мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Општи Форуми > Офф Топиц Дисцуссион

Register

Ствари које вам сметати?

Reply

Тхреад Тоолс
Old 6. јун 2008, 06:48
Донаторска Група

Default Ствари које вам сметати?

Хеј свима,
Ево неколико ствари које ми досађују на основу дана у дан:

1. Лакомислен возача ( Пример што сам на путу који је ограничен на 40мпх, ја тренутно радим 45мпх само да заустави кола јахања моје гузица, а ипак сам још увек више узима у просеку 10 пута дневно ... И'М ВЕЋ ПРЕКО ограничење брзине што више ти људи желе? и да они не виде моје јарко црвене боје и белим Л таблице ... али то не значи да је усмерена на све возаче само нестрпљив идиоти)

2. Људи који дају начин да се дуго када сам иза њих (Иако сам га мрзим када људи не даје начин да ме "лицемер" Знам)

3.Пеопле који користе реч "Нооб" у свакој реченици или офлајн и мислим да је крајње увреда? ( Још је горе када не играње)

4. Дува и дува на моју храну док ја мислим да је безбедно да једу, а затим спали уста, ( Дамн храна Кунем се то ради намерно)

5. Начин моја девојка побеђује сваки аргумента без обзира шта је тема, како је почело, итд, могло би се о рачунарима у којима она нема сазнања о томе шта све тако и она још увек би да се осећам глупо и погрешно

Али, оно што ја сам стварно заинтересован за оно што добија ти смета?

Old 6. јун 2008, 07:41
Донаторска Група

Људи који знају све. Они су тамо урађено итд Они који знају више о томе мој посао од мене, бла бла бла. Али они донт .........
Ствар је, они заиста верују да су то урадили они нису технички лажу .. тако да не могу рећи на други начин или ћу остати велики аргумент који ће постићи ништа јер су потпуно несвестан чињенице да они заправо не знају ништа ......... бооо, хиссс.
Old 6. јун 2008, 07:48
Донаторска Група

шта је ваш посао?
Old 6. јун 2008, 07:55
Донаторска Група

Званично, техничар моторних возила. Механичар ........ Али сада квалификованих наставника. Наставе је јутрос у ствари, то волео ....... Нова за мене, али Вау, то је сјајно.
Old 6. јун 2008, 09:11
Донаторска Група

шта радите предмет учи? и на ком нивоу?

Мы Сыстем: Прво ОЦ

Процесор (и):
Интел Е2180@2.85
Матичне плоче:
Гигабајт ГА-П35-ДС3Л
РАМ меморија:
2кс1ГБ ОЦЗ ПЦ2-9200 жетелац ЦЛ5
Графичка картица (е):
Гаинуард АТИ 3850
Соунд Цард:
на броду
Тврди диск (и):
7200,7 СЕАГАТЕ БАРРАЦУДА 120ГБ
Оптички погон (е):
Хитацхи ДВД-РОМ ГД-2500
Цасе / псу:
Гусар ВКС450
Хлађење:
АЦ Про фреезер7, 2кс80мм, 1кс90мм, 1кс120мм
Нетуорк / Интернет:
на броду / наводно 10Мег Девичанска кабл
Монитор (е):
Виеусониц Вкс922; Виеусониц ВЕ702м
Оперативни систем (е):
КСП Хоме
Old 6. јун 2008, 14:39
Штетни садржај групе

Можда ћу добити неке интересантне повратне информације за ово, али ...

Поруке у форумима састављен у потпуности од текстспеак или нетспеак заиста ми досађују. Нису сви од нас троше наше животе унос текста. Да, енглески је једини језик могу да разумем, и волим да казне буду изграђени од речи које су бар генерално признато да буде енглески. Интерпункција је пожељно али не и апсолутни услов. И има толико средстава и додатака за правописне .........

* * Ћебе преко ћу добити ..... мој капут

Мы Сыстем: То је све моје ...

Процесор (и):
Ц2Д Е6750 2.66Гхз
Матичне плоче:
Гигабајт П35Ц-ДС3Р
РАМ меморија:
2 кс 1ГБ гусар ДДР2 КСМС2 ПЦ26400
Графичка картица (е):
ГеФорце 8600ГТ
Соунд Цард:
Цреативе Кс-Фи
Тврди диск (и):
Макстор 320Гб
Оптички погон (е):
Пионеер ДВД-РУ
Цасе / псу:
Антец 900 / Антец ТруПоуер Трио 650
Хлађење:
Разне Антец + Залман 92мм
Нетуорк / Интернет:
Асус Роутер / ВиргинМедиа
Монитор (е):
ЛГЛ226УК 22 "Широки екран
Оперативни систем (е):
КСП Про СП3
Old 6. јун 2008, 14:54
Донаторска Група

У потпуности се слажем са тобом Гласуегиан, ја не бих текст говори, афтералл, не постоји ограничење броја карактера за места као што је за текстове. Повремено помиње емотес или ЛОЛ или слично, али то је колико ја идем на форумима.
Old 6. јун 2008, 18:06
Мембер Гроуп

људи са абсолутрлы мишљење о свему.
реп 'музике'.
пеоплу који мисле да су велики.
Реч нооб.
људи који комбинују бројеве и слова да би речи.
људи који намерно правописа речи погрешно. ыоох као и уердс.
Тоыота Приус возачи размишљају раде окружење корист када су га убија брже. (има мање емисије користе у производњи 2 џип уранглерс од 1 и Приус. батерије су близу немогуће да располаже чисто) (извињавам се ако постоје драјвери Приус читање ове)
Old 7. Јул 2008, 06:28
Донаторска Група

Имаш још једна ствар да додам, када ми се интернет умре без разлога.
Old 7. Јул 2008, 11:12
Модератор / ица групе

64 битни Видик је стварно ми цхеесинг синоћ искључен када покушавате да га инсталирате на изградњу нових.

Мы Сыстем: Ецлипсе

Процесор (и):
Интел Ц2Д Е7200 ОЦ'д @ 3.6Гхз
Матичне плоче:
Асус П5К Про
РАМ меморија:
ОЦЗ 8ГБ 800Мхз
Графичка картица (е):
Сапхире Радеон 4850
Соунд Цард:
Онбоард
Тврди диск (и):
Голема
Оптички погон (е):
Соны ал Цхеап један.
Цасе / псу:
Антец триста
Хлађење:
Арктик фрижидери 7 Про, 3 цасе обожаватеља.
Нетуорк / Интернет:
Титан АДСЛ
Монитор (е):
Дуал 19 "ЛЦД
Оперативни систем (е):
КСП СП3
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Вирус покушава продати ми ствари? пете21 Вирус, Спыуаре и безбедност 5 4 октобар 2008 18:03
20 ствари које није могао да зна ваше рачунар учинити (можда) цомпутерулер Уопштено Софтуаре Цхат 7 10. јуна 2008 13:12
Цид Попупс и друге ствари ... Хыбр! Д Вирус, Спыуаре и безбедност 20 20 март 2008 20:00
Ствари које треба размотрити на самом почетку ... Кобалт Офф Топиц Дисцуссион 1 14 новембар 2006 05:56
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц