![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hey all, Itt van néhány dolog, ami bosszant engem a napi alap: 1. Inconsiderate meghajtók ( Például, hogy vagyok olyan út, amely korlátozott 40mph vagyok jelenleg tesz 45mph csak azért, hogy hagyja abba a megrendelt autók lovas feneke, és mégis én vagyok még mindig nem ért véget venni átlagosan 10-szer egy nap ... I'M már meghaladta a megengedett sebességet, mi több, ezek az emberek nem akarnak? , és ők nem látom élénk piros és fehér L lemez ... de ez nem azt jelenti, irányítani az összes driver csak a türelmetlen idióta) 2. Emberek, akik a hosszú utat, mikor vagyok mögöttük (Bár utálom, ha az emberek nem engedni, hogy nekem "képmutató" Tudom, hogy)3.People, akik a "Noob" minden mondat vagy offline, és hiszem, ez a végső sértés? ( Ez még rosszabb, ha nem játék) 4. Fúj és fúj én azt hiszem, amíg az élelmiszer a biztonságos enni, majd égetni a számat, ( Átok élelmiszer Esküszöm, hogy nem szándékosan) 5. Az út a barátnõm Győzelem minden egyes érvet nem számít, mi a téma, hogyan kezdődött, stb, lehet, hogy a számítógépekről, amelynek következtében neki nincs tudomása arról, amit valaha is úgy gondolja és úgy is érzem magam ostoba és rossz De amit én igazán érdekel az, amit kap ön bosszús? |
|
| |||
| |||
| Emberek, akik tudják az egészet. Ők már ott történik, hogy stb Ők többet megtudni a dolgom, mint én, bla bla bla. De ők dont ......... Dolog van, valójában úgy gondolja, így technikailag nem hazudik .. így aztán vidám vagy másképp mondani fogok hagyni egy nagy érv, amely el fogja érni semmit, mert teljesen kívül hagyva azt a tényt, hogy valójában semmit sem tudok ......... ![]() Booo, hisss. |
|
| |||
| |||
Mi a munka? |
|
| |||
| |||
| Hivatalosan a gépjármű-technikus. Szerelő ........ De most képzett tanár. Tanított ma reggel valóban, tetszett ....... Új számomra, de wow, it's great. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| milyen tárgy tanít? és milyen szinten?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Lehet kapni néhány érdekes visszajelzést, de ...
Állások fórumok készült fel teljesen a textspeak vagy netspeak igazán bánt velem. Nem mindannyian tölteni életünk textil. Igen, az angol az egyetlen nyelv, értem, és én inkább mondatokkal kell kialakítani a szavaktól, amelyek legalább általánosan elismerik, hogy az angol. Írásjelek a kívánatos, de nem feltétlen követelmény. És van olyan sok erőforrást és bővítményeket a helyesírási ......... * rant over * Hozom a kabátom ..... My System: Ez mind az enyém ...
|
|
| |||
| |||
| Teljes mértékben egyetértek veled glasgow-i, én nem szeretem szöveget beszélni, afterall, nincs egy karakteres limit álláshely van, mint a szövegek. Az alkalmi említés érzelem vagy lol vagy hasonló, de ez már amennyire én megy a fórumokon. |
|
| |||
| |||
| emberek véleményét absolutrly mindent. rap "zene". peoplw, hogy azt hiszik, hogy nagyok. szó noob. az emberek, amelyek egyesítik a számok és betűk, hogy a szavakat. az embereknek, hogy szándékosan rossz szó varázslat. mint yooh és werds. Toyota Prius vezetők azt gondolták, hogy csinálják a környezetvédelmet támogatja, ha azok meg, hogy csináljuk gyorsabban. (kevesebb kibocsátás előállításában használt 2-dzsip wranglers 1-nél Prius., és az elemek majdnem lehetetlen rendelkezik tisztán) (bocs, hogy vannak vezetők Prius elolvasása) |
|
| |||
| |||
| Van egy dolog, hogy adjunk, Amikor én internet hal meg értelmetlenül. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 64 bit Vista tényleg cheesing szeretek tegnap este mikor kipróbálás-hoz felszerel ez-ra egy új épít.
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Virus próbálják eladni nekem dolgokat? | pete21 | Vírus, kémprogram és biztonság | 5 | 4. október 2008 18:03 |
| 20 dolog, amit didnt know a PC tehetett (talán) | computeruler | General Chat szoftver | 7 | 10. június 2008 13:12 |
| CID Popups és egyéb dolgok ... | Hybr! D | Vírus, kémprogram és biztonság | 20 | 20. március 2008 20:00 |
| Mit úgy kezdődik, amikor meg ... | Kobalt | Off Topic Discussion | 1 | 14. november 2006 05:56 |
| Téma eszközök | |
| |