![]() |
|
| |||
| |||
| Hey όλα, ήθελα απλά να μάθω τι πιστεύετε για όλα τα ποδήλατα παρακάτω: YAMAHA YZF R 125 ![]() HONDA CBR 125r ![]() Η YAMAHA προσβλέπει 100 φορές καλύτερο κατά τη γνώμη μου και το κόστος περίπου £ 3200 η Honda από την άλλη πλευρά είναι γνωστή για την αξιοπιστία ... thats και ότι όλα τα ένδικα μέσα σε μένα και το κόστος £ 2700 τι πιστεύετε εσείς; ακούγονται πολύ παρόμοια αρχή και έχουν ταχύτητες της τάξης του 70-80 mph. Είμαι σε 50% / 50% αυτή τη στιγμή. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Είχα την έχουν Yam, 100%.
Υπάρχει συνηθίζει να είναι πολύ μεταξύ τους, αν δεν πρόκειται για το κομμάτι και η μία μπορεί να είναι καλύτερο από το άλλο, οπότε πρόκειται για την τιμή, την αξιοπιστία και την εικόνα. Η Yamaha την εικόνα της την καθιστά επιπλέον μερικές λίρες και αξίζει τον κόπο και δεν μπορώ να σκεφτώ είναι πολύ μεταξύ τους σχετικά με την αξιοπιστία, μάλλον θα πωλήσουν πολύ πριν πάει καλά stats. Το σύστημά μου: Hybr! Δ
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Η Yamaha έχει τα αγωνιστικά δούμε σε αυτό IMHO ![]() Honda φαίνεται λίγο ενός έργου ποδήλατο είδους πράγμα. Λιγότερο διασκεδαστικό.
|
| |||
| |||
| Thats όλα τα αναγκαία i Cheers παιδιά. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Θα μπορούσε να είναι η Yamaha για μένα πολύ. Φαίνεται πολύ καλός.
| |||
| |||
| σίγουρα το YAMAHA. φαίνεται καλύτερα. Επίσης, φαίνεται ότι θα ήταν ελαφρύτερο. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Blue = fav χρώμα. πάνε με το μπλε !!!!!!
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Αλλαγή Fonts μου; | pete21 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 2 | 29 Ιαν 2009 03:23 |
| Αλλαγή ISP | Garigoun | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 3 | 8ο Σεπ 2008 10:35 |
| Βοήθησέ με αλλαγή PCIE 8X να 16X. | punabutta8251 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 5 | 28 Απρ 2008 04:30 |
| Όνομα Αλλαγή | Hybr! Δ | Κοινότητας Νέα & Chat | 31 | 31 Ιαν 2008 13:41 |
| Αλλαγή IP | Jake2392 | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 7 | 19 Ιουλ 2007 07:12 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |