![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Просто думав, що я цього потоку побачити, як він пішов униз. Те, що смоктати про нашому домі нерозумно сходи, які роблять величезні тріщини шум, коли ви гуляєте по них з-за погано поклали підлогу. Той факт, що у нас є 7 телевізорів і тільки один з них не працює у зв'язку з неба вікна встановлюються неправильно. Дурна душа, яка завжди має чорний Crusty Stuff загороджуючи сопло річ. Котел, який робить дуже гучним дзижчанням шумів кожні 5 хвилин на день у зв'язку з порушуються. І, нарешті, в гаражі якого виглядає так само, як bombsite. У нас також є 2 кішки з IQ від ембріона свині і собаки дуже товстий, який завжди оправляється по всьому дому, і перетворює всі шпалери, і від такого роду вважається Інша річ, яка засмоктує про нашому домі. Мені потрібно зробити більше, як це просторікувань. Це змушує мене відчувати себе добре. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Який смішний topic.lol
Те, що смоктати про мій будинок безлад, що моя собака зробила з it.He doesn't лайна, як ваша Джиммі, але він великий (Доберман, Англійська пойнтер хрест) і moults constantly.So меблів і килимів постійно покриті в собачої шерсті . Хм, що ще. Він знаходиться на вершині дуже круту гору, тому, собаки до найближчого парку кошмар тому що я знаю, що доведеться ходити 2 милях вгору по горбу отримати додому. Це пів-котеджу тому мої сусіди іноді скаржаться на шум. Вона має відкритий вогонь, але не відкривати вогонь центрального опалення так що я повинен купувати нафту на тепло місці і спостерігати за тепло з колод і вугілля збираюся витрачати до проклятої труби. Мій гараж також в значній мірі не йти області, повний сломанной комп'ютери, монітори і всякі лайна, який повинен бути кинутий у пропускати. Та й все руками падають вікна ПВХ рами для будь-якої причини? LOL Її дійсно не так вже й погано вдома, я просто Id хоча вони приїхали до вас і скиглити;) Моя система: Krlll
|
|
| |||
| |||
| Те, що смоктати про мій будинок: Замість того, щоб двері, моя кімната має великий аркуш чорного пластику, що я впевнений, що викличе танення до стін і пастки мене у випадку пожежі. У мене є три вікна в моїй кімнаті, але ніхто з них відкриті, і ми не змінного струму. Мій батько був провести місяць фіксації поверхи вгору, так як стать був зроблений тільки один шар фанери ... скрипучий фанери. У мене немає шафи. Моя пов'язується, як правило, не працюють так що я залишаю їх вниз весь час. Мій підвал не має стельової плитки ... який насправді дуже приємно, коли прокладки кабелів. Це все, що я можу згадати з верхньої частини моєї голови. Моя столі безлад, але це моя вина, не моя будинку. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| LOL муніципальний податок
| |||
| |||
| Я повинен підійти 3 сходи, щоб дістатися до верхніх моєї спальні, і його звичайно або дуже холодно або дуже жарко. бездротового зв'язку це лайно, з-за розташування. навіть з теплими статями в одній з ванної кімнати все ще досить холодно, коли виходив після душу. і ми все ще чекаємо, скло ставиться на першому поверсі французький двері, яка була substitued (на час) з пластикових аркушів. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Постійні криваві напади павуків. А то ми не маємо ще кішки.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Вона смокче Ill Be переміщується з мого дому, проживши в ньому все життя. Але зал був здерли всі шпалери і навантажень штукатуркою відірватися і, як було, що протягом 10 років мій тато ніколи не зібрався кінчити. Яка є ганьбою, як і інша частина будинку виглядає красиво. CG
|
| |||
| |||
| Міни найгірший з усіх ваших. - Я живу в моєму підвалі мого будинку і міста зробило будівництво на лініях каналізаційні труби Вони зафіксували її з невідомої причини. Ми ніколи не було проблем, поки вони не **** Ед навколо. Ive отримував затопленими в моєму підвалі кожну зиму і весну, як з ніг від води, а насоси пожежної рис воду. Дурний міста, це було зроблено людиною, НЕ мати-природа. - Вікна в підвальному приміщенні, де встановлений, коли мій прадід жив в моєму будинку античний, тому я отримати рис північний вітер дме, і я буквальному заморожування My Nuts Off. -- |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| а те, що про мою смоктати
двері гаража дійсно голосно він має той же килим скрізь крім моєї сім'ї кімнату, в якій carpit є durty і мій старий Sade оленяча шкіра робота моїй кімнаті потреби перефарбували мої їдальня має потворні формування Моя система: #
|
|
| |||
| |||
| Що блискучим темі! Коли кран включений або виключений, або пральної або посудомийної машини включені, труб після вибуху і до кожного Так, собака, повнорозмірної Коллі! Люби його на шматки, хоча, проте Волосся, Бруд! £ 2000 податкового року Рада з / о наших чудових Рада Праці. Так, павуки і мокриці! 1 мкВт цифровий телевізійний передавач в Шеффілді, який блокується не тільки неправильним типом листя!
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| HP F1905 плоский монітор кольору бари, миготливий | sparkyrhett | Графічні карти & Монітори | 1 | 26 квітня 2009 13:17 |
| Відеокарти Пам'ять - Ноутбук смоктати відео карт | Ел'йоенай | Графічні карти & Монітори | 3 | 15 березня 2009 14:49 |
| Ню тут, тому кажу привіт усім In Da House | luqmoon | Тут Introduce Yourself | 3 | 22 грудня 2008 09:08 |
| BroChaz в домі ... | BroChaz | Тут Introduce Yourself | 7 | 6 жовтня 2008 18:29 |
| Suck або удар? Antec 900 ..... | Bubba | Справа & блоки живлення | 10 | 20 вересня 2008 10:52 |
| Різьба Інструменти | |
| |