![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Праведан мисао Хтео то нит видјети како она сиђе. Ствари које сисање око наше куће су степенице које глупо направити огроман крекинг шумови приликом хода на њих с обзиром на лоше легао спрату. Чињеница да имамо 7 ТВ и само један од њих, због радова на небу кутија се инсталира криву. У туш глупо што увек има црне корица стуфф блокирање горе распрскивач ствар. Бојлер што врло гласно зујање шумови сваких 5 минута у току дана ради се покварио. И коначно у гаражи која изгледа згодан велик део попут бомбсите. Такође, имају 2 мачке са ИК од сировог ембриј и заиста дебели пас који је увек Црапс целе куће и рипс офф позадину свих врста и да броји као још једна ствар која је срање о нашој кући. Ја стварно треба да учини више рантинг овако. То помоћ за нужду мене осет добар. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Какво смешно топиц.лол
Ствари које сисање око моје куће су у нереду, да је мој пас је израђена од ит.Хе се срање попут ваше Јиммы, али је велик (а Доберман, Енглески показатељ крст) и моултс цонстантлы.Со намештај и теписи су трајно покривена у косу пас . Хмм, шта друго. Она је на врху врло стрме брда, па узимање пса до најближег парка је ноћна мора изазвати знам имам 2 миље хода узбрдо да би добили хоме агаин. То је двојна тако моја суседа понекад жалити буке. Има отворену ватру, али не и отворите ватру централно грејање тако да сам купити уље на топлоту место и посматрати из топлоте логове и угља ће отпад се доврага димњак. Моја гаража је згодан велик део простора не иде, пун сломљених рачунара, монитора и све врсте срање које треба да буде бачен у прескочити. Ох и све ручке су падала од ПВЦ прозорски оквири за неки разлог? Лол Његова стварно није тако лоше куће, иако сам само Ид доћи и придружити се вама и цвиљење;) Мы Сыстем: Крллл
|
|
| |||
| |||
| Ствари које сисање око моје куће: Уместо да се врата, моја соба има велики лим од црне пластике који сигуран сам да би растопити на зидовима и трап ме у случају пожара. Имам три прозора у мојој соби, али ниједан од њих отворени и ми немамо АЦ. Мој тата је морао провести месец причвршћивање поду уз степенице, јер под је израђен са само једним слојем Шперплоча ... шкрипав плыуоод. Немам ормар. Мој повезује тенденцијелно неће да раде, па ми оставите их доле сво време. Мој подруму није добио плафон плочице ... који је заправо јако лепо када приказују кабловима. Тхат'с алл И цан тхинк офф врху моје главе. Мој радни сто је незгодно, али то је моја грешка, а не у мојој кући. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| општински порез лол
| |||
| |||
| Имам то уалк уп 3 летови од степенице до горњег моје собе, и његова се обично било превише хладна или превише врућа. мој бежична веза је срање, с обзиром на локацију. чак и са под-подно грејање у једној од просторија-купка је још увек прилично хладно, када се након корачни тушем. а ми се још увек чека на стакло да се стави у доле српски врата, која је субституед (за сада), са пластичном листу. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Крвави стална навали од спидерс. И чињеница да немате мачка ыет.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| То је срање бити болестан исељење своје куће након што живе у њему све мој живот. Али сала је Узели офф алл зид папир и хрпе малтера има одлемити и њене су ми да је за преко 10 година, мој тата никад није добио округли да га дораде. Који је штета што је остала кући изгледа лепо. ЦГ
|
| |||
| |||
| Мине су најгори од сви твој. - Живим у мом подруму своје куће и град је учињено на изградњи канализационе цеви линијама, Фиксни Они га за неке непознатог разлога. Никада нисмо имали проблема док их око **** ед. Иве био узимајући у моје потопљена подрума сваке зиме и прољећа са стопалима попут воде, док ватрогасце пумпе Бог осудити воде ван. Глупави града То је човек направио не мајке природе. - Прозори у подруму где је инсталиран нашто мој велики деда некада живели на мој старински кући, па сам добио бог осудити северни вјетар пуше и ја сам дословно мој замрзавање Нутс офф. -- |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| добро што је сисање око моје
у гаражи врата је стварно гласан је свуда исти тепих ексепт моја породицу соба царпит да је и стари мој дурты Саде се посао мојој соби моје потребе репаинтед трпезарија је ружна калупљење Мы Сыстем: #
|
|
| |||
| |||
| Какав бриљантан топиц! Када је укључен флеке или искључити, или машина за прање судова или су на, за цеви и прасак пробудити се свако Да, пса, пуне величине суров пас! Љубав га да иако битова, али Коса, тај Муд? £ 2000 на годину општински порез ц / о нашем предивном рад савјета. Да, спидерс и уоодлице! 1 микроват дигитални ТВ одашиљача у Схеффиелд да је блокирана од стране не само погрешан тип оставља!
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| ХП Ф1905 Флат Монитор Цолор Барс, трепери | спаркырхетт | Грапхицс Цардс & Мониторс | 1 | 26 април 2009 13:17 |
| РАМ Видео Цард - лаптоп видео картице сисање | Елијоенај | Грапхицс Цардс & Мониторс | 3 | 15 март 2009 14:49 |
| Сам овде нови, па сам рекао: Здраво свима у кући да | лукмоон | Увести Ыоурселф Овде | 3 | 22 децембар 2008 09:08 |
| БроЦхаз у Дому ... | БроЦхаз | Увести Ыоурселф Овде | 7 | 6 октобар 2008 18:29 |
| Сисати или блоу? Антец 900 ..... | Буббле | Цасес & Поуер Супплиес | 10 | 20. сеп 2008 10:52 |
| Тхреад Тоолс | |
| |