менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Генеральний форуми > Off Topic Discussion

Register

Те, що смоктати біля вашого будинку / квартири

Reply

Різьба Інструменти
Old 7 січня 2008, 16:15
Член групи

Default Те, що смоктати біля вашого будинку / квартири

Просто думав, що я цього потоку побачити, як він пішов униз.
Те, що смоктати про нашому домі нерозумно сходи, які роблять величезні тріщини шум, коли ви гуляєте по них з-за погано поклали підлогу. Той факт, що у нас є 7 телевізорів і тільки один з них не працює у зв'язку з неба вікна встановлюються неправильно. Дурна душа, яка завжди має чорний Crusty Stuff загороджуючи сопло річ. Котел, який робить дуже гучним дзижчанням шумів кожні 5 хвилин на день у зв'язку з порушуються. І, нарешті, в гаражі якого виглядає так само, як bombsite. У нас також є 2 кішки з IQ від ембріона свині і собаки дуже товстий, який завжди оправляється по всьому дому, і перетворює всі шпалери, і від такого роду вважається Інша річ, яка засмоктує про нашому домі.
Мені потрібно зробити більше, як це просторікувань. Це змушує мене відчувати себе добре.
Old 7 січня 2008, 18:55
Донор групи

Який смішний topic.lol
Те, що смоктати про мій будинок безлад, що моя собака зробила з it.He doesn't лайна, як ваша Джиммі, але він великий (Доберман, Англійська пойнтер хрест) і moults constantly.So меблів і килимів постійно покриті в собачої шерсті .
Хм, що ще.
Він знаходиться на вершині дуже круту гору, тому, собаки до найближчого парку кошмар тому що я знаю, що доведеться ходити 2 милях вгору по горбу отримати додому.
Це пів-котеджу тому мої сусіди іноді скаржаться на шум.
Вона має відкритий вогонь, але не відкривати вогонь центрального опалення так що я повинен купувати нафту на тепло місці і спостерігати за тепло з колод і вугілля збираюся витрачати до проклятої труби.
Мій гараж також в значній мірі не йти області, повний сломанной комп'ютери, монітори і всякі лайна, який повинен бути кинутий у пропускати.
Та й все руками падають вікна ПВХ рами для будь-якої причини? LOL
Її дійсно не так вже й погано вдома, я просто Id хоча вони приїхали до вас і скиглити;)

Моя система: Krlll

Процесор (и):
Intel Q9550@4.33Ghz
Материнська плата:
Gigabyte GA-EP45-UD3P
ОЗУ:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
Графічна карта (и):
Gainward 4870X2 (840 Core 940 Mem)
Звукова карта:
Бортові HDA
Жорсткий диск (и):
Кілька LOL 1650GB Всього
Оптичний привід (и):
1xDVD Philips DVD +-RW
Діло / PSU:
Antec 1200/Enermax Infiniti 720Вт
Охолодження:
Tuniq Tower 120
Мережі / Інтернет:
Dual Gigabit Ethernet
Монітор (и):
Acer 22 "широкоформатний
Операційна система (и):
Vista Ultimate X64
Old 7 січня 2008, 22:39
Донор групи

Те, що смоктати про мій будинок:
Замість того, щоб двері, моя кімната має великий аркуш чорного пластику, що я впевнений, що викличе танення до стін і пастки мене у випадку пожежі.
У мене є три вікна в моїй кімнаті, але ніхто з них відкриті, і ми не змінного струму.
Мій батько був провести місяць фіксації поверхи вгору, так як стать був зроблений тільки один шар фанери ... скрипучий фанери.
У мене немає шафи.
Моя пов'язується, як правило, не працюють так що я залишаю їх вниз весь час.
Мій підвал не має стельової плитки ... який насправді дуже приємно, коли прокладки кабелів.

Це все, що я можу згадати з верхньої частини моєї голови. Моя столі безлад, але це моя вина, не моя будинку.
Old 8 січня 2008, 05:23
Донор групи

LOL муніципальний податок

Моя система: P * L * A * Z * M *

Процесор (и):
2.34GHZ розігнався! Athlon64 3000 +
Материнська плата:
Asus
ОЗУ:
1,50 концерт DDR
Графічна карта (и):
256MB PCI перевантаження
Звукова карта:
Sound Blaster 5.1 HD
Жорсткий диск (и):
1-80gb 1-120GB Western Digital,
Оптичний привід (и):
Pioneer, DVD-RW
Діло / PSU:
справа користувацької & 650W PSU
Охолодження:
DIY повітряного охолодження радіатора
Мережі / Інтернет:
Virgin 50Mbps
Монітор (и):
Acer 23 "(X233HB)
Операційна система (и):
Window's 7 Ultimate
Old 14 січня 2008, 15:30
Член групи

Я повинен підійти 3 сходи, щоб дістатися до верхніх моєї спальні, і його звичайно або дуже холодно або дуже жарко. бездротового зв'язку це лайно, з-за розташування. навіть з теплими статями в одній з ванної кімнати все ще досить холодно, коли виходив після душу. і ми все ще чекаємо, скло ставиться на першому поверсі французький двері, яка була substitued (на час) з пластикових аркушів.
Old 14 січня 2008, 15:42
Донор групи

Постійні криваві напади павуків.

