![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Всім привіт, Ось декілька речей, які дратують мене в той день за днем: 1. Inconsiderate водіїв ( Прикладом чого я на дорогу, яка обмежується 40mph, я зараз роблю 45mph просто зупинити автомобіль під'їхав моя дупа, але я ще більше прийняті в середньому 10 разів на день ... Я вже над Speed Limit Чого хочуть ці люди? і вони не можуть бачити мій яскраво-червоний і білий L пластинами ... Але це в жодному кошти, що направляються на всі драйвери просто нетерплячий ідіотів) 2. Люди, які дають шлях до тривалого, коли я за ними (Хоча я ненавиджу, коли люди не поступитися мені "лицеміром" Я знаю,)3.People які використовують слово "нуб" в кожному реченні або в автономному режимі і думаю, що це кінцева образа? ( Це навіть гірше, коли там не гра) 4. Дует, і дме на їжу, поки я не думаю, чи безпечно це є, а потім записати мій рот, ( Я клянусь Damn продовольство він це робить на цілі) 5. Як моя подруга перемоги кожного аргументу незалежно від предмета, як вона почалася і т.д., це може бути про комп'ютерах, у яких вона не знає, що коли-небудь про таке, і вона ще мене відчувати себе дурним і неправильним Але що я дійсно зацікавлені в тому, що отримує ви незадоволений? |
|
| |||
| |||
| Люди, які знають усі. Вони були там зробили т.д., що вони знають більше про мою роботу, ніж я, Blah Blah Blah. Але вони Dont ......... Справа в тому, вони дійсно вірять, що вони роблять, щоб вони не лежали технічному .. тому я нахиляє сказати інакше або я залишуся з великою аргумент, який нічого не доб'ємося, оскільки вони абсолютно забуваючи про те, що вони фактично нічого не знаю ......... ![]() BOOO, hisss. |
|
| |||
| |||
Whats вашій роботі? |
|
| |||
| |||
| Офіційна Автомобільна техніка. Механік ........ Але тепер кваліфіковані вчителі. Викладав сьогодні вранці на самом деле, додала вона ....... Нове для мене, але Вау, це здорово. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| яку тему ви викладаєте? і на якому рівні?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я міг отримувати деякі цікаві зворотного зв'язку для цього, але ...
Повідомлення у форумах, що складається тільки з textspeak або netspeak дійсно дратує мене. Не всі з нас все життя Texting. Так, англійська мова є єдиною мовою, я можу зрозуміти, і я вважаю за краще покарання буде побудовано від слів, по крайней мере, загальновизнано англійською мовою. Пунктуація переважно, але не є абсолютною вимогою. І так багато ресурсів, і надбудови для роботи з орфографічними ......... Rant Over * * Я візьму пальто ..... Моя система: Це все моє ...
|
|
| |||
| |||
| Я повністю згоден з Вами, Глазго, я не люблю говорити тексту, Afterall, немає символів для повідомлень, як є в текстах. Рідкісні згадки емоцій або LOL або аналогічний, але це, наскільки я йти на форумах. |
|
| |||
| |||
| люди з думкою про absolutrly все. Rap 'музики'. peoplw, що думають, що вони великі. Слово Noob. люди, які поєднуються цифри і букви слів до справи. люди, які свідомо заклинання слів неправильно. як yooh і werds. Toyota Prius драйверів думаючи, що вони роблять навколишнього середовища користь, коли вони вбивають його швидше. (там менше викидів, що використовуються у виробництві 2 джипа Wranglers ніж 1 Prius. й батареї майже неможливо розпоряджатися чистий) (вибачте, якщо такі є Prius драйверів читаєте) |
|
| |||
| |||
| Got Another Thing додати, Коли мій інтернет вмирає без будь-якої причини. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 64 шматочок Перспектива була дійсно cheesing мене вчора ввечері, при спробі встановити його на нову побудувати.
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Вірус намагається продати мені такі речі? | pete21 | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 5 | 4 жовтня 2008 18:03 |
| 20 речей, які ви знаєте Didn't комп'ютер може робити (може бути) | computeruler | General Software чат | 7 | 10 червня 2008 13:12 |
| Cid спливаючі вікна та інші речі ... | Hybr! D | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 20 | 20 березня 2008 20:00 |
| Що слід врахувати при запуску з ... | Кобальт | Off Topic Discussion | 1 | 14 листопада 2006 05:56 |
| Різьба Інструменти | |
| |