![]() |
|
| |||
| |||
| Hey all, Burada gün bir gün beni rahatsız eden bu temelde bazı şeyler: 1. Düşüncesiz sürücüleri ( Örneğin hangi 40mph sınırlı bir yolda kulüpler olarak, ben şu anda sadece el my arse kadar sürme durdurmak 45mph ve yapıyorum ama hala üzerinden ortalama 10 kere günde atılıyor kulüpler ... Ben zaten HIZ SINIRI OVER bu insanlar daha ne istiyorsun? ve onlar benim kırmızı ve parlak beyaz L plakaları göremiyorum ... ama bu hiçbir tüm sürücülerin sadece sabırsız salak yönlendirilir demek olduğunu) 2. Kim için yol vermek İnsanlar uzun zaman arkalarında kulüpler (Although i insanlar bana "ikiyüzlü" i yol vermeyin nefret ediyorum biliyorum)Kim veya çevrimdışı ve nihai hakaret olduğunu düşünüyorum her cümledeki kelime "Noob" kullanmak 3.People? ( Hatta kötü varken değil oyun) 4. Üfleme ve benim gıda üzerine üfleme kadar i kendi yemek güvenli ve daha sonra ağzıma, yanmak düşünmek ( Damn gıda i amaç üzerine yok yemin ederim) 5. Kız arkadaşım her tek argüman ne olursa olsun tabi kazanç yolu, nasıl vb başlarsa, bilgisayarlar hakkında olan onun ne kadar şimdiye kadar hiçbir bilgi sahibi olabilir ve hakkında hâlâ beni aptal ve yanlış hissettirmek istiyorum Ama, ne olur ne ilgileniyorum sen rahatsız? |
|
| |||
| |||
| Olan tüm insanlar biliyorum. Orada yapılmış olan vb Onlar benim iş hakkında daha fazla bilgi daha yapmam, falan filan. Ama onlar dont ......... Şey, aslında onların bu yüzden teknik .. yalan değildir inanmıyorsun öylesine I cant veya başka türlü söylemek hangi bir şey gibi tamamen aslında hiçbir şey ......... bildiğim gerçeği kayıtsız olan ulaşacak büyük bir argümanı ile kalacak ![]() booo, hisss. |
|
| |||
| |||
whats your job? |
|
| |||
| |||
| Resmen, Motorlu Araç Teknisyeni. Mekanik ........ Ama şimdi uzman bir öğretmen. Bu sabah aslında ....... loved ders oldu Yeni beni ama wow, it's great için. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| öğretmek tabi ne? hangi seviyede ve de?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ama bunun için bazı ilginç geri alabilirsiniz ...
Forumlarda Mesaj tamamen textspeak veya netspeak gerçekten rahatsız yapmamı uydurdum. Hepimiz manifatura hayatımızı geçiriyoruz. Evet, İngilizce I anlayabiliyorum tek dildir, ve bu kelimeler inşa için en az genellikle İngilizce olarak kabul cümleler tercih. Noktalama ancak mutlak bir gereklilik tercih edilir. Ve bu kadar çok kaynak ve eklentileri ......... yazım içindir * üzerinde benim kat ..... alırsınız * rant Benim Sistemi: Tüm benimki ...
|
|
| |||
| |||
| Ben tamamen sizinle Glasgowlu, ben metin, Afterall speak don't like katılıyorum, var gibi mesajlar orada metinlerinin bir karakter sınırı değil. Emotes ya lol ya da benzer arada söz, bu da bildiğim kadarıyla forumları go on. |
|
| |||
| |||
| absolutrly her konuda bir görüş insanlar. rap 'müzik'. peoplw onların büyük olduğunu düşünüyorum. kelime noob. insanlar, rakam ve harflerden kelime yapmak. insanlar bilerek kelimeleri yanlış yazım. yooh ve werds gibi. Toyota Prius sürücüleri onlar ne zaman daha hızlı öldürüyorlar bir iyilik ortamında yapıyoruz düşünüyorum. (daha az emisyon 1 Prius daha 2 jeep Wranglers üretiminde kullanılır. ve temiz) (üzgünüm kurtulmak mümkün nigh pil varsa Prius sürücüler bu okuma) |
|
| |||
| |||
| Eklemek için ne zaman İnternet nedenle ölürse başka bir şey var. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 64 bit Vista gerçekten yeni bir yapı üzerine yüklemeye çalışan dün gece beni cheesing oldu.
![]() |
|
| Bookmarks |