![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hej wszystkim, Oto kilka rzeczy, które drażnią mnie codziennie podstawie: 1. Nierozważny kierowców ( Przykładem jest Jestem na drodze, która jest ograniczona do 40 mil na godzinę, jestem aktualnie robi tylko 45 mil na godzinę, aby zatrzymać samochody jazda do mnie w dupę, a jednak jestem wciąż podejmowane przez średnio 10 razy dziennie ... Ja jestem już OVER prędkość maksymalną co więcej ci ludzie chcą? i nie może ich zobaczyć moje jasne białe i czerwone tablice L ... ale to w żaden sposób skierowane do wszystkich kierowców tylko idioci niecierpliwy) 2. Ludzie, którzy dają sposób na długie, gdy jestem za nimi (Choć nie znoszę, gdy ktoś nie daje mi drogę "hipokrytą" Wiem)3.People, którzy używają słowa "Noob" w każdym zdaniu na lub w trybie offline i think it's the ultimate obrażać? ( Jest jeszcze gorzej, gdy nie ma gry) 4. Blowing i dmuchanie na jedzenie, aż myślę, że jego bezpieczne do jedzenia, a następnie nagrać moje usta, ( I Damn żywności Przysięgam to na celu) 5. Sposób moja dziewczyna wygrywa każdy argument, bez względu na to, co jest przedmiotem, jak to się zaczęło itd. Może to być na temat komputerów, w których ona nie wie, co i tak nigdy o she'd nadal make me feel głupi i zły Ale co mnie naprawdę interesuje to, co dostaje ty denerwować? |
|
| |||
| |||
| Ci, którzy wiedzą wszystko. Mają tam zrobione, że itd. Oni wiedzą więcej o mojej pracy, niż ja, bla bla bla. Ale oni dont ......... Rzecz w tym, że rzeczywiście uważają, że czyniąc tak, nie są technicznie leżącego .. so I cant say inaczej lub będę pozostaje duży argument, który osiągnie nic, ponieważ są one całkowicie obojętni na fakt, że właściwie nic nie wiem ......... ![]() booo, hisss. |
|
| |||
| |||
whats your job? |
|
| |||
| |||
| Oficjalnie Motor Vehicle Technician. Mechanik ........ Ale teraz wykwalifikowanego nauczyciela. Czy nauczanie tego ranka tak naprawdę lubi to ....... Nowe dla mnie, ale wow, it's great. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| co podlega uczysz? i na jakim poziomie?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mógłbym otrzymać interesujące opinie na temat tego, ale ...
Posty na forum składa się w całości z textspeak lub netspeak naprawdę denerwuje mnie. Nie wszystkie z nas spędza naszego życia tekstylny. Tak, język angielski jest jedynym językiem, mogę zrozumieć, a ja wolę być skonstruowane zdania ze słów, które są przynajmniej ogólnie uznanym angielskim. Interpunkcja jest lepiej, ale nie absolutnym wymogiem. A nie jest tak wiele zasobów i dodatki do pisowni ......... * rant ponad * I'll get my ..... płaszcz My System: It's all mine ...
|
|
| |||
| |||
| W pełni zgadzam się z Tobą Glaswegian, nie lubię mówić tekst, afterall, nie ma limitu znaków na stanowiska, jak jest dla tekstów. Sporadyczne wzmianki emotes lub lol lub podobne, ale to jak mi go na forum. |
|
| |||
| |||
| osób opinię absolutrly wszystko. rap 'music'. peoplw, które uważają, że są wielkie. noob słowa. osób, które łączą liczby i litery do słowa. osób, które świadomie pisowni słowa złego. jak yooh i werds. Toyota Prius kierowców myśląc, że robią rzecz ochrony środowiska podczas ich zabijania szybciej. (nie mniej emisji wykorzystywanych w produkcji 2 jeep Wranglers niż 1 Prius. i baterie są prawie niemożliwe do usunięcia czysto) (przepraszam, jeśli są jakieś prius kierowców przeczytaniu) |
|
| |||
| |||
| Got Another Thing dodać, Kiedy my internet umiera bez powodu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 64-bitowa Vista naprawdę cheesing mi od wczoraj w nocy, gdy próbuje go zainstalować na nowych budynkach.
![]() |
|
| Zakładki |