менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Генеральний форуми > Off Topic Discussion

Register

Те, що дратує вас?

Reply

Різьба Інструменти
Old 6 червня 2008, 06:48
Донор групи

Default Те, що дратує вас?

Всім привіт,
Ось декілька речей, які дратують мене в той день за днем:

1. Inconsiderate водіїв ( Прикладом чого я на дорогу, яка обмежується 40mph, я зараз роблю 45mph просто зупинити автомобіль під'їхав моя дупа, але я ще більше прийняті в середньому 10 разів на день ... Я вже над Speed Limit Чого хочуть ці люди? і вони не можуть бачити мій яскраво-червоний і білий L пластинами ... Але це в жодному кошти, що направляються на всі драйвери просто нетерплячий ідіотів)

2. Люди, які дають шлях до тривалого, коли я за ними (Хоча я ненавиджу, коли люди не поступитися мені "лицеміром" Я знаю,)

3.People які використовують слово "нуб" в кожному реченні або в автономному режимі і думаю, що це кінцева образа? ( Це навіть гірше, коли там не гра)

4. Дует, і дме на їжу, поки я не думаю, чи безпечно це є, а потім записати мій рот, ( Я клянусь Damn продовольство він це робить на цілі)

5. Як моя подруга перемоги кожного аргументу незалежно від предмета, як вона почалася і т.д., це може бути про комп'ютерах, у яких вона не знає, що коли-небудь про таке, і вона ще мене відчувати себе дурним і неправильним

Але що я дійсно зацікавлені в тому, що отримує ви незадоволений?

Old 6 червня 2008, 07:41
Донор групи

Люди, які знають усі. Вони були там зробили т.д., що вони знають більше про мою роботу, ніж я, Blah Blah Blah. Але вони Dont .........
Справа в тому, вони дійсно вірять, що вони роблять, щоб вони не лежали технічному .. тому я нахиляє сказати інакше або я залишуся з великою аргумент, який нічого не доб'ємося, оскільки вони абсолютно забуваючи про те, що вони фактично нічого не знаю ......... BOOO, hisss.
Old 6 червня 2008, 07:48
Донор групи

Whats вашій роботі?
Old 6 червня 2008, 07:55
Донор групи

Офіційна Автомобільна техніка. Механік ........ Але тепер кваліфіковані вчителі. Викладав сьогодні вранці на самом деле, додала вона ....... Нове для мене, але Вау, це здорово.
Old 6 червня 2008, 09:11
Донор групи

яку тему ви викладаєте? і на якому рівні?

Моя система: Перший OC

Процесор (и):
Intel E2180@2.85
Материнська плата:
Gigabyte GA-P35-DS3L
ОЗУ:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Графічна карта (и):
Gainward ATI 3850
Звукова карта:
На борту
Жорсткий диск (и):
Seagate Barracuda 7200.7 120GB
Оптичний привід (и):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Діло / PSU:
Corsair VX450
Охолодження:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Мережі / Інтернет:
На борту / нібито 10Meg Віргінські кабелю
Монітор (и):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Операційна система (и):
XP Home
Old 6 червня 2008, 14:39
Група шкідливих програм

Я міг отримувати деякі цікаві зворотного зв'язку для цього, але ...

Повідомлення у форумах, що складається тільки з textspeak або netspeak дійсно дратує мене. Не всі з нас все життя Texting. Так, англійська мова є єдиною мовою, я можу зрозуміти, і я вважаю за краще покарання буде побудовано від слів, по крайней мере, загальновизнано англійською мовою. Пунктуація переважно, але не є абсолютною вимогою. І так багато ресурсів, і надбудови для роботи з орфографічними .........

Rant Over * * Я візьму пальто .....

Моя система: Це все моє ...

Процесор (и):
C2D E6750 2.66Ghz
Материнська плата:
Gigabyte P35C-DS3R
ОЗУ:
2 X 1GB Corsair DDR2 XMS2 PC26400
Графічна карта (и):
GeForce 8600GT
Звукова карта:
Creative X-Fi
Жорсткий диск (и):
Maxtor 320Gb
Оптичний привід (и):
Pioneer DVD-RW
Діло / PSU:
Antec 900 / Antec TruPower Trio 650
Охолодження:
Різні Antec + Zalman 92мм
Мережі / Інтернет:
Маршрутизатор ASUS / VirginMedia
Монітор (и):
LGL226WQ 22-дюймові
Операційна система (и):
XP Pro SP3
Old 6 червня 2008, 14:54
Донор групи

Я повністю згоден з Вами, Глазго, я не люблю говорити тексту, Afterall, немає символів для повідомлень, як є в текстах. Рідкісні згадки емоцій або LOL або аналогічний, але це, наскільки я йти на форумах.
Old 6 червня 2008, 18:06
Член групи

люди з думкою про absolutrly все.
Rap 'музики'.
peoplw, що думають, що вони великі.
Слово Noob.
люди, які поєднуються цифри і букви слів до справи.
люди, які свідомо заклинання слів неправильно. як yooh і werds.
Toyota Prius драйверів думаючи, що вони роблять навколишнього середовища користь, коли вони вбивають його швидше. (там менше викидів, що використовуються у виробництві 2 джипа Wranglers ніж 1 Prius. й батареї майже неможливо розпоряджатися чистий) (вибачте, якщо такі є Prius драйверів читаєте)
Old 7 червня 2008, 06:28
Донор групи

Got Another Thing додати, Коли мій інтернет вмирає без будь-якої причини.
Old 7 червня 2008, 11:12
Модератор групи

64 шматочок Перспектива була дійсно cheesing мене вчора ввечері, при спробі встановити його на нову побудувати.

Моя система: Eclipse

Процесор (и):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Материнська плата:
Asus P5Q Pro
ОЗУ:
OCZ 8GB 800Mhz
Графічна карта (и):
Saphire Radeon 4850
Звукова карта:
Бортові
Жорсткий диск (и):
Vast
Оптичний привід (и):
Sony Аль однієї сНеаро.
Діло / PSU:
Antec Three Hundred
Охолодження:
Арктичний Cooler 7 Pro, 3 вентиляторів справу.
Мережі / Інтернет:
Титан ADSL
Монітор (и):
Dual 19 "РК-дисплей
Операційна система (и):
XP SP3
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Вірус намагається продати мені такі речі? pete21 Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 5 4 жовтня 2008 18:03
20 речей, які ви знаєте Didn't комп'ютер може робити (може бути) computeruler General Software чат 7 10 червня 2008 13:12
Cid спливаючі вікна та інші речі ... Hybr! D Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 20 20 березня 2008 20:00
Що слід врахувати при запуску з ... Кобальт Off Topic Discussion 1 14 листопада 2006 05:56
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.