mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > General Forum > Off Topic Discuţie

Register

Lucruri pe care suge despre casa / apartament

Reply

Thread Tools
Old 7 ianuarie 2008, 16:15
Grupul de stat

Default Lucruri pe care suge despre casa / apartament

Doar gândul Aş face acest thread pentru a vedea modul în care aceasta a mers în jos.
Lucrurile pe care suge despre casa noastră sunt prost scari imense de cracare care face zgomote, atunci când merg pe acestea ca urmare a rău stabilite podea. Faptul că avem 7 televizoare şi doar unul dintre ei lucrează, datorită cerul caseta fiind instalat gresit. De prost dus care are întotdeauna negru iritabil chestii de blocare a duzei lucru. De cazan care face foarte tare zbârnâitor zgomote la fiecare 5 minute, în timpul zilei, din cauza de a fi distrusa. Şi în final, garaj, care arata destul de mult ca un bombsite. Avem, de asemenea, 2 pisici cu IQ de un porc şi un embrion foarte gros de câine care întotdeauna craps peste tot in casa si rips toate de pe tapet şi ca un fel de contează ca un alt lucru care e de rahat despre casa noastră.
Chiar mi-ar trebui să facă mai mult ranting de genul asta. Ea ma face sa ma simt bine.
Old 7 ianuarie 2008, 18:55
Grupul de donator

Ce amuzant topic.lol
Lucruri pe care suge despre casa mea sunt de mizerie pe care mi-a făcut de câine it.He doesnt rahat ca Jimmy a ta, dar el este mare (un Doberman, English Pointer cruce) şi moults constantly.So de mobilă şi covoare, sunt permanent acoperite de câine în păr .
Hmm, ce altceva.
Este în partea de sus a unui deal foarte abrupt, astfel încât să luaţi câinele la cel mai apropiat parc este un coşmar provoca Ştiu că trebuie să merg 2 mile până deal pentru a ajunge din nou acasă.
Este semi detaşat atât de vecinii mei, uneori, se plâng de zgomot.
Ea a deschis un foc, dar nu deschide focul incalzire centrala, aşa că am avea de a cumpara petrol la căldură la locul de ceas şi de căldură şi de la jurnalele de cărbune pentru a merge al naibii de deşeuri până la horn.
Garajul meu este, de asemenea, destul de mult, nu merge domeniu, plin de spart calculatoare, monitoare si tot felul de prostii, care trebuie să fie aruncat într-un skip.
Oh şi toate mânerele sunt încadrate de rame de ferestre din PVC pentru un motiv? Lol
Are foarte rău că nu o casa, cu toate că am venit şi de a se alătura Id-ul pentru tine şi să aibă un tânguit;)

Sistemul meu: Krlll

Procesor (e):
Intel Q9550@4.33Ghz
Plăci de bază:
Gigabyte GA-EP45-UD3P
Memorie RAM:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
Placă grafică (e):
Gainward 4870X2 (840 Core 940 MEM)
Placă de sunet:
Aflate la bord, HDA
Hard Drive (e):
Câteva lol 1650GB total
Optical Drive (e):
1xDVD PHILIPS DVD +-RW
Cauza / PSU:
Antec 1200/Enermax Infiniti 720W
Răcire:
Tuniq Tower 120
Network / Internet:
Dual Gigabit Ethernet
Monitor (e):
Acer 22 "widescreen
Sistem de operare (e):
Vista x64 Ultimate
Old 7 ianuarie 2008, 22:39
Grupul de donator

Lucruri pe care suge despre casa mea:
Mai degrabă decât o usa, camera mea are o foaie mare de negru de plastic, care sunt sigur ar topi la pereti si mi-capcană în caz de incendiu.
Am trei ferestre în camera mea, dar nici unul dintre ei deschise şi nu avem AC.
Tatăl meu a avut de a petrece o lună de stabilire a etaj la etaj, pentru că cuvântul a fost făcut cu un singur strat de placaj ... Squeaky placaj.
Nu am un dulap.
Meu se leagă tind să nu funcţioneze aşa că lăsaţi-le în jos, tot timpul.
Meu de la subsol nu are plafon tigla ... care este, de fapt, cu adevărat frumos, atunci când rulează cabluri.

