![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Απλά νόμιζα ότι είχα κάνει αυτό το νήμα για να δω πώς πήγε κάτω. Τα πράγματα που πιπιλίζουν για το σπίτι μας είναι τα ηλίθια σκάλες που αποκομίζουν τεράστια θορύβους ρωγμές όταν περπατάτε σε αυτά οφείλονται στην κακή που πάτωμα. Το γεγονός ότι έχουμε 7 τηλεοράσεις και μόνο ένα από αυτά τα έργα οφείλεται στο κουτί ουρανό που εγκαθίσταται λάθος. Η ηλίθια ντους που πάντα έχει μαύρο κακότροπος πράγματα παρεμποδίζεται το πράγμα ακροφύσιο. Ο λέβητας που καθιστά πολύ δυνατούς θορύβους βουητό κάθε 5 λεπτά κατά τη διάρκεια της ημέρας λόγω του ότι σπασμένα. Και τέλος το γκαράζ που μοιάζει λίγο πολύ σαν bombsite. Έχουμε επίσης 2 γάτες με το IQ ενός εμβρύου χοίρου και ένα πολύ παχύ σκυλί που craps πάντοτε σε όλο το σπίτι και όλα τα ΠΕΠ ταπετσαρία στα ανοικτά και αυτό το είδος θεωρείται ως ένα άλλο πράγμα που απορροφά περίπου το σπίτι μας. Πραγματικά θα πρέπει να κάνει περισσότερα ranting όπως αυτό. Με κάνει να νιώθω καλά. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Τι αστείο topic.lol
Πράγματα που πιπιλίζουν για το σπίτι μου είναι το χάος που ο σκύλος μου έχει γίνει it.He doesn't χάλια σαν τη δική σας Τζίμι αλλά είναι μεγάλη (α Doberman, Αγγλικά Pointer σταυρό) και moults constantly.So τα έπιπλα και τα χαλιά καλύπτονται μόνιμα στα μαλλιά σκύλου . Χμμ, τι άλλο. Είναι στην κορυφή ενός πολύ απότομου λόφου, έτσι που το σκυλί στο πλησιέστερο πάρκο είναι ένας εφιάλτης αιτία ξέρω ότι πρέπει να τα πόδια 2 μίλια σε λόφο για να φτάσω στο σπίτι μου και πάλι. Είναι ημι αποσπαστεί τόσο τους γείτονές μου μερικές φορές διαμαρτύρονται για το θόρυβο. Έχει μια ανοιχτή φωτιά, αλλά δεν τζάκι κεντρική θέρμανση, γι 'αυτό πρέπει να αγοράσουν το πετρέλαιο για τη θέρμανση του τόπου και να παρακολουθήσουν τη θερμότητα από τα αρχεία και ο άνθρακας θα αποβλήτων μέχρι το καταραμένο καμινάδα. Γκαράζ μου είναι επίσης μια λίγο πολύ δεν πάει περιοχή, γεμάτη με σπασμένα ηλεκτρονικοί υπολογιστές, οθόνες και κάθε λογής μαλακίες που πρέπει να ρίχνονται σε παραλείψετε. OH και όλες οι λαβές που του κουφωμάτων PVC, για κάποιο λόγο; lol Στην πραγματικότητα δεν είναι τόσο κακός ένα σπίτι του, απλά και αν Id ενταχθούν σε εσάς και έχουν whine?) Το σύστημά μου: Krlll
|
|
| |||
| |||
| Πράγματα που πιπιλίζουν για το σπίτι μου: Αντί για μια πόρτα, το δωμάτιο μου έχει ένα μεγάλο φύλλο από μαύρο πλαστικό που είμαι βέβαιος ότι θα λιώσει προς τα τοιχώματα και παγίδα μου σε περίπτωση πυρκαγιάς. Έχω τρία παράθυρα στο δωμάτιό μου, αλλά κανένα από αυτά δεν ανοικτή και δεν έχουμε AC. Ο πατέρας μου έπρεπε να περάσουν από ένα μήνα για τον καθορισμό των πάτωμα, επειδή το δάπεδο έγινε με ένα μόνο στρώμα κόντρα πλακέ ... squeaky κόντρα πλακέ. Δεν έχω μια ντουλάπα. Δεσμεύει μου δεν προσπαθούν να εργαστούν γι 'αυτό τα αφήσετε κάτω όλη την ώρα. Υπόγειο μου δεν πήρε πλακάκια οροφής ... το οποίο είναι πραγματικά πολύ ωραία όταν έτρεχε καλώδια. Αυτό είναι το μόνο που μπορώ να σκεφτώ από την κορυφή του κεφαλιού μου. Γραφείο μου είναι χάλια, αλλά αυτό είναι δικό μου λάθος, δεν είναι το σπίτι μου. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Συμβούλιο lol φορολογικών
