rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Ogólne Forum > Off Topic dyskusja

Register

Rzeczy, które annoy Ciebie?

Reply

Narzędzia wątku
Old 6 czerwca 2008, 06:48
Grupa dawcy

Default Rzeczy, które annoy Ciebie?

Hej wszystkim,
Oto kilka rzeczy, które drażnią mnie codziennie podstawie:

1. Nierozważny kierowców ( Przykładem jest Jestem na drodze, która jest ograniczona do 40 mil na godzinę, jestem aktualnie robi tylko 45 mil na godzinę, aby zatrzymać samochody jazda do mnie w dupę, a jednak jestem wciąż podejmowane przez średnio 10 razy dziennie ... Ja jestem już OVER prędkość maksymalną co więcej ci ludzie chcą? i nie może ich zobaczyć moje jasne białe i czerwone tablice L ... ale to w żaden sposób skierowane do wszystkich kierowców tylko idioci niecierpliwy)

2. Ludzie, którzy dają sposób na długie, gdy jestem za nimi (Choć nie znoszę, gdy ktoś nie daje mi drogę "hipokrytą" Wiem)

3.People, którzy używają słowa "Noob" w każdym zdaniu na lub w trybie offline i think it's the ultimate obrażać? ( Jest jeszcze gorzej, gdy nie ma gry)

4. Blowing i dmuchanie na jedzenie, aż myślę, że jego bezpieczne do jedzenia, a następnie nagrać moje usta, ( I Damn żywności Przysięgam to na celu)

5. Sposób moja dziewczyna wygrywa każdy argument, bez względu na to, co jest przedmiotem, jak to się zaczęło itd. Może to być na temat komputerów, w których ona nie wie, co i tak nigdy o she'd nadal make me feel głupi i zły

Ale co mnie naprawdę interesuje to, co dostaje ty denerwować?

Old 6 czerwca 2008, 07:41
Grupa dawcy

Ci, którzy wiedzą wszystko. Mają tam zrobione, że itd. Oni wiedzą więcej o mojej pracy, niż ja, bla bla bla. Ale oni dont .........
Rzecz w tym, że rzeczywiście uważają, że czyniąc tak, nie są technicznie leżącego .. so I cant say inaczej lub będę pozostaje duży argument, który osiągnie nic, ponieważ są one całkowicie obojętni na fakt, że właściwie nic nie wiem ......... booo, hisss.
Old 6 czerwca 2008, 07:48
Grupa dawcy

whats your job?
Old 6 czerwca 2008, 07:55
Grupa dawcy

Oficjalnie Motor Vehicle Technician. Mechanik ........ Ale teraz wykwalifikowanego nauczyciela. Czy nauczanie tego ranka tak naprawdę lubi to ....... Nowe dla mnie, ale wow, it's great.
Old 6 czerwca 2008, 09:11
Grupa dawcy

co podlega uczysz? i na jakim poziomie?

My System: Pierwsze OC

Procesor (y):
Intel E2180@2.85
Płyta główna:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Pamięć RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Karta graficzna (y):
Gainward ATI 3850
Karta dźwiękowa:
na pokładzie
Hard Drive (s):
Seagate Barracuda 7200.7 120GB
Optical Drive (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Chłodzenie:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Sieć / Internet:
na pokładzie / rzekomo 10Meg dziewicy kabla
Monitor (y):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Operating System (-y):
XP Home
Old 6 czerwca 2008, 14:39
Malware Grupa

Mógłbym otrzymać interesujące opinie na temat tego, ale ...

Posty na forum składa się w całości z textspeak lub netspeak naprawdę denerwuje mnie. Nie wszystkie z nas spędza naszego życia tekstylny. Tak, język angielski jest jedynym językiem, mogę zrozumieć, a ja wolę być skonstruowane zdania ze słów, które są przynajmniej ogólnie uznanym angielskim. Interpunkcja jest lepiej, ale nie absolutnym wymogiem. A nie jest tak wiele zasobów i dodatki do pisowni .........

* rant ponad * I'll get my ..... płaszcz

My System: It's all mine ...

Procesor (y):
C2D E6750 2.66GHz
Płyta główna:
Gigabyte P35C-DS3R
Pamięć RAM:
2 x 1Gb Corsair DDR2 XMS2 PC26400
Karta graficzna (y):
GeForce 8600GT
Karta dźwiękowa:
Creative X-Fi
Hard Drive (s):
Maxtor 320Gb
Optical Drive (s):
Pioneer DVD-RW
Case / PSU:
Antec 900 / Antec TruPower Trio 650
Chłodzenie:
Różne Antec + Zalman 92mm
Sieć / Internet:
Router ASUS / VirginMedia
Monitor (y):
LGL226WQ 22 "widescreen
Operating System (-y):
XP Pro SP3
Old 6 czerwca 2008, 14:54
Grupa dawcy

W pełni zgadzam się z Tobą Glaswegian, nie lubię mówić tekst, afterall, nie ma limitu znaków na stanowiska, jak jest dla tekstów. Sporadyczne wzmianki emotes lub lol lub podobne, ale to jak mi go na forum.
Old 6 czerwca 2008, 18:06
Członek grupy

osób opinię absolutrly wszystko.
rap 'music'.
peoplw, które uważają, że są wielkie.
noob słowa.
osób, które łączą liczby i litery do słowa.
osób, które świadomie pisowni słowa złego. jak yooh i werds.
Toyota Prius kierowców myśląc, że robią rzecz ochrony środowiska podczas ich zabijania szybciej. (nie mniej emisji wykorzystywanych w produkcji 2 jeep Wranglers niż 1 Prius. i baterie są prawie niemożliwe do usunięcia czysto) (przepraszam, jeśli są jakieś prius kierowców przeczytaniu)
Old 7 czerwca 2008, 06:28
Grupa dawcy

Got Another Thing dodać, Kiedy my internet umiera bez powodu.
Old 7 czerwca 2008, 11:12
Moderator grupy

64-bitowa Vista naprawdę cheesing mi od wczoraj w nocy, gdy próbuje go zainstalować na nowych budynkach.

My System: Eclipse

Procesor (y):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Płyta główna:
Asus P5Q Pro
Pamięć RAM:
OCZ 8GB 800MHz
Karta graficzna (y):
Saphire Radeon 4850
Karta dźwiękowa:
Onboard
Hard Drive (s):
Rozległa
Optical Drive (s):
Sony al cheapo jeden.
Case / PSU:
Antec Three Hundred
Chłodzenie:
Cooler Arctic 7 Pro, 3 przypadku kibiców.
Sieć / Internet:
Titan ADSL
Monitor (y):
Podwójny 19 "LCD
Operating System (-y):
XP SP3
Reply

Register

Zakładki