menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Obecná fóra > Vypnout Téma diskuze

Register

Věci, které sát o svého domu / bytu

Reply

Thread Nástroje
Old 7.ledna 2008, 16:15
Člen Skupina

Default Věci, které sát o svého domu / bytu

Prostě jsem si to vlákno, jak si šel dolů.
Věci, které kolem našeho domu sát jsou hloupí schodů, které způsobují, že obrovské trhliny zvuky, když chodí na ně vzhledem k špatně stanovena patře. Skutečnost, že jsme 7 televizory a pouze jeden z nich pracuje s ohledem na obloze Schránka je instalován špatně. Na hloupé sprcha, která má vždy černé okoralý věci blokace do trysky věc. Kotel, který podává velmi hlasité bzučení hluk každých 5 minut, během dne v důsledku jsou rozbité. A nakonec garáže, které vypadá skoro jako bombsite. Dále máme 2 kočky s IQ prase embryo a fakt hustý pes, který vždy Craps celého domu a trhliny všech tapet a že jakési počítá jako další věc, která se naštve asi náš dům.
Opravdu by se více vykřikování takhle. Jedná se cítím dobře.
Old 7.ledna 2008, 18:55
Dárce Skupina

To je ale sranda topic.lol
Věci, které sát o mém domě je nepořádek, že můj pes je vyrobena z it.He doesnt svinstvo, jako je ta vaše Jimmy, ale on je velký (a Doberman, English Pointer kříž) a moults constantly.So nábytek a koberce jsou trvale pokryty v psí srsti .
Hmm, co ještě.
Je na vrcholu velmi strmé kopce, takže s ohledem na psa do nejbližšího parku je noční můra, protože já vím jsem chodit 2 mil do kopce se dostat domů.
Je poloomleté odděleny tak moje sousedy občas stěžují na hluk.
Má otevřený oheň, ale žádný otevřený oheň ústřední topení, tak jsem si koupit olej do tepla místě a sledujte, jak se teplo z logů a uhlí bude odpad do zatraceně komín.
Moje garáž je také do značné míry nepasuje oblasti plné rozbitých počítačů, monitorů a nejrůznější svinstvo, že je třeba házet v přeskočit.
Oh a všechny kliky klesá z PVC okenní rámy z nějakého důvodu? Lol
Jeho opravdu není špatné, že dům, i když jsem Id přijít a připojit se a budete mít kňučení;)

Můj systém: Krlll

Processor (s):
Intel Q9550@4.33Ghz
Základní deska:
Gigabyte GA-EP45-UD3P
Paměť RAM:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
Grafické karty (s):
Gainward 4870X2 (840 Core 940 MEM)
Zvuková karta:
Palubní HDA
Pevný disk (y):
Pár lol 1650GB celkem
Optická mechanika (s):
1xDVD PHILIPS DVD +-RW
Case / PSU:
Antec 1200/Enermax Infiniti 720W
Chlazení:
Tuniq věž 120
Síť / Internet:
Duální Gigabit Ethernet
Monitor (s):
Acer 22 "širokoúhlý
Operační systém (y):
Vista Ultimate X64
Old 7.ledna 2008, 22:39
Dárce Skupina

Věci, které sát o mém domě:
Spíše než dveře mého pokoje má velký list černého plastu, který jsem si jistý, by taveniny na stěnách a pasti mě v případě požáru.
Mám tři okna ve svém pokoji, ale nikdo z nich otevřít a nemáme AC.
Můj táta měl strávit za měsíc stanovení patro nahoře, protože podlaha byla provedena pouze s jednou vrstvou překližky ... pištivý překližky.
I don't have a skříň.
My se váže spíše nefunguje tak jsem nechat se po celou dobu.
Moje suterénu nemá strop dlaždice ... , která je skutečně velmi pěkné, když běží kabely.

To je všechno můžu myslet off the top mé hlavě. Mém stole je bordel, ale je to moje chyba, ne moje domu.
Old 8 ledna 2008, 05:23
Dárce Skupina

Rady daňového lol

Můj systém: P * L * A * Z * M * A

Processor (s):
2.3GhZ AMD
Základní deska:
Asus
Paměť RAM:
1 koncert DDR
Grafické karty (s):
256megabajt G-force
Zvuková karta:
Sound Blaster 5.1
Pevný disk (y):
1-80GB 1-120gigabajt Western Digital to
Optická mechanika (s):
Pioneer DVD-RW
Case / PSU:
vlastní věci & 650w PSU
Chlazení:
DIY watercooling
Síť / Internet:
panna 50MB
Monitor (s):
Acer 23 "(X233HB)
Operační systém (y):
Vista Ultimate
Old 14 leden 2008, 15:30
Člen Skupina

Já musím chodit do 3 schodiště se dostanete na můj horní ložnici, a většinou ani příliš studená nebo příliš teplá. mé bezdrátové připojení na internet je svinstvo, a to kvůli umístění. dokonce podle-podlahové topení v jednom z pokojů je vana-ještě dost studená při stupňování po dešti. a my jsme stále ještě čeká na sklo, které je třeba přijmout v přízemí francouzskými dveřmi, které byly substitued (v současné době) pomocí plastové fólie.
Old 14 leden 2008, 15:42
Dárce Skupina

Krvavé konstantní nápor pavouci.

