszer (ek):
XP Home
Old Június 6, 2008, 14:39
Malware Group

Lehet kapni néhány érdekes visszajelzést, de ...

Állások fórumok készült fel teljesen a textspeak vagy netspeak igazán bánt velem. Nem mindannyian tölteni életünk textil. Igen, az angol az egyetlen nyelv, értem, és én inkább mondatokkal kell kialakítani a szavaktól, amelyek legalább általánosan elismerik, hogy az angol. Írásjelek a kívánatos, de nem feltétlen követelmény. És van olyan sok erőforrást és bővítményeket a helyesírási .........

* rant over * Hozom a kabátom .....

My System: Ez mind az enyém ...

Processzor (ok):
C2D E6750 2.66Ghz
Alaplap:
Gigabyte P35C-DS3R
RAM memória:
2 x 1Gb Corsair DDR2 XMS2 PC26400
Grafikus kártya (k):
GeForce 8600GT
Hangkártya:
Creative X-Fi
Merevlemez (ek):
Maxtor 320GB
Optikai meghajtó (k):
Pioneer DVD-RW
Case / tápegység:
Antec 900 / Antec TruPower Trio 650
Hűtés:
Various Antec + Zalman 92mm
Hálózat / Internet:
ASUS Router / VirginMedia
Monitor (ok):
LGL226WQ 22 "Widescreen
Operációs rendszer (ek):
XP Pro SP3
Old Június 6, 2008, 14:54
Donor Group

Teljes mértékben egyetértek veled glasgow-i, én nem szeretem szöveget beszélni, afterall, nincs egy karakteres limit álláshely van, mint a szövegek. Az alkalmi említés érzelem vagy lol vagy hasonló, de ez már amennyire én megy a fórumokon.
Old Június 6, 2008, 18:06
Csoport tagja

emberek véleményét absolutrly mindent.
rap "zene".
peoplw, hogy azt hiszik, hogy nagyok.
szó noob.
az emberek, amelyek egyesítik a számok és betűk, hogy a szavakat.
az embereknek, hogy szándékosan rossz szó varázslat. mint yooh és werds.
Toyota Prius vezetők azt gondolták, hogy csinálják a környezetvédelmet támogatja, ha azok meg, hogy csináljuk gyorsabban. (kevesebb kibocsátás előállításában használt 2-dzsip wranglers 1-nél Prius., és az elemek majdnem lehetetlen rendelkezik tisztán) (bocs, hogy vannak vezetők Prius elolvasása)
Old Június 7, 2008, 06:28
Donor Group

Van egy dolog, hogy adjunk, Amikor én internet hal meg értelmetlenül.
Old Június 7, 2008, 11:12
Moderátor Csoport

64 bit Vista tényleg cheesing szeretek tegnap este mikor kipróbálás-hoz felszerel ez-ra egy új épít.

My System: Eclipse

Processzor (ok):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Alaplap:
Asus P5Q Pro
RAM memória:
OCZ 8GB 800MHz
Grafikus kártya (k):
Saphire Radeon 4850
Hangkártya:
Onboard
Merevlemez (ek):
Túlnyomó
Optikai meghajtó (k):
Sony al cheapo egyet.
Case / tápegység:
Antec Háromszáz
Hűtés:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 esetben rajongók.
Hálózat / Internet:
Titan ADSL
Monitor (ok):
Dual 19 "LCD
Operációs rendszer (ek):
XP SP3
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Virus próbálják eladni nekem dolgokat? pete21 Vírus, kémprogram és biztonság 5 4. október 2008 18:03
20 dolog, amit didnt know a PC tehetett (talán) computeruler General Chat szoftver 7 10. június 2008 13:12
CID Popups és egyéb dolgok ... Hybr! D Vírus, kémprogram és biztonság 20 20. március 2008 20:00
Mit úgy kezdődik, amikor meg ... Kobalt Off Topic Discussion 1 14. november 2006 05:56
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.