| |||
| |||
| Πρέπει να περπατήσει μέχρι 3 πτήσεις της σκάλας για να φτάσετε στο ανώτατο κρεβατοκάμαρά μου, και συνήθως τους είτε πολύ κρύο ή πολύ ζεστό. ασύρματη σύνδεση μου είναι χάλια, λόγω της θέσης. ακόμα και με υπό ενδοδαπέδια θέρμανση σε ένα από τα δωμάτια του λουτρού-εξακολουθεί να είναι πολύ ψυχρή κατάσταση όταν η ενίσχυση πραγματοποιούνται μετά από ένα ντους. και εμείς περιμένουμε ακόμα το ποτήρι να μπαίνουν στο κάτω γαλλικά πόρτες, η οποία έχει substitued (προς το παρόν) με πλαστικό φύλλο. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Η αιματηρή επίθεση σταθερά τις αράχνες. Και το γεγονός δεν έχουμε ακόμα μια γάτα.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Είναι χάλια άρρωστος να μετακομίσουν και να φύγουν από το σπίτι μου που ζουν σ 'αυτό όλη μου τη ζωή. Όμως, η αίθουσα έχει απογυμνωθεί από όλα τα χαρτιά του τοίχου και φορτία από γύψο έχει βγει και του ήταν όπως ότι για πάνω από 10 χρόνια ο πατέρας μου ποτέ δεν πήρε γύρω από το τελικό στάδιο κατασκευής του. Και είναι κρίμα που το υπόλοιπο του σπιτιού φαίνεται ωραίο. CG
|
| |||
| |||
| Ορυχείων το χειρότερο από όλα τα δικά σας. - Μένω στο υπόγειο μου το σπίτι μου και η πόλη έχει κάνει την κατασκευή των γραμμών του σωλήνα αποχέτευσης, αυτά είναι Σταθερό για κάποιον άγνωστο λόγο. Ποτέ δεν είχαν προβλήματα μέχρι να **** ed περιοχή. Ive πάρει πλημμυρίσει στο υπόγειό μου κάθε χειμώνα και την άνοιξη με ένα πόδι, όπως του νερού, ενώ οι αντλίες πυροσβεστική υπηρεσία του θεού βλασφημίας νερό έξω. Stupid πόλης, κάτι που ήταν ο άνθρωπος που δεν μητέρα φύση. - Τα παράθυρα στο υπόγειο, όπου εγκαθίσταται, όταν ο προπάππους μου ζούσαν στην Antique σπίτι μου, έτσι παίρνω το θεό βλασφημίας βόρειος άνεμος πνέει μέσα και είμαι κυριολεκτικά δέσμευση καρύδια μου μακριά. -- |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| καλά τα πράγματα που πιπιλίζουν για το ορυχείο
η πόρτα του γκαράζ είναι πραγματικά δυνατό να έχει το ίδιο χαλί παντού exept οικογενειακό δωμάτιο μου ότι carpit είναι durty και παλιά sade doesn't μου δουλειά δωμάτιό μου ανάγκες Repainted τραπεζαρία μου έχει άσχημη γείσο Το σύστημά μου: #
|
|
| |||
| |||
| Τι μια λαμπρή θέμα! Όταν μια βρύση έχει ενεργοποιηθεί ή να απενεργοποιηθεί, ή το πλυντήριο ρούχων ή πιάτων είναι σχετικά, το bang σωλήνες και όλοι ξυπνήστε Ναι, το σκυλί, ένα πλήρες μεγέθους Rough Collie! Αγαπήστε την bits όμως, αλλά το HAIR, το MUD! £ 2000 ένας φόρος Συμβουλίου χρόνια c / o υπέροχο μας Συμβούλιο Εργασίας. Ναι, οι αράχνες και woodlice! Το 1 microwatt ψηφιακό πομπό τηλεόρασης στο Σέφιλντ που έχει αποκλειστεί από τη μη μόνο ο τύπος των φύλλων!
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |