![]() |
|
| |||
| |||
| פשוט חשבתי לעשות את זה חוט כדי לראות איך זה ירד. הדברים למצוץ על הבית שלנו במדרגות טיפש אשר משמיעים קולות פיצוח ענק כשאתה הולך על אותם בשל הרצפה הונחו קשות. העובדה שיש לנו 7 טלוויזיות ורק אחד מהם עובד בשל תיבת השמים מותקנות בסדר. הטיפש המקלחת שתמיד יש דברים קרומי שחור חוסם את הדבר זרבובית. הדוד שהופך חזק מאוד רעשים מזמזמים כל 5 דקות במשך היום עקב שבור. ולבסוף המוסך שבו נראה פחות או יותר כמו bombsite. יש לנו גם 2 חתולים עם IQ של העובר חזיר כלב ממש עבה שתמיד מחרבנת בכל הבית וקורע את כל טפט וכי מין נחשב דבר אחר כי מבאס על הבית שלנו. אני באמת צריכה לעשות יותר השתולל ככה. זה גורם לי להרגיש טוב. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| איזה מצחיק topic.lol
דברים למצוץ על הבית שלי הם בלאגן כי הכלב שלי עשה שטויות doesn't it.He כמו שלך ג 'ימי אבל הוא גדול (דוברמן, אנגלית לחצות מצביע) ו moults constantly.So רהיטים ושטיחים מכוסים שיער לצמיתות הכלב . הממ, מה עוד. זה בראש גבעה תלולה מאוד, כל כך לקחת את הכלב לפארק הקרוב הוא סיוט כי אני יודע שאני צריך ללכת 2 קילומטרים במעלה הגבעה להגיע הביתה שוב. זה כל כך דו משפחתי שכנים שלי לפעמים להתלונן על הרעש. יש בו אש אך לא לפתוח באש הסקה מרכזית פתוחה אז אני צריך לקנות שמן לחמם את המקום ולראות את החום מתוך יומני ופחם הולך לבזבז במעלה הארובה הארור. המוסך שלי הוא גם פחות או יותר לא ללכת באזור, מלא במחשבים שבור, הצגים וכל מיני שטויות שצריך הושלך במכולת. אה וכל מטפל נופלים של מסגרות חלון PVC מסיבה כלשהי? Lol באמת לא כל כך גרוע בבית שלה, אני פשוט אף זיהוי לבוא ולהצטרף אתה צריך יבבה;) המערכת שלי: Krlll
|
|
| |||
| |||
| דברים למצוץ על הבית שלי: במקום דלת, בחדר שלי יש גיליונות גדולים של פלסטיק שחור כי אני בטוח הייתי נמסה על הקירות ועל מלכודת אותי במקרה של שריפה. יש לי שלושה חלונות בחדר שלי, אבל אף אחד מהם פתוח אין לנו AC. אבא שלי היה לבלות חודש בתיקון למעלה הרצפה כי הרצפה נעשה רק עם שכבה אחת של עץ לבוד ... חורק דיקט. אין לי ארון. נקשר שלי נוטים לא לעבוד אז אני משאיר אותם כל הזמן. המרתף שלי אין לו אריחי התקרה ... שזה בעצם ממש נחמד כאשר הכבלים לרוץ. זה כל מה שאני יכול לחשוב עליו את החלק העליון של הראש. השולחן שלי מבולגן, אבל זה אשמתי, זה לא הבית שלי. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| lol המס המועצה
| |||
| |||
| יש לי לעלות 3 קומות כדי להגיע לחדר השינה העליון שלי, ובדרך כלל גם שלה קר מדי או חם מדי. החיבור האלחוטי שלי היא שטויות, בגלל המיקום. אפילו עם חימום תת-הרצפה באחד החדרים אמבטיה, היא עדיין די קר כאשר יוצא אחרי מקלחת. ואנחנו עדיין מחכים הזכוכית להיות לשים למטה את דלתות הזכוכית, אשר כבר substitued (לעת עתה) עם גיליון פלסטיק. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| הסתערות מתמדת הדמים של עכבישים. ואת העובדה שאין לנו עדיין חתול.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| זה מבאס להיות חולה יעזוב את הבית שלי אחרי חי את זה כל חיי. אבל את האולם כבר פשט את כל נייר הקיר והמון טיח בא מהמקום שלה היה ככה במשך 10 שנים אבא שלי מעולם לא הספקתי לסיים את זה. וזה חבל כמו שאר הבית נראה נחמד. CG
|
| |||
| |||
| מכרות הגרוע מכל שלך. - אני גר במרתף של הבית שלי ואת העיר שלי עשה בנייה על קווי צינורות ביוב, הם תיקנו אותה מסיבה בלתי ידועה. מעולם לא היו לנו בעיות עד שהם **** ed סביב. אייב היה מקבל הציפו במרתף שלי כל החורף והאביב עם הרגל כמו מים, משאבות מים בעוד מכבי האש הארור אלוהים החוצה. עיר טיפש, זה היה מעשה ידי אדם לא אמא טבע. - החלונות במרתף שבו מותקן כאשר סבא רבא שלי היה לגור בבית עתיק שלי, אז אני מקבל את הרוחות הצפון הרוח נושבת ואני ממש מקפיא את האגוזים שלי. -- |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| גם הדברים שלי על למצוץ
את דלת המוסך הוא באמת חזק יש לו את אותו דבר בכל מקום exept השטיח בחדר המשפחה שלי כי carpit הוא durty ומבוגרים doesn't סאד שלי בחדר העבודה שלי לצרכים צבועה מחדש חדר האוכל שלי יש דפוס מכוער המערכת שלי: #
|
|
| |||
| |||
| איזה נושא מבריק! כאשר ברז הוא להפעיל או לכבות, או את מכונת הכביסה או מדיח הכלים נמצאים, המפץ צינורות כולם להתעורר כן, את הכלב, בגודל מלא קשוח קולי! אוהבת אותו לחתיכות אף, אבל שיער, ה בוץ! £ 2,000 מס המועצה לשנה c / o המועצה הנפלאה שלנו הלייבור. כן, עכבישים woodlice! את המשדר 1 microwatt טלוויזיה דיגיטלית בשפילד חסומה על ידי סוג לא רק הלא נכון של עלים!
__________________ אני חושב שאני חתימה, לכן אני קיים! אני מאמין להיות גבוה יותר יש לי חתימה ... |