![]() |
|
| |||
| |||
| Hey all, Šeit ir dažas lietas, nekaitini mani ikdienā: 1. Pārsteidzīgs draiveri ( Piemēru minot es esmu uz ceļa, kas ir ierobežota līdz 40mph, es esmu šobrīd dara 45mph tikai apstāties automašīnām izjādes up my arse, un vēl es esmu joprojām pa pieņemti vidēji 10 reizes dienā ... Es esmu jau pārsniedz ātruma ierobežojumus, ko vēl darīt šo cilvēku gribu? un viņi var neredzu savu spilgti sarkano un balto L plates ... bet tas nav nekādā ziņā vērsta uz visiem autovadītājiem tikai nepacietīgs idiots) 2. Cilvēki, kuri dod ceļš uz ilgu, kad es esmu aiz viņiem (Kaut i hate to, kad cilvēki nespēj dot ceļu mani "liekulis" Es zinu)3.People, kas lieto vārdu "Noob", katrā teikumā uz vai bezsaistē un domāju, ka tas ir galīgais apvainojums? ( Tas ir vēl sliktāk, ja nav spēļu) 4. Pūš un pūš uz manu pārtiku, kamēr es domāju, ka tās var droši ēst un pēc tam sadedzināt mana mute, ( Damn pārtikas Es zvēru, tas tiek darīts tīšām) 5. Kā mana draudzene uzvar ikvienu arguments neatkarīgi no kuriem ir, kā tā sākās, utt, tad tas varētu būt par datoriem, kuros viņai nav zināšanu ko tik kādreiz par viņa gribētu vēl liec man justies stulba un nepareizu Bet tas, ko es esmu patiesi interesē ir tas, kas izpaužas tu sakaitināts? |
|
| |||
| |||
| Cilvēki, kas zina visu. Tie ir tur darījuši uc Viņi zina vairāk par manu darbu nekā man, blah blah blah. Bet tie dont ......... Lieta ir, ka viņi tiešām uzskata, ka viņi to dara, tās nav tehniski guļ .. tik nevaru teikt citādi vai man būs palicis liels arguments, kas ļaus panākt neko, jo tie ir pilnīgi aizmirsusi, ka viņi tiešām neko nezinu ......... ![]() booo, hisss. |
|
| |||
| |||
whats jūsu darbu? |
|
| |||
| |||
| Oficiāli mehānisko transportlīdzekļu tehniķis. Mehāniķis ........ Bet tagad kvalificēts skolotājs. Mācīja šorīt patiešām, patika tā ....... New to man, bet wow, tas ir lieliski. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| kas attiecas jūs pasniedzat? un kādā līmenī?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es varētu saņemt dažus interesantus atsauksmes par šo, bet ...
Posts forumos, kas sastāv tikai no textspeak vai netspeak tiešām nekaitini mani. Ne visi no mums pavada mūsu dzīvi īsziņu sūtīšanai. Jā, angļu valoda ir vienīgā valoda, es varu saprast, un es gribētu teikumi jāveido no vārdiem, kas ir vismaz vispārēji atzīts, ir angļu valoda. Pieturzīmes ir vēlami, bet nav obligāti. Un ir tik daudz resursu un pievienojumprogrammas, lai pareizrakstības ......... * skaļas frāzes vairāk * es nopirkšu mēteli ..... Mana sistēma: Tas viss ir mans ...
|
|
| |||
| |||
| Es pilnībā piekrītu jums Glaswegian, man nepatīk teksts runā, afterall, nav rakstzīmju ierobežojumam amatu, piemēram, tur ir teksti. Gadījuma pieminēts emotes vai lol vai līdzīgs, bet tas ir cik es dodos forumos. |
|
| |||
| |||
| cilvēkiem ar atzinumu par absolutrly viss. rap "music". peoplw ka domā, ka tās ir lieliskas. vārdu noob. cilvēki, kas apvieno ciparu un burtu, lai vārdi. cilvēki, kas apzināti pareizrakstības vārdus nepareizi. kā yooh un werds. Toyota Prius vadītāji domā viņi dara vides labā, ja tās ir nogalināšanu ātrāk. (ir mazāk emisiju, ko izmanto ražošanā 2 jeep wranglers nekā 1 Prius. un baterijas ir tuvs iespējams atbrīvoties no tīri) (sorry ja tādas ir Prius vadītājiem lasījums this) |
|
| |||
| |||
| Got cita lieta, lai pievienotu, Kad mana interneta nomirst bez iemesla. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 64 bit Vista tiešām cheesing mani pie pēdējā naktī, mēģinot to instalēt jaunu objektu būvniecību.
![]() |
|
| Bookmarks |