az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Genel Forumlar > Konu Tartışma Kapalı

Register

Şeyler evinize hakkında özümlemek / düz

Reply

Konu Araçları
Old 7 Ocak 2008, 16:15
Üye Grubu

Sadece görmek için nasıl bir yere gitmiş iplik yapın düşündüm.
Bu şeyler özümlemek evimize hangi zaman bir şekilde kötü döşenmemelidir zemin nedeniyle yürüyüş büyük çatlama bahsetmek için aptal merdiven vardır. Gerçek şu ki biz 7 TV ve sadece bir tanesi olan gök kutusu yanlış yükleniyor nedeniyle çalışır. Bu aptal duş, her zaman siyah sert Öğeleri meme şey up engelleme var. Bu gün nedeniyle sırasında her 5 dakikada çok yüksek sesler uğultu yapan kazan bozukluk. Ve son olarak garaj olan çok fazla bir bombsite benziyor. Ayrıca bir domuz embriyo ve IQ ve her zaman evin tüm kreps ve duvar kağıdı kapalı ters akıntılar ve gerçekten kalın köpek 2 kedi var, o evimize hakkında kötü bir şey olarak sayılır tür.
Gerçekten daha böyle ranting yapmalıdır. Bu beni iyi hissettiriyor.
Old 7 Ocak 2008, 18:55
Bağış Grubu

Ne komik topic.lol
Şeyler özümlemek evime ilgili karmaşa benim köpek senin gibi it.He doesnt bok Jimmy ama (bir Doberman, İngilizce Noktalayıcı arası) ve moults büyük getirilmiş olan kalıcı köpek saç anlatlmştr mobilya ve halı constantly.So .
Hmm, ne.
Bu çok dik tepenin üst kısmında, yani en yakın park köpek atıyor Ben tepeye yeniden ev almak için 2 kilometre yürümek gerekiyor biliyorum neden bir kabus.
O kadar benim komşular bazen gürültü hakkında şikayette ayrılır yarı olduğunu.
Bu, açık bir ateş vardır açık ateş merkezi ısıtma bende yeri ısı ve lanet baca kadar atık gidiyor günlükleri ve kömür gelen ısı izlemek petrol almak zorunda.
Benim Garaj de hemen hemen yok, bozuk bilgisayar, monitör ve bok her türlü gereken bir atlama olarak kavrulmak tam Bölge git.
Oh ve tüm işler bir nedenle PVC pencere çerçeveleri düşen nedir? Lol
Bu kadar kötü gerçekten bir ev, sadece ama No gelip, bir sızlanma var katılmak;)

Benim Sistemi: Krlll

İşlemci (ler):
Intel Q9550@4.33Ghz
Anakart:
Gigabyte GA-EP45-UD3P
RAM hafıza:
4x2GB OCZ Platin PC8500
Grafik Kartı (ler):
Gainward 4870X2 (840 Core 940 Mem)
Ses Kartı:
Onboard HDA
Sabit Disk (ler):
Birkaç lol 1650GB toplam
Optik Sürücü (ler):
1xDVD Philips DVD +-RW
Case / PSU:
ANTEC 1200/Enermax Infiniti 720W
Soğutma:
Tuniq Kulesi 120
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Çift Gigabit Ethernet
Monitör (ler):
Acer 22 "geniş ekran
İşletim Sistemi (ler):
Vista Ultimate X64
Old 7 Ocak 2008, 22:39
Bağış Grubu

Şeyler evime özümlemek hakkında:
Kapı yerine, benim oda siyah plastik büyük bir sayfa emin duvarlara ve tuzak bana bir yangın durumunda eritip de yaşıyorum vardır.
Odamda üç penceremiz var, ama bunların hiçbiri açık ve AC yok.
Babam bir ay kat yukarıda, çünkü kat kontrplak sadece bir tabaka ile yapıldığından tespit harcamak zorunda kaldı ... gıcırtılı kontrplak.
Bir klozet yok.
Benim binds Ben her zaman aşağı bırak işe eğilimindedir.
Benim bodrum tavan karoları var değil ... Bu aslında gerçekten ne zaman yayınlanmaya kabloları güzel.

O bana benim başının kapalı düşünüyorum verebilirler. Masam bir karmaşa, ama bu benim hatam değil, benim evin.
Old 8 Ocak 2008, 05:23
Bağış Grubu

belediye vergisi lol

Benim Sistemi: P * L * A * Z * M * A

İşlemci (ler):
2.34GHZ overclock! Athlon64 3000 +
Anakart:
Asus
RAM hafıza:
1,50 gig ddr
Grafik Kartı (ler):
256mb pci G-Force
Ses Kartı:
Sound Blaster HD 5,1
Sabit Disk (ler):
1-80GB 1-120gb batı dijital
Optik Sürücü (ler):
Pioneer DVD-RW
Case / PSU:
özel durum ve 650w PSU
Soğutma:
diy soğutucu hava soğutmalı
bakire 50Mbps
Monitör (ler):
Acer 23 "(X233HB)
İşletim Sistemi (ler):
Penceresinin 7 Ultimate
Old 14 Ocak 2008, 15:30
Üye Grubu

