![]() |
|
| |||
| |||
| היי לכולם הנה כמה דברים לעצבן אותי ביום עד היום בסיס: 1. הנהגים לא מתחשב ( דוגמה להיות אני בכביש בו מוגבלת 40mph, אני כרגע עושה 45mph רק כדי לעצור מכוניות שנסעו לתחת שלי, ובכל זאת אני עדיין מעל לקחו בממוצע 10 פעמים ביום ... אני כבר נגמר את המהירות המותרת מה עוד האנשים האלה רוצים? וגם הם לא יכולים לראות אדום בוהק לבן שלי צלחות L ... אבל זה הוא לא אומר להפנות את כל מנהלי ההתקנים רק אידיוטים חסרי סבלנות) 2. לתת לאנשים דרך ארוכה כדי כאשר אני מאחוריהם (למרות שאני שונאת שאנשים לא נותנים לי דרך "צבוע" אני יודע)3.People מי השתמש במילה "Noob" בכל משפט או לא מקוון חושב שזה העלבון האולטימטיבי? ( זה אפילו גרוע יותר כאשר שם לא משחקים) 4. משבי ונשף על האוכל שלי עד אני חושב בטוח לאכול שלו ואז לשרוף את הפה, שלי ( לעזאזל אני אוכל נשבע עושה את זה בכוונה) 5. הדרך חברה שלי מנצחת כל טיעון אחד לא משנה מה הנושא, איך זה התחיל וכו ', זה יכול להיות על מחשבים שבהם אין לה ידע בכלל על מה כל כך והיא עדיין גורמת לי להרגיש טיפש ורע אבל מה שאני באמת מתעניין מה היא מקבלת אתה מרוגז? |
|
| |||
| |||
| אנשים שיודעים הכול. הם היו שם לעשות את זה וכו 'הם יודעים יותר על העבודה שלי מאשר אני, בלה בלה בלה. אבל הם dont ......... העניין הוא, שהם למעשה מאמינים כי הם עושים זאת הן מבחינה טכנית לא משקר .. אז אני לא יכולה לומר אחרת או שאני יישאר עם הטענה גדול אשר ישיגו דבר כפי שהם לגמרי מתעלם מהעובדה שהם בעצם לא יודע כלום ......... ![]() BOOO, hisss. |
|
| |||
| |||
Whats העבודה שלך? |
|
| |||
| |||
| רשמית, רכב מנועי טכנאי. מכונאי ........ אבל עכשיו מורה מוסמך. הבוקר היה מלמד למעשה, אהבתי את זה ....... חדש לי אבל וואו, זה נהדר. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| נושא מה אתה מלמד? וברמת מה?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני עשוי לקבל כמה משוב זה מעניין, אבל ...
הודעות בפורומים מורכב כולו textspeak או netspeak באמת לעצבן אותי. לא כולנו מבלים את חיינו הודעות SMS. כן, אנגלית היא השפה היחידה שאני יכול להבין, ואני מעדיף משפטים להיבנות מן המלים כי הם בדרך כלל לפחות הודה להיות אנגלית. סימני פיסוק עדיף אבל לא דרישה מוחלטת. ויש כל כך הרבה משאבים ותוספות איות ......... * מעל בטרוף * אני אביא את המעיל שלי ..... המערכת שלי: כל זה שלי ...
|
|
| |||
| |||
| אני מסכים לחלוטין עם Glaswegian לך, אני לא אוהב לדבר טקסט, afterall, אין מגבלת תווים עבור הודעות כמו שיש על טקסטים. האזכור המקרי של emotes או lol או דומה, אבל זה ככל שאני הולך בפורומים. |
|
| |||
| |||
| אנשים עם דעה על כל דבר absolutrly. מוזיקה ראפ '. peoplw כי חושבים שהם גדולים. Noob מילה. אנשים המשלבים מספרים ואותיות להפוך את המילים. אנשים זה בכוונה לאיית מילים נכון. כמו yooh ו werds. נהגי טויוטה פריוס חושב שהם עושים את הסביבה טובה כאשר הם הורגים אותו מהר. (יש פחות פליטה לייצור של 2 ג 'יפ wranglers מ 1 Prius. ואת הסוללות קרוב שאי אפשר להיפטר נקייה) (מצטער אם יש נהגים Prius קורא את זה) |
|
| |||
| |||
| יש עוד דבר להוסיף, כאשר האינטרנט שלי מת בלי שום סיבה. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 64 סיביות של Windows Vista באמת cheesing אותי אמש, כאשר מנסה להתקין אותו על חדש לבנות.