Asta e tot ce pot să cred că de pe partea de sus a capul meu. Biroul meu este un dezastru, dar asta e vina mea, nu e casa mea.
Old 8 ianuarie 2008, 05:23
Grupul de donator

Consiliul de impozitare lol

Sistemul meu: P * L * A * Z * M * A

Procesor (e):
2.3GhZ AMD
Plăci de bază:
Asus
Memorie RAM:
1 gig DDR
Placă grafică (e):
256MB G-vigoare
Placă de sunet:
Sound Blaster 5.1
Hard Drive (e):
1-80GB 1-120GB western digital al
Optical Drive (e):
pionier al DVD-RW
Cauza / PSU:
personalizat de caz & 650w PSU
Răcire:
DIY watercooling
Network / Internet:
virgin 50mb
Monitor (e):
Acer 23 "(X233HB)
Sistem de operare (e):
Vista Ultimate
Old 14 ianuarie 2008, 15:30
Grupul de stat

Am mers până la 3 zboruri de scări, pentru a ajunge la partea superioară a dormitorul meu, şi de obicei, sa fie prea frig sau prea cald. meu de conexiune fără fir este o prostie, datorită locaţiei. chiar cu sub-podea de încălzire într-una din camere-baie este încă destul de rece, atunci când daţi afară, după un duş. si noi sunt încă în aşteptare de sticlă pentru a fi puse în jos franceză usi, care a fost substitued (pentru moment) cu folie de plastic.
Old 14 ianuarie 2008, 15:42
Grupul de donator

De sângeros atac violent constantă de păianjeni.

Si de fapt nu avem încă o pisică.

-Kanoakavirus

Sistemul meu: Zoomy

Procesor (e):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Plăci de bază:
Asus P5K Premium
Memorie RAM:
2GB stăpânitor 8500
Placă grafică (e):
BFG 8800GT
Placă de sunet:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (e):
3.35TB int depozitare. 2TB int stocare
Optical Drive (e):
LG GGC H20L
Cauza / PSU:
Enermax 720w
Răcire:
AC7
Network / Internet:
Monitor (e):
245B, 931B (Samsung)
Sistem de operare (e):
Vista 32P
Old 14 ianuarie 2008, 17:11
Grupul de donator

E naspa bolnav se muta din casa mea, după care trăiesc în el de-o viaţă.

Dar sala a fost deposedată de pe toate perete hârtie şi încarcă de ipsos a se desprinde şi a fost aşa de peste 10 ani tatal meu nu a avut de finisare pentru a dus-o. Care este o ruşine ca restul casei pare dragut.

CG

Sistemul meu: Puter

Procesor (e):
Intel Quad Core Q6600
Plăci de bază:
Abit IN9
Memorie RAM:
2x 1GB Patriot
Placă grafică (e):
XFX 8800GTS 320MB
Placă de sunet:
Hard Drive (e):
750GB Interne, 400GB externe
Optical Drive (e):
LG 20x DVD re-scriitor
Cauza / PSU:
Enermax Infiniti 650W
Răcire:
Zalman HSF
Network / Internet:
Monitor (e):
LG 19 "LCD
Sistem de operare (e):
Windows XP Centrul Media 2005
Old 14 ianuarie 2008, 17:18
Noile state Group

Mine cel mai rau de tot a ta.

- Eu locuiesc în subsolul din casa mea şi în oraşul a făcut construcţia conductelor de canalizare de pe linii, au fixat-o pentru unele motiv necunoscut. Nu am mai avut probleme până când nu sunt în jur de **** ed. Ive obtinerea fost inundate în subsol în fiecare iarnă şi de primăvară, cu un picior de apă, în timp ce pompierii dracu de pompe de apă. Prost oraş, Acest om a fost nu a făcut mama natura.

- Ferestre de la subsol, unde instalat, atunci când marea mea bunicul folosit pentru a locui în casa mea, asa ca am ajunge la dracu nord vântul suflă şi în Sunt literalmente congelare coaie off.

--
Old 22 ianuarie 2008, 18:32
Banned Group

bine lucrurile pe care suge despre mina
usa de garaj este foarte puternic, acesta are acelaşi covor pretutindeni exept familia mea camera care carpit este durty şi vechiul meu Sade doesnt work camera mea are nevoie de repictata meu sufragerie a urat mufură

Sistemul meu: #

Procesor (e):
Intel P4
Plăci de bază:
ECS 915pla2
Memorie RAM:
1GB
Placă grafică (e):
ATI Radeon x1050
Placă de sunet:
diamant Xtreme 7.1
Hard Drive (e):
160GB
Optical Drive (e):
DVD-ROM Combo unitate DVD + /-RW
Cauza / PSU:
antech/x-power585
Răcire:
aer
Network / Internet:
fără fir
Monitor (e):
Philips 109b6 19 "CRT
Sistem de operare (e):
Windows XP
Old 24 ianuarie 2008, 06:00
Grupul de donator

Ce genial subiect!

În cazul în care un robinet este activat sau dezactivat, sau la maşină de spălat vase sau sunt pe, conducte bang trezi pe toţi şi

Da, câinele, un plin de dimensiuni Rough Collie! Dragostea-i să deşi biţi, dar de Păr, de Nămol!

£ 2000 pe an, consiliul de impozitare c / o nostru minunat Muncii Consiliului.

Da, de păianjeni şi woodlice!

De 1 microwatt digital tv transmiţător din Sheffield, care este blocat, nu doar de către un alt tip de frunze!

Reply

Register

Marcaje