![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Csak gondoltam erre szál, hogy kiderüljön, mennyire ment le. A dolgok szopogatják házunk körül a hülye lépcsők, amelyek hatalmas repedés zajok, amikor sétálni őket, mivel a rosszul meghatározott padlón. Az a tény, hogy van 7 TVs, és csak az egyik működik, mivel az ég doboz telepítése rossz. A hülye zuhany, amely mindig is a fekete kérges megtöm blokkoló a szívófej dolog. A kazán, ami nagyon hangos zümmögést zajok 5 percenként a nap folyamán, mivel a törött. És végül a garázsban, amely elég jól néz ki, mint egy bombsite. Mi is 2 macskák az iq a sertés embrió és egy nagyon vastag, kutya, aki mindig Craps az egész ház és RIP a háttérkép ki, és hogy a fajta számít, mint egy másik dolog, hogy szar a házunk körül. Tényleg kell még bombasztikus, mint ez. It makes me feel good. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Milyen vicces topic.lol
Amit szívás van a ház a rendetlenség, hogy a kutyám nem készült it.He doesnt marhaság, mint a tiéd Jimmy de nagy (a Doberman, Angol Pointer kereszt) és moults constantly.So a bútorok és szőnyegek folyamatosan fedezi a kutya szőre . Hmm, mi mást. Ez az oldal tetején egy nagyon meredek dombon, így a kutya a legközelebbi park egy rémálom, mert tudom, hogy gyalog 2 mérföld hegyre fel, hogy haza. Ez semi detached így néha én szomszédok panaszt zaj. A nyílt tűz, de nem kandalló, központi fűtés így is vásárolhat olajat melegítsük a helyen, és figyelje a hő-és szén-rönkök megy a hulladék a rohadt kémény. Saját garázs is elég jól megy nincs terület, tele törött számítógépek, monitorok, és mindenféle szar, hogy meg kell dobálni a skip. Ja, és az összes fogantyúknál esik a PVC ablakkeretek valamilyen okból? Lol Az tényleg nem rossz a házban, csak ha Id Gyere és csatlakozz te és a vinnyogás;) My System: Krlll
|
|
| |||
| |||
| Amit szívás van a háztól: Sokkal inkább, mint egy ajtó, a szobámban van egy nagy fekete műanyag lap, hogy biztos vagyok benne, hogy nem olvad, hogy a falak és a csapda engem a tűz. Van három ablakot a szobámban, de egyikük sem szabad, és mi nem AC. Az apám volt, hogy kiad egy hónap rögzítéséről a szót, mert az emeleten a padlóra került sor, csak egy réteg rétegelt lemez ... cincogó rétegelt lemez. Nem kell a szekrénybe. Saját kötődik általában nem működik így hagyjuk őket mindig. Saját alagsorban már nincs felső csempe ... ami valóban nagyon szép, amikor futó kábeleket. Ez minden, azt hiszem le a fejem búbját. Asztalomra a rendetlenség, de ez az én hibám, nem az én házam is. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tanács adó lol
| |||
| |||
| El kell járni a 3 járatot a lépcsőn, hogy az én felső hálószobába, és általában vagy túl hideg vagy túl meleg. vezeték nélküli kapcsolat szar, mert helyre. még a padlófűtéssel az egyik a fürdő-szoba is elég hideg, amikor kilépve a zuhany után. és még mindig várja a poharat kerülhet a földszinten francia ajtók, amelyet substitued (jelenleg) a műanyag lapon. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Az állandó véres támadás a pókokat. És az a tény, hogy nincs még egy macska.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Szar lehet rossz Elköltözöm házamban követően él az egész életem. De a terem, amelyből eltávolították az összes fal papír és betölti gipsz jutott ki és nem szeretné, hogy több mint 10 éve az apám sosem lett kerek a befejező azt. Melyik az a szégyen, mint a ház többi néz szép. CG
|
| |||
| |||
| Mines a legrosszabb a tied. - I live in my alagsorában a házam és a város építését tette a szennyvízcsatorna cső vezetékek, akkor fix, hogy valami ismeretlen ok miatt. Soha nem volt probléma, amíg nem **** ed körül. Ive kezd elárasztott alagsorban az én minden télen és tavasszal, mint egy lábbal a víz, a tűzoltókat szivattyúk az isten verje ki a víz. Hülye város, ez az ember nem Anyatermészet. - Az ablakok, a pincében, ha fel van szerelve, ha a nagy nagyapja élt az én Antik ház, így én az isten verje az északi szél fúj, és én vagyok a szó szoros freezing my dióféle ki. -- |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| jól a dolgok, hogy a szív körül enyém
A garázs ajtó igazán hangos, hogy ugyanaz a szőnyeg mindenhol exept én családi szoba carpit, hogy a régi és az én durty SADE nem dolgozik a szobámban igények újrafestette my étkező van csúnya öntőminta My System: #
|
|
| |||
| |||
| Micsoda ragyogó témához! Ha egy csap be van kapcsolva, vagy le, vagy a mosógépet vagy a mosogatógépet, a csövek és a robbanás nyomán mindenki fel Igen, a kutya, egy teljes méretű Rough Collie! Szeretem azt a bit bár, de a SZŐR; a Mud! £ 2000 évi helyi adó c / o mi csodálatos munkaügyi tanács. Igen, a pókok és woodlice! Az 1 mikrowatt a digitális tv-adó a Sheffield, amely blokkolja a nem csak rossz a levelek!
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |