![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj všetkým, Tu je pár vecí, ktoré ma obťažujú každý deň základ: 1. Bezohľadné vodiča ( Príkladom môže byť som na ceste, ktorá je obmedzená na 40 mph, já jsem v súčasnosti robí len 45 mph na zastavenie vozidla na koni do môjho zadku, a napriek tomu som stále nad brať v priemere 10 krát za deň ... Ja už som prekročenie rýchlosti, čo viac ti ľudia chcú? a nemôžu vidieť má jasne červené a biele L dosky ... ale je to v žiadnom prípade zameraná na všetky vodiča len netrpezliví idioti) 2. Ľudia, ktorí dávajú na dlhú cestu, keď som sa za nimi (Aj keď ja neznášam, keď ľudia nedávajú tak mi "pokrytec" Ja viem)3.People, ktorí používajú slovo "Noob" v každej vete alebo offline, a myslím, že je najvyšší urážka? ( Je to ešte horšie, keď tam nie je hranie) 4. Fúka a fúka na moje jedlo, až som si jej bezpečné jesť a potom vypáliť mojich úst, ( K čertu s potravinami Sľubujem, že to schválne) 5. Ako moje dievča vyhráva každý argument, bez ohľadu na to, čo predmet je, ako to začalo, atď, môže to byť o počítača, v ktorom ona nepozná toho, čo tak niekedy okolo a ona sa stále sa cítim hlúpy a zlý Ale to, čo som naozaj zaujíma je to, čo dostane ty naštvaný? |
|
| |||
| |||
| Ľudia, ktorí vedia všetko. Boli tam stalo, že vedia, atď Viac informácií o mojej práci, než ja, bla bla bla. Ale ona dont ......... Vec je, že skutočne verí, že tak urobí, nie sú technicky leží .. Nemôžem povedať, tak inak, alebo budem odišiel s veľkým argumentom, ktorý povedie k dosiahnutiu nič, pretože oni sú úplne zabúda na skutočnosť, že vlastne nevie ......... ![]() booo, hisss. |
|
| |||
| |||
Čo vaša práca? |
|
| |||
| |||
| Oficiálne motorových vozidiel techník. Mechanik ........ Ale teraz kvalifikovaného učiteľa. Učil dnes ráno skutočne, miloval ju ....... Pre mňa niečo nové, ale páni, je to skvelé. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| aký predmet učíte? a na akej úrovni?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mohol by som dostať nejaké zaujímavé názory na to, ale ...
Príspevky vo fóre skladá výlučne z textspeak alebo netspeak naozaj obťažujú ma. Nie všetky z nás trávi svoj život posielanie SMS správ. Áno, angličtina je jediný jazyk, chápem, a ja som radšej vety, ktoré majú byť vyrobené zo slov, ktoré sú prinajmenšom všeobecne uznávané za angličtinu. Interpunkčné znamienka je vhodnejšie, ale nie je povinné. A je tu veľa zdrojov a add-in pre pravopis ......... * Rant over * Vezmem kabát ..... Môj systém: Je to moje ...
|
|
| |||
| |||
| Plne súhlasím s vami Glasgowa, Nechcem like text hovoriť, koniec koncov, nie je limit počtu znakov pre miesta, ako je to u textov. Občasné zmienky o emócie alebo lol alebo podobné, ale to čo som ísť na fórach. |
|
| |||
| |||
| ľudia s absolutrly názor na všetko. rap 'music'. peoplw, že si myslia, že sú skvelé. slovo noob. ľudia, ktoré kombinujú čísla a písmená, aby sa slová. osôb, ktoré zámerne kúzlo slová zle. ako yooh a werds. Toyota Prius vodiči v domnení, že robia pre životné prostredie, ak sú zabíjať to rýchlejšie. (je ich menej emisií pri výrobe 2 džípe kovbojov ako 1 Prius. a batérie sú takmer nemožné zbaviť sa čisto) (pardon, ak boli nejaké prius čítanie tohto ovládača) |
|
| |||
| |||
| Mám ešte niečo pridať, ak má internet zomiera pre nič za nič. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 64 bit Vista bol naozaj cheesing ma včera v noci, keď sa snaží nainštalovať na nový build.
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Vírus sa snaží predať mi to? | pete21 | Virus, spyware a bezpečnosť | 5 | 4. októbra 2008 18:03 |
| 20 vecí, budete vedieť, didnt počítači mohol urobiť (možno) | computeruler | Všeobecné Software Chat | 7 | 10. júna 2008 13:12 |
| Cid okien a ďalších vecí ... | Hybr! D | Virus, spyware a bezpečnosť | 20 | 20. marec 2008 20:00 |
| Čo je potrebné zvážiť, kedy sa začína ... | Cobalt | Vypnúť Téma diskusie | 1 | 14. novembra 2006 05:56 |
| Thread Tools | |
| |