A skutečnost, nemáme ještě kočku.

-Kanoakavirus

Můj systém: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Základní deska:
Asus P5K Premium
Paměť RAM:
2GB vládce 8500
Grafické karty (s):
BFG 8800GT
Zvuková karta:
Xfi Extremegamer
Pevný disk (y):
3.35TB ext skladování. 2TB int skladování
Optická mechanika (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Chlazení:
AC7
Síť / Internet:
Monitor (s):
245b, 931B (Samsung)
Operační systém (y):
Vista 32P
Old 14 leden 2008, 17:11
Dárce Skupina

Je to na hovno špatně se pohybující se v mém domě žijí v něm po celý svůj život.

Ale hala byla svlékl všechny stěny papíru a načte sádry se odtrhnout a byl rád, že po více než 10 let, můj táta nikdy kole na dokončovací to. Což je škoda, protože zbytek domu vypadá hezky.

CG

Můj systém: Čové

Processor (s):
Intel Quad Core Q6600
Základní deska:
Abit IN9
Paměť RAM:
2x 1GB Patriot
Grafické karty (s):
XFX 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Pevný disk (y):
Vnitřní 750gb, 400GB externí
Optická mechanika (s):
LG 20x DVD re-spisovatel
Case / PSU:
Enermax Infiniti 650W
Chlazení:
Žalman HSF
Síť / Internet:
Monitor (s):
LG 19 "LCD
Operační systém (y):
Windows XP Media Centre 2005
Old 14. ledna 2008, 17:18
Nový člen skupiny

Mines nejhorší ze všech Vy.

- Bydlím v mém sklepě svého domu a město učinil na výstavbu kanalizačního potrubí linek, Pevné Jsou to pro některé neznámé příčiny. Nikdy jsme měli problémy až do doby, kdy kolem **** ed. Ive už zaplaveny v mém sklepě každou zimu a na jaře se jako pod vodou, zatímco hasiči čerpadla boha zatraceně vody ven. Stupid města To byl člověk není matky přírody.

- Okna v suterénu, kde nainstalován když můj pradědeček žil v mé antického domu, tak jsem si boha zatracený vítr vane na sever a jsem doslova mrazu můj ořechy off.

--
Old 22 leden 2008, 18:32
Banned Skupina

i věci, které sát asi mine
na garážová vrata je opravdu hlasité, že má stejný koberec všude exept můj rodinný pokoj, který carpit je durty a stará můj sade doesnt práce mého pokoje potřeby překreslený můj jídelna má ošklivé lištu

Můj systém: #

Processor (s):
Intel P4
Základní deska:
ECS 915pla2
Paměť RAM:
1GB
Grafické karty (s):
ATI Radeon x1050
Zvuková karta:
kosočtverečných Xtreme 7.1
Pevný disk (y):
160gigabajt
Optická mechanika (s):
DVD-ROM combo mechaniku DVD + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Chlazení:
vzduchu
Síť / Internet:
bezdrátové
Monitor (s):
Philips 109b6 19 "CRT
Operační systém (y):
Windows XP
Old 24 leden 2008, 06:00
Dárce Skupina

To je ale skvělý téma!

Když kohout je zapnutá nebo vypnutá, nebo pračky nebo myčky nádobí jsou na potrubí třesku a probudit se všichni

Ano, pes, plný velkých hrubých Collie! Love drobnosti, i když mu to, ale HAIR, o Bahenní!

2000 liber ročně Rady daňového c / o naší skvělé práce Rady.

Ano, pavouci a woodlice!

1 microwatt digitální televizní vysílač v Sheffieldu, který byl zablokován nejen nesprávný typ listí!

Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Plochý monitor HP F1905 Barevné Bary, Bliká sparkyrhett Graphics Cards & Monitory 1 26 dubna 2009 13:17
Grafická karta RAM - laptop video karty líznutí Elioenai Graphics Cards & Monitory 3 15. března 2009 14:49
Jsem tu nová, tak jsem řekl ahoj všem v domě da luqmoon Představte Yourself Zde 3 22. Prosinec 2008 09:08
BroChaz v Domě ... BroChaz Představte Yourself Zde 7 6. října 2008 18:29
Sát nebo muž? Antec 900 ..... Bubba Případy & Napájecí zdroje 10 20. Září 2008 10:52
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.