![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хеј свима, Ево неколико ствари које ми досађују на основу дана у дан: 1. Лакомислен возача ( Пример што сам на путу који је ограничен на 40мпх, ја тренутно радим 45мпх само да заустави кола јахања моје гузица, а ипак сам још увек више узима у просеку 10 пута дневно ... И'М ВЕЋ ПРЕКО ограничење брзине што више ти људи желе? и да они не виде моје јарко црвене боје и белим Л таблице ... али то не значи да је усмерена на све возаче само нестрпљив идиоти) 2. Људи који дају начин да се дуго када сам иза њих (Иако сам га мрзим када људи не даје начин да ме "лицемер" Знам)3.Пеопле који користе реч "Нооб" у свакој реченици или офлајн и мислим да је крајње увреда? ( Још је горе када не играње) 4. Дува и дува на моју храну док ја мислим да је безбедно да једу, а затим спали уста, ( Дамн храна Кунем се то ради намерно) 5. Начин моја девојка побеђује сваки аргумента без обзира шта је тема, како је почело, итд, могло би се о рачунарима у којима она нема сазнања о томе шта све тако и она још увек би да се осећам глупо и погрешно Али, оно што ја сам стварно заинтересован за оно што добија ти смета? |
|
| |||
| |||
| Људи који знају све. Они су тамо урађено итд Они који знају више о томе мој посао од мене, бла бла бла. Али они донт ......... Ствар је, они заиста верују да су то урадили они нису технички лажу .. тако да не могу рећи на други начин или ћу остати велики аргумент који ће постићи ништа јер су потпуно несвестан чињенице да они заправо не знају ништа ......... ![]() бооо, хиссс. |
|
| |||
| |||
шта је ваш посао? |
|
| |||
| |||
| Званично, техничар моторних возила. Механичар ........ Али сада квалификованих наставника. Наставе је јутрос у ствари, то волео ....... Нова за мене, али Вау, то је сјајно. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| шта радите предмет учи? и на ком нивоу?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Можда ћу добити неке интересантне повратне информације за ово, али ...
Поруке у форумима састављен у потпуности од текстспеак или нетспеак заиста ми досађују. Нису сви од нас троше наше животе унос текста. Да, енглески је једини језик могу да разумем, и волим да казне буду изграђени од речи које су бар генерално признато да буде енглески. Интерпункција је пожељно али не и апсолутни услов. И има толико средстава и додатака за правописне ......... * * Ћебе преко ћу добити ..... мој капут Мы Сыстем: То је све моје ...
|
|
| |||
| |||
| У потпуности се слажем са тобом Гласуегиан, ја не бих текст говори, афтералл, не постоји ограничење броја карактера за места као што је за текстове. Повремено помиње емотес или ЛОЛ или слично, али то је колико ја идем на форумима. |
|
| |||
| |||
| људи са абсолутрлы мишљење о свему. реп 'музике'. пеоплу који мисле да су велики. Реч нооб. људи који комбинују бројеве и слова да би речи. људи који намерно правописа речи погрешно. ыоох као и уердс. Тоыота Приус возачи размишљају раде окружење корист када су га убија брже. (има мање емисије користе у производњи 2 џип уранглерс од 1 и Приус. батерије су близу немогуће да располаже чисто) (извињавам се ако постоје драјвери Приус читање ове) |
|
| |||
| |||
| Имаш још једна ствар да додам, када ми се интернет умре без разлога. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 64 битни Видик је стварно ми цхеесинг синоћ искључен када покушавате да га инсталирате на изградњу нових.
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Вирус покушава продати ми ствари? | пете21 | Вирус, Спыуаре и безбедност | 5 | 4 октобар 2008 18:03 |
| 20 ствари које није могао да зна ваше рачунар учинити (можда) | цомпутерулер | Уопштено Софтуаре Цхат | 7 | 10. јуна 2008 13:12 |
| Цид Попупс и друге ствари ... | Хыбр! Д | Вирус, Спыуаре и безбедност | 20 | 20 март 2008 20:00 |
| Ствари које треба размотрити на самом почетку ... | Кобалт | Офф Топиц Дисцуссион | 1 | 14 новембар 2006 05:56 |
| Тхреад Тоолс | |
| |