menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Všeobecné fóra > Vypnúť Téma diskusie

Register

Veci, ktoré obtěžují vás?

Reply

Thread Tools
Old 6.června 2008, 06:48
Darcu Skupina

Default Veci, ktoré obtěžují vás?

Ahoj všetkým,
Tu je pár vecí, ktoré ma obťažujú každý deň základ:

1. Bezohľadné vodiča ( Príkladom môže byť som na ceste, ktorá je obmedzená na 40 mph, já jsem v súčasnosti robí len 45 mph na zastavenie vozidla na koni do môjho zadku, a napriek tomu som stále nad brať v priemere 10 krát za deň ... Ja už som prekročenie rýchlosti, čo viac ti ľudia chcú? a nemôžu vidieť má jasne červené a biele L dosky ... ale je to v žiadnom prípade zameraná na všetky vodiča len netrpezliví idioti)

2. Ľudia, ktorí dávajú na dlhú cestu, keď som sa za nimi (Aj keď ja neznášam, keď ľudia nedávajú tak mi "pokrytec" Ja viem)

3.People, ktorí používajú slovo "Noob" v každej vete alebo offline, a myslím, že je najvyšší urážka? ( Je to ešte horšie, keď tam nie je hranie)

4. Fúka a fúka na moje jedlo, až som si jej bezpečné jesť a potom vypáliť mojich úst, ( K čertu s potravinami Sľubujem, že to schválne)

5. Ako moje dievča vyhráva každý argument, bez ohľadu na to, čo predmet je, ako to začalo, atď, môže to byť o počítača, v ktorom ona nepozná toho, čo tak niekedy okolo a ona sa stále sa cítim hlúpy a zlý

Ale to, čo som naozaj zaujíma je to, čo dostane ty naštvaný?

Old 6.června 2008, 07:41
Darcu Skupina

Ľudia, ktorí vedia všetko. Boli tam stalo, že vedia, atď Viac informácií o mojej práci, než ja, bla bla bla. Ale ona dont .........
Vec je, že skutočne verí, že tak urobí, nie sú technicky leží .. Nemôžem povedať, tak inak, alebo budem odišiel s veľkým argumentom, ktorý povedie k dosiahnutiu nič, pretože oni sú úplne zabúda na skutočnosť, že vlastne nevie ......... booo, hisss.
Old 6.června 2008, 07:48
Darcu Skupina

Čo vaša práca?
Old 6.června 2008, 07:55
Darcu Skupina

Oficiálne motorových vozidiel techník. Mechanik ........ Ale teraz kvalifikovaného učiteľa. Učil dnes ráno skutočne, miloval ju ....... Pre mňa niečo nové, ale páni, je to skvelé.
Old 6.června 2008, 09:11
Darcu Skupina

aký predmet učíte? a na akej úrovni?

Môj systém: Prvé OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Základná doska:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Pamäť RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 žnec CL5
Grafické karty (s):
Gainward ATI 3850
Zvuková karta:
na palube
Pevný disk (y):
Seagate Barracuda 7200.7 120gigabajt
Optická mechanika (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Chladenie:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Sieť / Internet:
na palube / údajne 10Meg panna kábel
Monitor (s):
ViewSonic Vx922; ViewSonic VE702m
Operačný systém (y):
XP Home
Old 6.června 2008, 14:39
Malware Skupina

Mohol by som dostať nejaké zaujímavé názory na to, ale ...

Príspevky vo fóre skladá výlučne z textspeak alebo netspeak naozaj obťažujú ma. Nie všetky z nás trávi svoj život posielanie SMS správ. Áno, angličtina je jediný jazyk, chápem, a ja som radšej vety, ktoré majú byť vyrobené zo slov, ktoré sú prinajmenšom všeobecne uznávané za angličtinu. Interpunkčné znamienka je vhodnejšie, ale nie je povinné. A je tu veľa zdrojov a add-in pre pravopis .........

* Rant over * Vezmem kabát .....

Môj systém: Je to moje ...

Processor (s):
C2d E6750 2.66GHz
Základná doska:
Gigabyte P35C-DS3R
Pamäť RAM:
2 x 1Gb Corsair DDR2 XMS2 PC26400
Grafické karty (s):
GeForce 8600GT
Zvuková karta:
Creative X-Fi
Pevný disk (y):
Maxtor 320GB
Optická mechanika (s):
Pioneer DVD-RW
Case / PSU:
Antec 900 / Antec TruPower Trio 650
Chladenie:
Rôzne Antec Žalman + 92 mm
Sieť / Internet:
ASUS Router / VirginMedia
Monitor (s):
LGL226WQ 22 "širokouhlý
Operačný systém (y):
XP Pro SP3
Old 6.června 2008, 14:54
Darcu Skupina

Plne súhlasím s vami Glasgowa, Nechcem like text hovoriť, koniec koncov, nie je limit počtu znakov pre miesta, ako je to u textov. Občasné zmienky o emócie alebo lol alebo podobné, ale to čo som ísť na fórach.
Old 6.června 2008, 18:06
Člen Skupina

ľudia s absolutrly názor na všetko.
rap 'music'.
peoplw, že si myslia, že sú skvelé.
slovo noob.
ľudia, ktoré kombinujú čísla a písmená, aby sa slová.
osôb, ktoré zámerne kúzlo slová zle. ako yooh a werds.
Toyota Prius vodiči v domnení, že robia pre životné prostredie, ak sú zabíjať to rýchlejšie. (je ich menej emisií pri výrobe 2 džípe kovbojov ako 1 Prius. a batérie sú takmer nemožné zbaviť sa čisto) (pardon, ak boli nejaké prius čítanie tohto ovládača)
Old 7 júna 2008, 06:28
Darcu Skupina

Mám ešte niečo pridať, ak má internet zomiera pre nič za nič.
Old 7 júna 2008, 11:12
Moderátor skupiny

64 bit Vista bol naozaj cheesing ma včera v noci, keď sa snaží nainštalovať na nový build.

Môj systém: Eclipse

Processor (s):
Intel c2d E7200 OC'd @ 3.6GHz
Základná doska:
Asus P5Q Pro
Pamäť RAM:
OCZ 8gigabajt 800MHz
Grafické karty (s):
Saphire Radeon 4850
Zvuková karta:
Palubný
Pevný disk (y):
Prevažná
Optická mechanika (s):
Sony al cheap jedna.
Case / PSU:
Antec tri sta
Chladenie:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 prípadu fanúšikov.
Sieť / Internet:
Titan ADSL
Monitor (s):
Duální 19 "LCD
Operačný systém (y):
XP SP3
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Vírus sa snaží predať mi to? pete21 Virus, spyware a bezpečnosť 5 4. októbra 2008 18:03
20 vecí, budete vedieť, didnt počítači mohol urobiť (možno) computeruler Všeobecné Software Chat 7 10. júna 2008 13:12
Cid okien a ďalších vecí ... Hybr! D Virus, spyware a bezpečnosť 20 20. marec 2008 20:00
Čo je potrebné zvážiť, kedy sa začína ... Cobalt Vypnúť Téma diskusie 1 14. novembra 2006 05:56
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.