А то ми не маємо ще кішки.

-Kanoakavirus

Моя система: Zoomy

Процесор (и):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1,15
Материнська плата:
ASUS P5K Premium
ОЗУ:
2GB Dominator 8500
Графічна карта (и):
BFG 8800GT
Звукова карта:
Xfi Extremegamer
Жорсткий диск (и):
3.35TB доб зберігання. 2TB Int зберігання
Оптичний привід (и):
LG GGC H20L
Діло / PSU:
Enermax 720Вт
Охолодження:
AC7
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
245B, 931B (Samsung)
Операційна система (и):
Vista 32P
Old 14 січня 2008, 17:11
Донор групи

Вона смокче Ill Be переміщується з мого дому, проживши в ньому все життя.

Але зал був здерли всі шпалери і навантажень штукатуркою відірватися і, як було, що протягом 10 років мій тато ніколи не зібрався кінчити. Яка є ганьбою, як і інша частина будинку виглядає красиво.

CG

Моя система: Puter

Процесор (и):
Intel Core Quad Q6600
Материнська плата:
ABIT IN9
ОЗУ:
2x 1GB Patriot
Графічна карта (и):
XFX 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Жорсткий диск (и):
Внутрішній 750GB, 400GB Зовнішній
Оптичний привід (и):
LG 20x DVD-Writer Re
Діло / PSU:
Enermax Infiniti 650W
Охолодження:
Залман HSF
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
LG 19 "LCD
Операційна система (и):
Windows XP Media Центр 2005
Old 14 січня 2008, 17:18
Нові члени групи

Міни найгірший з усіх ваших.

- Я живу в моєму підвалі мого будинку і міста зробило будівництво на лініях каналізаційні труби Вони зафіксували її з невідомої причини. Ми ніколи не було проблем, поки вони не **** Ед навколо. Ive отримував затопленими в моєму підвалі кожну зиму і весну, як з ніг від води, а насоси пожежної рис воду. Дурний міста, це було зроблено людиною, НЕ мати-природа.

- Вікна в підвальному приміщенні, де встановлений, коли мій прадід жив в моєму будинку античний, тому я отримати рис північний вітер дме, і я буквальному заморожування My Nuts Off.

--
Old 22 січня 2008, 18:32
Забороненої угруповання

а те, що про мою смоктати
двері гаража дійсно голосно він має той же килим скрізь крім моєї сім'ї кімнату, в якій carpit є durty і мій старий Sade оленяча шкіра робота моїй кімнаті потреби перефарбували мої їдальня має потворні формування

Моя система: #

Процесор (и):
Intel P4
Материнська плата:
ECS 915pla2
ОЗУ:
1gb
Графічна карта (и):
ATI Radeon X1050
Звукова карта:
Diamond Xtreme 7.1
Жорсткий диск (и):
160gb
Оптичний привід (и):
DVD-ROM Combo Drive DVD + /-RW
Діло / PSU:
antech/x-power585
Охолодження:
повітря
Мережі / Інтернет:
Бездротове
Монітор (и):
Philips 109b6 19 "CRT
Операційна система (и):
Windows XP
Old 24 січня 2008, 06:00
Донор групи

Що блискучим темі!

Коли кран включений або виключений, або пральної або посудомийної машини включені, труб після вибуху і до кожного

Так, собака, повнорозмірної Коллі! Люби його на шматки, хоча, проте Волосся, Бруд!

£ 2000 податкового року Рада з / о наших чудових Рада Праці.

Так, павуки і мокриці!

1 мкВт цифровий телевізійний передавач в Шеффілді, який блокується не тільки неправильним типом листя!

Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
HP F1905 плоский монітор кольору бари, миготливий sparkyrhett Графічні карти & Монітори 1 26 квітня 2009 13:17
Відеокарти Пам'ять - Ноутбук смоктати відео карт Ел'йоенай Графічні карти & Монітори 3 15 березня 2009 14:49
Ню тут, тому кажу привіт усім In Da House luqmoon Тут Introduce Yourself 3 22 грудня 2008 09:08
BroChaz в домі ... BroChaz Тут Introduce Yourself 7 6 жовтня 2008 18:29
Suck або удар? Antec 900 ..... Bubba Справа & блоки живлення 10 20 вересня 2008 10:52
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.