Ben üst odasi ulaşmak için merdivenin 3 uçuşlar yaklaşmak, ve genelde ya çok soğuk ya da sıcak var. Kablosuz bağlantı bok, yer edecek. bile katlı ısıtma altında bir banyo in-rooms hala güzel bir duş sonra adım soğuk. ve biz hala cam için aşağıda olan (plastik levha ile şimdilik) için substitued edilmiştir Fransızca kapılar, koymak için bekliyor.
Old 14 Ocak 2008, 15:42
Bağış Grubu

ÖrümCekler en kanlı saldırı sabit.

Ve biz henüz bir kedi aslında yok.

-Kanoakavirus

Benim Sistemi: Zoomy

İşlemci (ler):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Anakart:
Asus P5K Premium
RAM hafıza:
2GB Dominator 8500
Grafik Kartı (ler):
BFG 8800GT
Ses Kartı:
Xfi Extremegamer
Sabit Disk (ler):
3.35TB dahili depolama. 2TB int depolama
Optik Sürücü (ler):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Soğutma:
AC7
Monitör (ler):
245B, 931B (Samsung)
İşletim Sistemi (ler):
Vista 32P
Old 14 Ocak 2008, 17:11
Bağış Grubu

Bu kötü bir bütün hayatımı yaşayan sonra ev dışında hareketli olması çok kötü.

Ama salonu ve kapalı geldi tüm duvar kağıdı ve sıva ve yük kapalı elimden olmuştur ve böyle edilmiş değer üzerinden 10 yıl babam onu terbiye için hiç bitmedi. Hangi evin kalanını bir ayıp olduğunu hoş görünüyor.

CG

Benim Sistemi: Puter

İşlemci (ler):
Intel Quad Core Q6600
Anakart:
Abit IN9
RAM hafıza:
2x 1GB Patriot
Grafik Kartı (ler):
XFX 8800GTS 320MB
Ses Kartı:
Sabit Disk (ler):
İç 750GB, 400GB Harici
Optik Sürücü (ler):
LG 20x DVD yeniden yazar
Case / PSU:
Enermax Infiniti 650W
Soğutma:
Zalman HSF
Monitör (ler):
LG 19 "LCD
İşletim Sistemi (ler):
Windows XP Media Merkezi 2005
Old 14 Ocak 2008, 17:18
Yeni Üye Grubu

Mayınlar en kötü tüm senin dışında.

- Ben evime benim bodrum ve yaşadığımız şehir, kanalizasyon boru hatları üzerinde inşaat yaptı, Bunlar bazı bilinmeyen nedenle bu Sabit. Kadar **** yaklaşık ED Biz sorunları yoktu. Ive benim bodrum her kış ve bahar su bir ayak gibi, bir yandan İtfaiye pompaları ve tanrı kahretsin su ile ilgili su elde edilmiştir. Aptal bir şehir, bu oldu adam değil anne doğa yaptı.

- Burada ne zaman büyük dedesi benim Antik evde yaşamak için kullanılan yüklü bodrum, Windows, So i Lanet kuzeyinde üfleme rüzgar almak ve gerçekten dondurma benim deli yoldaydım.

--
Old 22 Ocak 2008, 18:32
Yasak Grubu

iyi şeyler benim hakkında özümlemek
garaja kapı gerçekten aynı halı her ailemi oda bu carpit durty ve benim Sade doesnt odama eser eski exept var benim yemek odası repainted ihtiyaçlarını yüksek olduğu çirkin kalıp var

Benim Sistemi: #

İşlemci (ler):
Intel P4
Anakart:
ECS 915pla2
RAM hafıza:
1GB
Grafik Kartı (ler):
ATI Radeon x1050
Ses Kartı:
elmas Xtreme 7,1
Sabit Disk (ler):
160gb
Optik Sürücü (ler):
DVD-ROM COMBO Sürücü DVD + /-rw
Case / PSU:
antech/x-power585
Soğutma:
hava
kablosuz
Monitör (ler):
Philips 109b6 19 "CRT
İşletim Sistemi (ler):
Windows XP
Old 24 Ocak 2008, 06:00
Bağış Grubu

Ne mükemmel bir konu!

, Ya da çamaşır makinesi veya kapalı Bir dokunun veya bulaşık makinesi üzerinde, boruların patlama ve ardından herkes kadar

Evet, köpek, tam bir Kaba lessie tipi köpek boy! Aşk ona bit için de, ancak Saç, CAN NOT TRANSLATE MUD!

£ 2000 yıl belediye vergi c / o bizim harika bir iş konseyi.

Evet, örümcekler ve woodlice!

Sheffield bu yaprak sadece yanlış türü tarafından bloke edilen 1 mikrovat dijital TV vericisi!

Reply

Register