по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Общи форуми > Изключено Тема Дискусия

Register

Неща, които смучат за вашата къща / апартамент

Reply

Нишка Инструменти
Old 7-ми януари, 2008, 16:15
Член Група

Default Неща, които смучат за вашата къща / апартамент

Просто мислех Бих направя тази тема за да видите как той слезе.
Нещата, които смучат за нашата къща са глупави стъпала, които правят огромни крекинг шумове, когато ходят на тях се дължи на лошо laid етаж. Фактът, че ние имаме 7 телевизори и само един от тях работи благодарение на небето кутия е инсталиран погрешно. Глупавия душ, който винаги е черна кора неща блокиране на дюзата нещо. Бойлерът, който прави много силен бръмчене шумове на всеки 5 минути през деня, поради бъде счупен. И накрая, гараж, който изглежда доста много като bombsite. Също така имам 2 котки с IQ на прасенце ембриона и много дебели куче, което винаги е игра на зарове цялата къща и rips всички тапет изключване и че нещо се брои като друго нещо, което е гадно за нашата къща.
Аз наистина трябва да направят повече ranting така. Тя ме кара да се чувствам добре.
Old 7-ми януари, 2008, 18:55
Номер на групата

Какво смешно topic.lol
Неща, които смучат около къщата ми са каша, че кучето ми е на it.He doesn't глупости като твоя Джими, но той е голям (а Doberman, английски Pointer кръст) и moults constantly.So на мебели и килими са постоянно включени в кучето коса .
Хм, какво друго.
Тя е в началото на един много стръмен хълм, така че като кучето към близкия парк е кошмар, защото знам, че трябва да ходиш 2 мили до хълма да се прибера отново.
Той е полу откъснат така ми съседи понякога се оплакват шум.
Тя разполага с открит огън, но не и открит огън централно отопление, така ли да купуват петрол за отопление на място и гледам топлина от трупите и въглища ще отпадъци до проклетото комин.
Моя гараж е също доста много не отида област, пълни с натрошен компютри, монитори и всички видове боклук, който трябва да бъде хвърлен в Скип.
А и всички дръжките са падане на PVC дограма по някаква причина? LOL
Неговият наистина не е лошо, че една къща, аз все пак Id дойдат и се присъединят към вас и да има вой;)

Моята система: Krlll

Процесор (и):
Intel Q9550@4.33Ghz
Дънната платка:
Гигабайт GA-EP45-UD3P
RAM памет:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
Графична карта (и):
Gainward 4870X2 (840 Core 940 MEM)
Звукова карта:
Борда HDA
Hard Drive (и):
Няколко LOL 1650GB общо
Оптично устройство (а):
1xDVD PHILIPS DVD +-RW
Дело / PSU:
ANTEC 1200/Enermax Infiniti 720W
Охлаждане:
Tuniq кула 120
Мрежа / Интернет:
Dual Gigabit Ethernet
Монитор (и):
Acer 22 "широкоекранен
Операционна система (и):
Vista x64 Ultimate
Old 7-ми януари, 2008, 22:39
Номер на групата

Неща, които смучат около къщата ми:
Вместо да се врата, моята стая има голям лист черна пластмаса, че съм сигурен, че ще се стопят до стените и капан ме в случай на пожар.
Имам три часа прозорци в стаята ми, но никой от тях открито и ние нямаме AC.
Баща ми трябваше да прекарат един месец фиксиране на пода на горния етаж, защото подът е направено само с един слой от шперплат ... писклива шперплат.
Аз не разполагат с тоалетна.
Моят свързва са склонни да не работи така че остави ги през цялото време.
Мазето ми е все така тавана керемиди ... , което действително е много хубаво, когато пускате кабели.

Това е всичко, което мога да мисля за изключване на върха на главата ми. Бюрото ми е ужасно, но това е моя вината, а не моят дом години.
Old 8-ми януари, 2008, 05:23
Номер на групата

Съветът данъчни LOL

Моята система: P * L * A * Z * M * A

Процесор (и):
2.34GHZ овърклокнат! Athlon64 3000 +
Дънната платка:
Asus
RAM памет:
1,50 концерт DDR
Графична карта (и):
256MB PCI G-Force
Звукова карта:
Sound Blaster HD 5.1
Hard Drive (и):
1-80GB 1-120GB Western цифрови на
Оптично устройство (а):
на Pioneer DVD-RW
Дело / PSU:
обичай случай & 650 вата PSU
Охлаждане:
DIY въздушно охлаждане радиатор
Мрежа / Интернет:
девствена 50Mbps
Монитор (и):
Acer 23 "(X233HB)
Операционна система (и):
Window's 7 Ultimate
Old 14-ти Януари 2008, 15:30
Член Група

Трябва да ходя до 3 полета на стълбите, за да ми горната спалня, и обикновено твърде студено или прекалено горещо. ми безжичната връзка е боклук, поради местоположението. дори и с по-подово отопление в една от банята-квартири все още е доста студено, когато засилване след душ. и ние сме все още чака стъклото да бъде пуснато в долния етаж френски врати, който е бил substitued (за момента) с пластмасови листове.
Old 14 януари 2008, 15:42
Номер на групата

Кървавия постоянна атака от паяци.

