![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Just thought I'd do šioje temoje pamatyti kaip jis sumažėjo. Dalykų, kad čiulpia apie mūsų namas yra kvailas laiptai kurios didžiulis krekingo triukšmas, kai eisi į juos, nes blogai nustatyta aukšte. Tai, kad mes turime 7 televizorių ir vienas iš jų dirba tik dėl dangaus langelį diegiama neteisinga. Kvailas dušas, kurie visuomet buvo juodas apnašomis Daiktai apkrauta antgalis dalykas. Katilas, kuris daro labai garsiai buzzing garsų kas 5 minutes per dieną, dėl to buvo pažeistas. Ir, galiausiai, garažas, kurie atrodo panašūs į bombsite. Mes taip pat turime 2 kates su kiaulių embrionų IQ ir labai storas šuo, kuris visada craps viso namo ir RĮP visi tapetai prie ir kad rūšies kiekis, kaip ir kitas dalykas, kad sucks apie mūsų namuose. Aš tikrai turėtų daryti daugiau ranting like this. Ji verčia mane jaustis gerai. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kas Juokingi topic.lol
Dalykų, kurie čiulpia apie mano namuose yra netvarka, kad mano šuo iš it.He doesnt crap kaip tavo Jimmy bet jis yra didelis (Dobermann, Anglų pointeris kryžius) ir moults constantly.So Baldų ir kilimų, yra nuolat įtraukti į šuns plaukų . Hmm, kas dar. Jis yra labai kietas kalvos, todėl, atsižvelgiant į šuns artimiausio parko košmaras sukelti aš žinau, aš turiu eiti 2 km iki kalno gauti namo. Jis yra pusiau atskirti, kad mano kaimynai kartais skundžiasi dėl triukšmo. Ji atvira ugnimi, bet ne atvira ugnimi centrinis šildymas todėl turiu pirkti naftą ir šilumos vieta ir žiūrėti iš rąstų ir akmens šilumos vyksta su atliekomis iki Damn kaminas. Mano garažas taip pat yra gana daug ne daugiau ploto, visiškai atsilaiko kompiuterių, monitorių ir visų rūšių šūdas, kad reikia mesti į nerodyti. O ir visos rankenėlės kritimo PVC langų rėmai, dėl kokios nors priežasties? Lol Jos tikrai nėra blogai, kad namas, I just nors Id Come and join Jums ir verkšlenti;) Mano sistema: Krlll
|
|
| |||
| |||
| Dalykų, kurie čiulpia apie mano namas: Užuot durų, mano kambarys yra didelis lapas juodo plastiko, kad aš tikiu, kad būtų lydyti prie sienos ir spąstai mane į gaisro atveju. Turiu trys langai į mano kambarį, tačiau nė vienas iš jų atidaryti, ir mes neturime AC. Mano tėtis turėjo praleisti mėnesį, nustatantis grindų viršun, nes grindys buvo padaryta tik vienas sluoksnis yra iš faneros, ... Pīkstošs fanera. Neturiu drabužinė. Mano jungiasi paprastai neveikia taip palikti juos žemyn visą laiką. My Basement ne pateko lubų plokštės ... kuris iš tiesų yra tikrai malonu, kai veikia kabeliai. Tai viskas, ką galima galvoti ne mano galvos viršaus. Mano stalas yra valgykla, bet tai mano kaltė, ne mano rūmų. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tarybos mokesčio lol
| |||
| |||
| turiu eiti iki 3 skrydžiai laiptai patekti į viršutinį mano miegamąjį, ir jos dažniausiai yra per šalta ar per karšta. Mano belaidžio ryšio šūdas, tiesiai į vietą. net pagal-šildomos grindys viena iš vonios kambarių yra dar gana šaltas, kai gerinimo darbai po dušu. ir mes vis dar laukia stiklas turi būti įtrauktos į apačią Prancūzijos durys, kurios buvo substitued (šiuo metu) su plastiko lakštus. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kraujo nuolatinis veržimasis vorų. Ir tai mes neturime dar katė.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| It sucks blogai būti gabenamos iš mano namų po to, kai jame gyventi visą savo gyvenimą. Bet salė buvo atskirtas ne visi tapetai popieriaus ir krovinius iš gipso priėjo prie jos ir buvo, kaip kad per 10 metų Mano tėtis niekada nebuvo apvalus apdailos jis. Kuris yra kaip poilsio namai gėda atrodo gražiai. CG
|
| |||
| |||
| Kasyklų blogiausias iš visų jūsų. - Aš gyvenu, mano mano namų rūsyje ir miestą padarė statyba kanalizacijos vamzdynų, jie nustatė, kad kai nežinoma priežastis. Mes niekada neturėjo problemų, kol jie **** ED aplink. Ive gauti užtvindytos In My Basement kiekvieną žiemą ir pavasarį, kaip vandens snukio, o gaisrininkams siurbliai God damn vandenį. Stupid miestas, tai buvo žmogus padarė ne motina-gamta. - Į rūsį, kur įrengta, kai didelė mano senelis gyveno mano Antique namas langai, todėl man God damn šiaurės vėjas pučia ir aš tiesiog įšaldyti savo riešutai išjungti. -- |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| gerai tai, kas čiulpia apie minų
garažo vartų yra tikrai garsiai jis pats kilimas visur exept mano šeimos kambarį, kad carpit yra Durty ir senų mano Sade neveikia, mano kambaryje reikia przemalowane mano valgomasis yra negraži molding Mano sistema: #
|
|
| |||
| |||
| Kokia puiki tema! Kai čiaupo įjungti arba išjungti, arba skalbimo mašiną ar indaplovę, yra dėl, vamzdžių sprogimo ir visi Wake up Taip, šuo, Full Sized Ilgaplaukis kolis! Meilė jam bitų nors, bet PLAUKAI Mud! £ 2.000 per metus komunalinius mokesčius c / o mūsų nuostabų darbo taryba. Taip, vorų ir woodlice! 1 Mikrovats skaitmeninės televizijos siųstuvų Šefilde, kad yra blokuojamas ne tik netinkamos rūšies lapų!
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |