mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > General Forum > Off Topic Discuţie

Register

Lucruri care te enervezi?

Reply

Thread Tools
Old 6 iunie 2008, 06:48
Grupul de donator

Default Lucruri care te enervezi?

Salut tuturor,
Iată câteva lucruri care mă deranja pe o baza de zi cu zi:

1. Neînţelept drivere ( Exemplu fiind Sunt pe un drum care este limitată la 40 mile pe oră, sunt în prezent 45 mph faci doar pentru a opri autoturismele de echitatie-mi fund, şi încă sunt în curs de peste luate, în medie, de 10 ori pe zi ... Sunt deja peste limita de viteză în ce mai face pe aceşti oameni doriţi? şi poate că nu-mi vezi luminoase roşii şi albe L farfurii ... dar acest lucru nu este în nici un mijloc de a direcţionat toate driverele doar nerăbdător idioti)

2. Oamenii care dau la fel de mult când sunt în spatele ei (Deşi Nu-mi place când oamenii nu da mod de a-mi "ipocrit" Ştiu)

3.People care folosesc cuvântul "noob" în fiecare propoziţie pe sau offline şi cred că e final insultă? ( Este chiar mai rău, atunci când nu există jocuri)

4. Vârtej şi suflă mea de pe produse alimentare, până când i sa cred sigur să mănânce şi apoi arde gura mea, ( La naiba cu alimente Jur nu pe scop)

5. Felul în care prietena mea victorii fiecare argument indiferent de subiect este, cum a inceput, etc, S-ar putea sa fie despre computere, în care ea nu are nici o cunoaştere ce aşa vreodată despre ea şi-ar mai face sa ma simt prost şi greşit

Dar ce sunt cu adevărat interesaţi de ceea ce se tu contrariat?

Old 6 iunie 2008, 07:41
Grupul de donator

Oamenii care ştiu pe toate. Ei s-au făcut că acolo etc Ei stiu mai multe despre job-ul meu decat mine, bla bla bla. Dar ei dont .........
Lucru este, de fapt, ei cred că o fac pentru ca acestea nu sunt din punct de vedere tehnic mint .. asa ca am jargon sau altfel spus, voi fi plecat cu o mare argument care se va realiza nimic, deoarece acestea sunt complet orb la faptul că ele de fapt, stiu nimic ......... booo, hisss.
Old 6 iunie 2008, 07:48
Grupul de donator

ce este treaba ta?
Old 6 iunie 2008, 07:55
Grupul de donator

Oficial, autovehiculelor Tehnician. Mecanic ........ Dar acum, un profesor calificat. De predare a fost de fapt, în această dimineaţă, a iubit-o ....... Nou pentru mine, dar Wow, e grozav.
Old 6 iunie 2008, 09:11
Grupul de donator

Ce vrei să înveţi pe subiect? şi la ce nivel?

Sistemul meu: În primul rând OC

Procesor (e):
Intel E2180@2.85
Plăci de bază:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Memorie RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Placă grafică (e):
Gainward ATI 3850
Placă de sunet:
la bord
Hard Drive (e):
Seagate Barracuda 7200.7 120GB
Optical Drive (e):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Cauza / PSU:
Pirat VX450
Răcire:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Network / Internet:
la bord / presupune 10Meg virgin cablu
Monitor (e):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Sistem de operare (e):
XP Home
Old 6 iunie 2008, 14:39
Malware Group

S-ar putea primi unele interesant de feedback pentru acest lucru, dar ...

Postări în forum formată în întregime din textspeak sau netspeak Chiar mă deranja. Nu toate dintre noi petrecem viaţa noastră texting. Da, engleza este singura limba Nu pot înţelege, şi-mi place de propoziţii să fie construite din cuvinte, care sunt cel puţin în general, pentru a fi recunoscut engleză. Punctuaţia este de preferat, dar nu o cerinţă absolută. Şi sunt atât de multe resurse şi adăugaţi-inuri de ortografie .........

* declama peste * Voi să-mi iau haina .....

Sistemul meu: S-a mea ...

Procesor (e):
C2D E6750 2.66Ghz
Plăci de bază:
Gigabyte P35C-DS3R
Memorie RAM:
2 x 1Gb pirat DDR2 XMS2 PC26400
Placă grafică (e):
GeForce 8600GT
Placă de sunet:
Creative X-Fi
Hard Drive (e):
Maxtor 320Gb
Optical Drive (e):
Pioneer DVD-RW
Cauza / PSU:
Antec 900 / Antec TruPower Trio 650
Răcire:
Diverse Antec + Zalman 92mm
Network / Internet:
ASUS Router / VirginMedia
Monitor (e):
LGL226WQ 22 "Widescreen
Sistem de operare (e):
XP Pro SP3
Old 6 iunie 2008, 14:54
Grupul de donator

Am pe deplin de acord cu tine Glaswegian, nu îmi place textul vorbi, din urmă, nu există o limită de caractere pentru posturi ca acolo este de texte. Ocazionale menţionarea emotes sau lol sau similare, dar care este cât de mult să merg pe forumuri.
Old 6 iunie 2008, 18:06
Grupul de stat

persoanele cu un aviz cu privire la absolutrly totul.
rap "muzica".
peoplw care cred că sunt minunate.
cuvantul noob.
oameni care combina numere şi litere pentru a face de cuvinte.
oameni care deliberat scrie cuvintele gresit. ca yooh şi werds.
Toyota Prius drivere de gândire fac o favoare a mediului, atunci când sunt omorând-o mai repede. (există mai puţin de emisie folosite în producţia de 2 jeep wranglers mult de 1 Prius. şi bateriile sunt aproape imposibil de a dispune de curat) (ne pare rău dacă există drivere Prius citiţi această)
Old 7 iunie 2008, 06:28
Grupul de donator

Ai un alt lucru pentru a adăuga, Când mi moare internet pentru nici un motiv.
Old 7 iunie 2008, 11:12
Moderator Group

64 bit Vista a fost cu adevărat cheesing-mă azi-noapte, atunci când încearcă să-l instalaţi pe un nou construi.

Sistemul meu: Eclipse

Procesor (e):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Plăci de bază:
Asus P5Q Pro
Memorie RAM:
OCZ 8GB 800Mhz
Placă grafică (e):
Saphire Radeon 4850
Placă de sunet:
La bord
Hard Drive (e):