![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Просто мислех Бих направя тази тема за да видите как той слезе. Нещата, които смучат за нашата къща са глупави стъпала, които правят огромни крекинг шумове, когато ходят на тях се дължи на лошо laid етаж. Фактът, че ние имаме 7 телевизори и само един от тях работи благодарение на небето кутия е инсталиран погрешно. Глупавия душ, който винаги е черна кора неща блокиране на дюзата нещо. Бойлерът, който прави много силен бръмчене шумове на всеки 5 минути през деня, поради бъде счупен. И накрая, гараж, който изглежда доста много като bombsite. Също така имам 2 котки с IQ на прасенце ембриона и много дебели куче, което винаги е игра на зарове цялата къща и rips всички тапет изключване и че нещо се брои като друго нещо, което е гадно за нашата къща. Аз наистина трябва да направят повече ranting така. Тя ме кара да се чувствам добре. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Какво смешно topic.lol
Неща, които смучат около къщата ми са каша, че кучето ми е на it.He doesn't глупости като твоя Джими, но той е голям (а Doberman, английски Pointer кръст) и moults constantly.So на мебели и килими са постоянно включени в кучето коса . Хм, какво друго. Тя е в началото на един много стръмен хълм, така че като кучето към близкия парк е кошмар, защото знам, че трябва да ходиш 2 мили до хълма да се прибера отново. Той е полу откъснат така ми съседи понякога се оплакват шум. Тя разполага с открит огън, но не и открит огън централно отопление, така ли да купуват петрол за отопление на място и гледам топлина от трупите и въглища ще отпадъци до проклетото комин. Моя гараж е също доста много не отида област, пълни с натрошен компютри, монитори и всички видове боклук, който трябва да бъде хвърлен в Скип. А и всички дръжките са падане на PVC дограма по някаква причина? LOL Неговият наистина не е лошо, че една къща, аз все пак Id дойдат и се присъединят към вас и да има вой;) Моята система: Krlll
|
|
| |||
| |||
| Неща, които смучат около къщата ми: Вместо да се врата, моята стая има голям лист черна пластмаса, че съм сигурен, че ще се стопят до стените и капан ме в случай на пожар. Имам три часа прозорци в стаята ми, но никой от тях открито и ние нямаме AC. Баща ми трябваше да прекарат един месец фиксиране на пода на горния етаж, защото подът е направено само с един слой от шперплат ... писклива шперплат. Аз не разполагат с тоалетна. Моят свързва са склонни да не работи така че остави ги през цялото време. Мазето ми е все така тавана керемиди ... , което действително е много хубаво, когато пускате кабели. Това е всичко, което мога да мисля за изключване на върха на главата ми. Бюрото ми е ужасно, но това е моя вината, а не моят дом години. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Съветът данъчни LOL
| |||
| |||
| Трябва да ходя до 3 полета на стълбите, за да ми горната спалня, и обикновено твърде студено или прекалено горещо. ми безжичната връзка е боклук, поради местоположението. дори и с по-подово отопление в една от банята-квартири все още е доста студено, когато засилване след душ. и ние сме все още чака стъклото да бъде пуснато в долния етаж френски врати, който е бил substitued (за момента) с пластмасови листове. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Кървавия постоянна атака от паяци. А фактът, ние нямаме котка все още.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Това е гадно болните се движат ми живее в къщата, след това през целия ми живот. Но залата е Съблече цялата стена хартия и товари на мазилка е дошъл си и му било така в продължение на 10 години баща ми никога не трябва да се кръгла довършителни него. Което е жалко, както останалата част от къщата изглежда хубаво. CG
|
| |||
| |||
| Мини най-лошото от всичко твое. - Аз живея в мазето на къщата ми и градът е направил изграждане на канализация тръбни линии, се определя, че за някои неизвестни причини. Никога не сме имали проблеми, докато не **** изд наоколо. Айв Първи били наводнени в мазето през зимата и пролетта с желал подножието на вода, а огън отдел помпи богът проклетото вода. Глупаво града Този човек беше направено не майката природа. - Прозорците в мазето, където инсталирани, когато дядо ми страхотно, използвани за живеене в моя Античен къщата, така че да получа Подяволите северния вятър разпенващ и аз съм буквално замразяване ми ядки разстояние. -- |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| и нещата, които смучат за моя
от гаражни врати е много силен, че има същото килим навсякъде exept семейството ми стая, че carpit е durty и старите ми Сад doesn't работа моята стая се нуждае repainted си трапезария е грозна формоване Моята система: #
|
|
| |||
| |||
| Каква прекрасна тема! Когато един кран е включен или изключване или пералня или миялна машина са, тръбите и взрив събуди всички нагоре Да, куче, пълен размер Грубо коли! Любовта му към бита все пак, но Коса, на Mud! £ 2000 година Съветът данък в / O нашите прекрасни труда съвет. Да, паяци и woodlice! В 1 микроват цифрови телевизионни предаватели в Шефилд, който е блокиран, не просто погрешно тип листа!
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| HP F1905 плосък монитор Цвят Барове, мигащи | sparkyrhett | Графика на карти & Монитори | 1 | 26 април 2009 13:17 |
| Видео карта RAM - лаптоп видео карти всмуквам | Елиоинай | Графика на карти & Монитори | 3 | 15 Март 2009 14:49 |
| Am нов тук, така че съм казва "здравей" на всички по-га къща | luqmoon | Представете Yourself Тук | 3 | 22 Дек 2008 09:08 |
| BroChaz в къщата ... | BroChaz | Представете Yourself Тук | 7 | 6 октомври 2008 18:29 |
| Глътни или кока? ANTEC 900 ..... | Бъба | Случаи & Power Доставки | 10 | 20-ти септември 2008 10:52 |
| Нишка Инструменти | |
| |