![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Just thought I'd tym wątku, aby zobaczyć, jak to poszedł w dół. Rzeczy, które suck o naszym domu są schody, które sprawiają, że głupi ogromne krakingu hałas podczas walk na nich ze względu na źle zawarte piętrze. Fakt, że mamy 7 telewizorów i tylko jedna z nich działa ze względu na niebo pole jest źle zainstalowana. W głupi prysznic które zawsze czarne zrzędny stuff zablokowania dyszy rzeczy. Kocioł co sprawia, że bardzo głośne dźwięki buczący co 5 minut w ciągu dnia ze względu na ich łamane. I wreszcie garażu, który wygląda bardzo jak bombsite. Mamy także 2 koty z IQ świni zarodka i naprawdę gruby pies, który zawsze craps całego domu i wszystkich RIP tapetę startu i tego typu liczy się jako coś innego, że sucks o nasz dom. Naprawdę powinienem zrobić więcej ranting tak. It makes me feel good. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Co zabawne topic.lol
Things that suck o moim domu jest bałagan, że mój pies ma z it.He doesnt crap like yours Jimmy, ale jest duża (a Doberman, angielski Pointer krzyżowe) i moults constantly.So meble i dywany są trwale pokryte sierścią psa . Hmm, co jeszcze. Jest na górze bardzo strome wzgórza, więc biorąc psa do najbliższego parku koszmar przyczyną Wiem, że muszę chodzić na wzgórzu 2 mil do domu ponownie. Jest tak oderwane pół mojej sąsiadów czasami skarżą się hałasu. Ma otwarty ogień, ale nie otwierać ognia centralnego ogrzewania tak muszę kupić olej do ogrzewania miejsce i obejrzeć dzienniki i ciepła z węgla będzie się odpadów damn komina. Mój garaż jest również bardzo nie wykracza obszar, pełen połamanych komputery, monitory i wszelkiego rodzaju crap, który musi być wrzuconym w pominąć. No i wszystkie uchwyty są objęte na okna PCV z jakiegoś powodu? Lol Jej naprawdę nie jest tak źle domu, tylko choć Id przyjazd do was i ma pojękiwanie;) My System: Krlll
|
|
| |||
| |||
| Things that suck o mój dom: Zamiast drzwi, mój pokój ma duży arkusz czarnego plastiku, że jestem na pewno będzie topliwych do ścian i pułapki mnie w razie pożaru. Mam trzy okna w moim pokoju, ale żaden z nich otwarte i nie mamy prądu. Mój tata miał spędzić miesiąc ustalające piętro na piętrze, ponieważ podłoga została tylko jedna warstwa sklejki ... piskliwy sklejki. Nie mam szafie. Moje wiąże raczej nie działa, więc pozostawić je przez cały czas. Moje piwnicy nie ma płytek pułap ... który jest rzeczywiście bardzo miło, gdy uruchomiony kabli. That's all I can think of wierzchołka mojej głowie. Moje biurko jest bałagan, ale to moja wina, nie moja domu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| council tax lol
| |||
| |||
| Mam chodzić do 3 loty schodów, aby dostać się do mojej sypialni górnego, a jego zwykle albo zbyt zimna lub zbyt gorąca. moje połączenie bezprzewodowe jest bzdura, ze względu na lokalizację. nawet z mocy ogrzewania podłogowego w jednej z łaźni sale nadal jest bardzo zimno, gdy nasilenie po prysznicem. i wciąż czeka na szkło, które mają zostać wprowadzone w dół francuski drzwi, które zostały substitued (na razie) z plastikową folią. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Krwawe stały atak z pająkami. A fakt, nie mamy jeszcze kot.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| It sucks źle się być mój dom po żyjących w nim całe moje życie. Ale hala została zdjął wszystkie ściany papieru i ładunków z gipsu doszła off i tak było przez ponad 10 lat mój tata nigdy nie dostał się do rundy ukończeniu go. Jakie jest wstyd jak w pozostałej części domu wygląda ładnie. CG
|
| |||
| |||
| Kopalnie najgorsze ze wszystkich Ciebie. - Żyję w mojej piwnicy mojego domu i miasta zrobiła na budowę kanalizacji rurociągów, to one ustalone dla niektórych nieznanego powodu. Nigdy nie mieliśmy problemów, dopóki nie **** ed okolice. Ive był dostawanie zalanych w mojej piwnicy co zimą i wiosną z jak stopy wody, ile pożarną pomp do wody god damn obecnie. Stupid miasta, to człowiek się nie matka natura. - Okna w piwnicy, gdzie zainstalowany, gdy moje wielkie dziadek używane żyć w moim domu Antique, więc otrzymać god damn północny wiatr dmuchanie i jestem dosłownie zamrożenie moje orzechy off. -- |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| również to, że suck o kopalni
drzwi garażu jest naprawdę głośne jest to ten sam dywan wszędzie exept moja rodzina pokój carpit że jest stary i moja durty sade doesnt work my room potrzeb przemalowany mojej jadalni ma brzydkie modelacja My System: #
|
|
| |||
| |||
| Jaki świetny temat! Kiedy z kranu jest włączony lub wyłączony lub pralki lub zmywarka są na rury bang i obudzić się każdy Tak, psa, pełna wielkości Rough Collie! Miłość mu choć bity, ale Włosy, w MUD! £ 2000 roku podatek c / o naszym wspaniałym pracy Rady. Tak, pająki i woodlice! 1 mikrowat telewizji cyfrowej nadajnika w Sheffield, który jest blokowany przez nie tylko zły typ liści!
__________________ Myślę, że mam podpis, dlatego też istnieje! Wierzę, że jest wyższy ma mnie jako podpis ... |
![]() |
|
| Zakładki |