mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Bendra Forumai > Off Topic Discussion

Register

Dalykus, erzina jus?

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 6, 2008, 06:48
Donorų grupės

Default Dalykus, erzina jus?

Hey all,
Štai keletas dalykų, kurie erzina mane kasdien:

1. Nepaisantis vairuotojams ( Pavyzdys yra aš ant kelių, kuri yra tik 40mph, I'm currently doing 45mph tiesiog sustoti automobiliams riding up my arse, tačiau aš vis dar per imtasi vidutiniškai 10 kartų per dieną ... I'M jau virš greičio apribojimų ką daugiau daryti tie žmonės nori? ir jie gali nematyti savo ryškia raudona ir balta L plokštės ... tačiau tai jokiu būdu nukreipti į visų vairuotojų tik nekantrus kvailys)

2. Žmonės, kurie duoti kelią ilgą, kai aš už juos (Nors aš nekenčiu jo, kai žmonės negali duoti kelią man "davatka" Aš žinau)

3.People kurie naudoja žodį "Noob" kiekvieno bausmė ar offline, ir manau tai galutinis įžeidimas? ( Dar blogiau, kai ten nėra žaidimo)

4. Pūtimo ir pučia į mano maisto, kol aš manau, jos saugūs ir tada dega mano burna, ( Damn maisto prisiekiu, kad jis su tikslu)

5. Kaip mano draugei laimi kiekvieną argumentą, nesvarbu kokia tema, kaip ji pradėjo ir tt, tai galėtų būti apie kompiuterius, kurioje ji neturi jokių žinių, kas kada nors apie tai ir ji reikia vis dar man jaustis kvaila ir neteisinga

Bet ką aš iš tikrųjų sudomino yra tai, ką gauna tu annoyed?

Old Birželis 6, 2008, 07:41
Donorų grupės

Žmonės, kurie žino viską. Jie ten buvo padaryta, kad tt Jie daugiau sužinoti apie savo darbą nei aš, blah blah blah. Bet jie dont .........
Problema yra ta, jie iš tikrųjų mano, kad jie, todėl jie nėra techniškai melas .. I cant say tiek kitaip ar aš būsiu paliktas didelis argumentas, kuris bus pasiekti nieko, nes jie visiškai pamiršo, kad jie iš tikrųjų nieko nežinau ......... booo, hisss.
Old Birželis 6, 2008, 07:48
Donorų grupės

whats your job?
Old Birželis 6, 2008, 07:55
Donorų grupės

Oficialiai, automobilių techniką. Mechaninė ........ Bet dabar kvalifikuotų mokytojų. Dėstė šį rytą tikrai mėgo jo ....... Nauja man, bet wow, it's great.
Old Birželis 6, 2008, 09:11
Donorų grupės

Kokį dalyką jūs dėstote? ir kokiu lygiu?

Mano sistema: Pirma OC

Procesorius (-iai):
Intel E2180@2.85
Pagrindinė plokštė:
GIGABYTE GA-P35-DS3L
RAM atmintis:
2x1GB OCZ PC2-9200 reaper CL5
Graphics Card (-ai):
Gainward ATI 3.850
Garso plokštė:
laive
Kietasis diskas (-ai):
Seagate Barracuda 7200,7 120GB
Optical Drive (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Aušinimas:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Tinklas / Internetas:
laive / tariamai 10Meg Virgin kabelis
Monitorius (-ai):
ViewSonic Vx922; Viewsonic VE702m
Operacinė sistema (-os):
XP Home
Old Birželis 6, 2008, 14:39
Kenkėjiškų programų grupės

Galiu gauti įdomių atsiliepimų už tai, bet ...

Žinutės forumai sudaryta tik iš textspeak arba netspeak tikrai erzina mane. Ne visi iš mūsų išleidžia savo gyvenimą text. Taip, anglų kalba yra vienintelė kalba, aš galiu suprasti, ir aš norėčiau sakiniai turi būti pagamintos iš žodžių, kurie bent jau paprastai pripažįstama, kad anglų kalba. Skyryba yra priimtinesnis, bet ne absoliutus reikalavimas. Ir yra tiek daug išteklių ir priedai už rašybos .........

* tirada per * I'll get my coat .....

Mano sistema: It's all mine ...

Procesorius (-iai):
C2D E6750 2.66GHz
Pagrindinė plokštė:
Gigabyte P35C-DS3R
RAM atmintis:
2 x 1GB Corsair DDR2 XMS2 PC26400
Graphics Card (-ai):
GeForce 8600GT
Garso plokštė:
Creative X-Fi
Kietasis diskas (-ai):
Seagate 320GB
Optical Drive (s):
Pioneer DVD-RW
Case / PSU:
Antec 900 / Antec TruPower Trio 650
Aušinimas:
Įvairūs Antec + Zalman 92mm
Tinklas / Internetas:
Asus Router / VirginMedia
Monitorius (-ai):
LGL226WQ 22 "widescreen
Operacinė sistema (-os):
XP Pro SP3
Old Birželis 6, 2008, 14:54
Donorų grupės

Aš visiškai sutinku su jumis Gimęs Glazgas, man nepatinka tekstas kalbėti, afterall, nėra simbolių žinutes kaip yra tekstų. Kartais paminėjimas emotes arba Lol ar panašiai, bet tai kiek aš einu į forumus.
Old Birželis 6, 2008, 18:06
Narys

žmonių dėl absolutrly viskas nuomonę.
Rap muzika.
peoplw manau, kad jie yra puikus.
žodis Noob.
žmonių, kurie sujungti skaičių ir raidžių, kad žodžiai.
žmonių, kurie sąmoningai rašybos žodžiai neteisinga. kaip yooh ir werds.
Toyota Prius vairuotojų mąstymo jie daro aplinkai palankūs, kai jie žudo jį greičiau. (yra mažiau teršalų, naudojami 2 Jeep wranglers nei 1 Prius "gamybai. ir baterijos yra beveik neįmanoma realizuoti švariai) (atsiprašau, jei yra bet koks Prius vairuotojų skaito šią)
Old Birželis 7, 2008, 06:28
Donorų grupės

Turite Kitas dalykas pridėti, kai mano interneto miršta be jokios priežasties.
Old Birželis 7, 2008, 11:12
Moderatorius Grupė

64 bitų Vista tikrai cheesing mane praeitą naktį, kai bandote įdiegti ją į naują statyti.

Mano sistema: Eclipse

Procesorius (-iai):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus P5Q Pro
RAM atmintis:
OCZ 8GB 800MHz
Graphics Card (-ai):
Saphire Radeon 4.850
Garso plokštė:
Borto
Kietasis diskas (-ai):
Vast
Optical Drive (s):
Sony AL cheapo vieną.
Case / PSU:
Antec Three Hundred
Aušinimas:
Arkties Cooler 7 Pro 3 Byla gerbėjai.
Tinklas / Internetas:
Titan ADSL
Monitorius (-ai):
Dual 19 "LCD
Operacinė sistema (-os):
XP SP3
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Virusas bando parduoti man ką? pete21 Virus, Spyware & Security 5 4 spalis 2008 18:03
20 dalykų, kuriuos didnt know kompiuterio gali daryti (gal) computeruler BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 7 Birželis 10, 2008 13:12
Cid Iššokantys langai ir kitų dalykų ... Hybr! D Virus, Spyware & Security 20 Kovas 20, 2008 20:00
Things to laiko, kai pradedate ... Kobaltas Off Topic Discussion 1 Lapkritis 14, 2006 05:56
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.