mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > General Forums > Off Topic Discussion

Register

Lietas, ko darīt īgnu tu?

Reply

Thread Tools
Old Jūnijs 6, 2008, 06:48
Donors Group

Default Lietas, ko darīt īgnu tu?

Hey all,
Šeit ir dažas lietas, nekaitini mani ikdienā:

1. Pārsteidzīgs draiveri ( Piemēru minot es esmu uz ceļa, kas ir ierobežota līdz 40mph, es esmu šobrīd dara 45mph tikai apstāties automašīnām izjādes up my arse, un vēl es esmu joprojām pa pieņemti vidēji 10 reizes dienā ... Es esmu jau pārsniedz ātruma ierobežojumus, ko vēl darīt šo cilvēku gribu? un viņi var neredzu savu spilgti sarkano un balto L plates ... bet tas nav nekādā ziņā vērsta uz visiem autovadītājiem tikai nepacietīgs idiots)

2. Cilvēki, kuri dod ceļš uz ilgu, kad es esmu aiz viņiem (Kaut i hate to, kad cilvēki nespēj dot ceļu mani "liekulis" Es zinu)

3.People, kas lieto vārdu "Noob", katrā teikumā uz vai bezsaistē un domāju, ka tas ir galīgais apvainojums? ( Tas ir vēl sliktāk, ja nav spēļu)

4. Pūš un pūš uz manu pārtiku, kamēr es domāju, ka tās var droši ēst un pēc tam sadedzināt mana mute, ( Damn pārtikas Es zvēru, tas tiek darīts tīšām)

5. Kā mana draudzene uzvar ikvienu arguments neatkarīgi no kuriem ir, kā tā sākās, utt, tad tas varētu būt par datoriem, kuros viņai nav zināšanu ko tik kādreiz par viņa gribētu vēl liec man justies stulba un nepareizu

Bet tas, ko es esmu patiesi interesē ir tas, kas izpaužas tu sakaitināts?

Old Jūnijs 6, 2008, 07:41
Donors Group

Cilvēki, kas zina visu. Tie ir tur darījuši uc Viņi zina vairāk par manu darbu nekā man, blah blah blah. Bet tie dont .........
Lieta ir, ka viņi tiešām uzskata, ka viņi to dara, tās nav tehniski guļ .. tik nevaru teikt citādi vai man būs palicis liels arguments, kas ļaus panākt neko, jo tie ir pilnīgi aizmirsusi, ka viņi tiešām neko nezinu ......... booo, hisss.
Old Jūnijs 6, 2008, 07:48
Donors Group

whats jūsu darbu?
Old Jūnijs 6, 2008, 07:55
Donors Group

Oficiāli mehānisko transportlīdzekļu tehniķis. Mehāniķis ........ Bet tagad kvalificēts skolotājs. Mācīja šorīt patiešām, patika tā ....... New to man, bet wow, tas ir lieliski.
Old Jūnijs 6, 2008, 09:11
Donors Group

kas attiecas jūs pasniedzat? un kādā līmenī?

Mana sistēma: Pirmais OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Motherboard:
GIGABYTE GA-P35-DS3L
RAM Operatīvā atmiņa:
2x1GB OCZ PC2-9200 pļāvējs CL5
Graphics Card (s):
Gainward ATI 3.850
Sound Card:
uz kuģa
Hard Drive (s):
Seagate Barracuda 7200,7 120GB
Optical Drive (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Dzesēšana:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Tīkla / Internets:
iebūvēta / domājams 10Meg neapstrādāta kabelis
Monitor (s):
VIEWSONIC Vx922; Viewsonic VE702m
Operating System (s):
XP Home
Old Jūnijs 6, 2008, 14:39
Malware Group

Es varētu saņemt dažus interesantus atsauksmes par šo, bet ...

Posts forumos, kas sastāv tikai no textspeak vai netspeak tiešām nekaitini mani. Ne visi no mums pavada mūsu dzīvi īsziņu sūtīšanai. Jā, angļu valoda ir vienīgā valoda, es varu saprast, un es gribētu teikumi jāveido no vārdiem, kas ir vismaz vispārēji atzīts, ir angļu valoda. Pieturzīmes ir vēlami, bet nav obligāti. Un ir tik daudz resursu un pievienojumprogrammas, lai pareizrakstības .........

* skaļas frāzes vairāk * es nopirkšu mēteli .....

Mana sistēma: Tas viss ir mans ...

Processor (s):
C2D E6750 2.66GHz
Motherboard:
Gigabyte P35C-DS3R
RAM Operatīvā atmiņa:
2 x 1Gb Corsair DDR2 XMS2 PC26400
Graphics Card (s):
GeForce 8600GT
Sound Card:
Creative X-Fi
Hard Drive (s):
Maxtor 320Gb
Optical Drive (s):
Pioneer DVD-RW
Case / PSU:
Antec 900 / Antec TruPower Trio 650
Dzesēšana:
Various Antec + Zalman 92mm
Tīkla / Internets:
ASUS Router / VirginMedia
Monitor (s):
LGL226WQ 22 "Widescreen
Operating System (s):
XP Pro SP3
Old Jūnijs 6, 2008, 14:54
Donors Group

Es pilnībā piekrītu jums Glaswegian, man nepatīk teksts runā, afterall, nav rakstzīmju ierobežojumam amatu, piemēram, tur ir teksti. Gadījuma pieminēts emotes vai lol vai līdzīgs, bet tas ir cik es dodos forumos.
Old Jūnijs 6, 2008, 18:06
Loceklis

cilvēkiem ar atzinumu par absolutrly viss.
rap "music".
peoplw ka domā, ka tās ir lieliskas.
vārdu noob.
cilvēki, kas apvieno ciparu un burtu, lai vārdi.
cilvēki, kas apzināti pareizrakstības vārdus nepareizi. kā yooh un werds.
Toyota Prius vadītāji domā viņi dara vides labā, ja tās ir nogalināšanu ātrāk. (ir mazāk emisiju, ko izmanto ražošanā 2 jeep wranglers nekā 1 Prius. un baterijas ir tuvs iespējams atbrīvoties no tīri) (sorry ja tādas ir Prius vadītājiem lasījums this)
Old Jūnijs 7, 2008, 06:28
Donors Group

Got cita lieta, lai pievienotu, Kad mana interneta nomirst bez iemesla.
Old Jūnijs 7, 2008, 11:12
Moderator Group

64 bit Vista tiešām cheesing mani pie pēdējā naktī, mēģinot to instalēt jaunu objektu būvniecību.

Mana sistēma: Aptumsums

Processor (s):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Motherboard:
Asus P5Q Pro
RAM Operatīvā atmiņa:
OCZ 8GB 800Mhz
Graphics Card (s):
Saphire Radeon 4.850
Sound Card:
Onboard
Hard Drive (s):
Lielākā
Optical Drive (s):
Sony al cheapo vienu.
Case / PSU:
Antec Three Hundred
Dzesēšana:
Arktisks Cooler 7 Pro, 3 ja ventilatori.
Tīkla / Internets:
Titan ADSL
Monitor (s):
Dual 19 "LCD
Operating System (s):
XP SP3
Reply

Register

Bookmarks