А фактът, ние нямаме котка все още.

-Kanoakavirus

Моята система: Zoomy

Процесор (и):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Дънната платка:
Asus P5K Premium
RAM памет:
2GB Dominator 8500
Графична карта (и):
BFG 8800GT
Звукова карта:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (и):
3.35TB вътр съхранение. 2TB INT багаж
Оптично устройство (а):
LG GGC H20L
Дело / PSU:
Enermax 720 вата
Охлаждане:
AC7
Мрежа / Интернет:
Монитор (и):
245B, 931B (Samsung)
Операционна система (и):
Изглед 32P
Old 14-ти Януари 2008, 17:11
Номер на групата

Това е гадно болните се движат ми живее в къщата, след това през целия ми живот.

Но залата е Съблече цялата стена хартия и товари на мазилка е дошъл си и му било така в продължение на 10 години баща ми никога не трябва да се кръгла довършителни него. Което е жалко, както останалата част от къщата изглежда хубаво.

CG

Моята система: Puter

Процесор (и):
Intel Quad Core Q6600
Дънната платка:
Abit IN9
RAM памет:
2x 1GB Патриотичния
Графична карта (и):
XFX 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Hard Drive (и):
Вътрешен 750GB, 400GB Външен
Оптично устройство (а):
LG 20x DVD повторно писател
Дело / PSU:
Enermax Infiniti 650W
Охлаждане:
Zalman HSF
Мрежа / Интернет:
Монитор (и):
LG 19 "LCD
Операционна система (и):
Windows XP Media Център 2005
Old 14 януари 2008, 17:18
Новите държави Група

Мини най-лошото от всичко твое.

- Аз живея в мазето на къщата ми и градът е направил изграждане на канализация тръбни линии, се определя, че за някои неизвестни причини. Никога не сме имали проблеми, докато не **** изд наоколо. Айв Първи били наводнени в мазето през зимата и пролетта с желал подножието на вода, а огън отдел помпи богът проклетото вода. Глупаво града Този човек беше направено не майката природа.

- Прозорците в мазето, където инсталирани, когато дядо ми страхотно, използвани за живеене в моя Античен къщата, така че да получа Подяволите северния вятър разпенващ и аз съм буквално замразяване ми ядки разстояние.

--
Old 22-ри януари 2008, 18:32
Забранени група

и нещата, които смучат за моя
от гаражни врати е много силен, че има същото килим навсякъде exept семейството ми стая, че carpit е durty и старите ми Сад doesn't работа моята стая се нуждае repainted си трапезария е грозна формоване

Моята система: #

Процесор (и):
Intel p4
Дънната платка:
ECS 915pla2
RAM памет:
1GB
Графична карта (и):
ATI Radeon x1050
Звукова карта:
диамант Xtreme 7,1
Hard Drive (и):
160gb
Оптично устройство (а):
DVD-ROM комбо устройство DVD + /-RW
Дело / PSU:
antech/x-power585
Охлаждане:
въздух
Мрежа / Интернет:
безжични
Монитор (и):
Philips 109b6 19 "CRT
Операционна система (и):
Windows XP
Old 24-ти януари 2008, 06:00
Номер на групата

Каква прекрасна тема!

Когато един кран е включен или изключване или пералня или миялна машина са, тръбите и взрив събуди всички нагоре

Да, куче, пълен размер Грубо коли! Любовта му към бита все пак, но Коса, на Mud!

£ 2000 година Съветът данък в / O нашите прекрасни труда съвет.

Да, паяци и woodlice!

В 1 микроват цифрови телевизионни предаватели в Шефилд, който е блокиран, не просто погрешно тип листа!

Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
HP F1905 плосък монитор Цвят Барове, мигащи sparkyrhett Графика на карти & Монитори 1 26 април 2009 13:17
Видео карта RAM - лаптоп видео карти всмуквам Елиоинай Графика на карти & Монитори 3 15 Март 2009 14:49
Am нов тук, така че съм казва "здравей" на всички по-га къща luqmoon Представете Yourself Тук 3 22 Дек 2008 09:08
BroChaz в къщата ... BroChaz Представете Yourself Тук 7 6 октомври 2008 18:29
Глътни или кока? ANTEC 900 ..... Бъба Случаи & Power Доставки 10 20-ти септември 2008 10:52
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc