![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Prostě jsem si to vlákno, jak si šel dolů. Věci, které kolem našeho domu sát jsou hloupí schodů, které způsobují, že obrovské trhliny zvuky, když chodí na ně vzhledem k špatně stanovena patře. Skutečnost, že jsme 7 televizory a pouze jeden z nich pracuje s ohledem na obloze Schránka je instalován špatně. Na hloupé sprcha, která má vždy černé okoralý věci blokace do trysky věc. Kotel, který podává velmi hlasité bzučení hluk každých 5 minut, během dne v důsledku jsou rozbité. A nakonec garáže, které vypadá skoro jako bombsite. Dále máme 2 kočky s IQ prase embryo a fakt hustý pes, který vždy Craps celého domu a trhliny všech tapet a že jakési počítá jako další věc, která se naštve asi náš dům. Opravdu by se více vykřikování takhle. Jedná se cítím dobře. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To je ale sranda topic.lol
Věci, které sát o mém domě je nepořádek, že můj pes je vyrobena z it.He doesnt svinstvo, jako je ta vaše Jimmy, ale on je velký (a Doberman, English Pointer kříž) a moults constantly.So nábytek a koberce jsou trvale pokryty v psí srsti . Hmm, co ještě. Je na vrcholu velmi strmé kopce, takže s ohledem na psa do nejbližšího parku je noční můra, protože já vím jsem chodit 2 mil do kopce se dostat domů. Je poloomleté odděleny tak moje sousedy občas stěžují na hluk. Má otevřený oheň, ale žádný otevřený oheň ústřední topení, tak jsem si koupit olej do tepla místě a sledujte, jak se teplo z logů a uhlí bude odpad do zatraceně komín. Moje garáž je také do značné míry nepasuje oblasti plné rozbitých počítačů, monitorů a nejrůznější svinstvo, že je třeba házet v přeskočit. Oh a všechny kliky klesá z PVC okenní rámy z nějakého důvodu? Lol Jeho opravdu není špatné, že dům, i když jsem Id přijít a připojit se a budete mít kňučení;) Můj systém: Krlll
|
|
| |||
| |||
| Věci, které sát o mém domě: Spíše než dveře mého pokoje má velký list černého plastu, který jsem si jistý, by taveniny na stěnách a pasti mě v případě požáru. Mám tři okna ve svém pokoji, ale nikdo z nich otevřít a nemáme AC. Můj táta měl strávit za měsíc stanovení patro nahoře, protože podlaha byla provedena pouze s jednou vrstvou překližky ... pištivý překližky. I don't have a skříň. My se váže spíše nefunguje tak jsem nechat se po celou dobu. Moje suterénu nemá strop dlaždice ... , která je skutečně velmi pěkné, když běží kabely. To je všechno můžu myslet off the top mé hlavě. Mém stole je bordel, ale je to moje chyba, ne moje domu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Rady daňového lol
| |||
| |||
| Já musím chodit do 3 schodiště se dostanete na můj horní ložnici, a většinou ani příliš studená nebo příliš teplá. mé bezdrátové připojení na internet je svinstvo, a to kvůli umístění. dokonce podle-podlahové topení v jednom z pokojů je vana-ještě dost studená při stupňování po dešti. a my jsme stále ještě čeká na sklo, které je třeba přijmout v přízemí francouzskými dveřmi, které byly substitued (v současné době) pomocí plastové fólie. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Krvavé konstantní nápor pavouci. A skutečnost, nemáme ještě kočku.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je to na hovno špatně se pohybující se v mém domě žijí v něm po celý svůj život. Ale hala byla svlékl všechny stěny papíru a načte sádry se odtrhnout a byl rád, že po více než 10 let, můj táta nikdy kole na dokončovací to. Což je škoda, protože zbytek domu vypadá hezky. CG
|
| |||
| |||
| Mines nejhorší ze všech Vy. - Bydlím v mém sklepě svého domu a město učinil na výstavbu kanalizačního potrubí linek, Pevné Jsou to pro některé neznámé příčiny. Nikdy jsme měli problémy až do doby, kdy kolem **** ed. Ive už zaplaveny v mém sklepě každou zimu a na jaře se jako pod vodou, zatímco hasiči čerpadla boha zatraceně vody ven. Stupid města To byl člověk není matky přírody. - Okna v suterénu, kde nainstalován když můj pradědeček žil v mé antického domu, tak jsem si boha zatracený vítr vane na sever a jsem doslova mrazu můj ořechy off. -- |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| i věci, které sát asi mine
na garážová vrata je opravdu hlasité, že má stejný koberec všude exept můj rodinný pokoj, který carpit je durty a stará můj sade doesnt práce mého pokoje potřeby překreslený můj jídelna má ošklivé lištu Můj systém: #
|
|
| |||
| |||
| To je ale skvělý téma! Když kohout je zapnutá nebo vypnutá, nebo pračky nebo myčky nádobí jsou na potrubí třesku a probudit se všichni Ano, pes, plný velkých hrubých Collie! Love drobnosti, i když mu to, ale HAIR, o Bahenní! 2000 liber ročně Rady daňového c / o naší skvělé práce Rady. Ano, pavouci a woodlice! 1 microwatt digitální televizní vysílač v Sheffieldu, který byl zablokován nejen nesprávný typ listí!
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Plochý monitor HP F1905 Barevné Bary, Bliká | sparkyrhett | Graphics Cards & Monitory | 1 | 26 dubna 2009 13:17 |
| Grafická karta RAM - laptop video karty líznutí | Elioenai | Graphics Cards & Monitory | 3 | 15. března 2009 14:49 |
| Jsem tu nová, tak jsem řekl ahoj všem v domě da | luqmoon | Představte Yourself Zde | 3 | 22. Prosinec 2008 09:08 |
| BroChaz v Domě ... | BroChaz | Představte Yourself Zde | 7 | 6. října 2008 18:29 |
| Sát nebo muž? Antec 900 ..... | Bubba | Případy & Napájecí zdroje | 10 | 20. Září 2008 10:52 |
| Thread Nástroje | |
| |