![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hey all, csak azt akartam tudni, mit gondol az összes biciklit a következők: Yamaha YZF R 125 ![]() Honda CBR 125r ![]() A Yamaha 100-szor jobban néz ki, véleményem szerint és a költség kb 3200 A Honda másrészt ismert a megbízhatóság ... és minden, amit nekem fellebbezések és költségek 2700 £ Mit gondolsz, fiúk? Jó nagyon hasonló, és top sebesség körülbelül 70-80 mph. Én a 50% / 50%-át abban a pillanatban. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Szerintem a Jamszgyökér, 100%.
Ott szokott lenni sok közöttük, hacsak nem vagyunk a pályán, és lehet jobb, mint a többi, így jön le az ár, a megbízhatóság és a képet. A Yamaha kép teszi az extra néhány fontért is megéri, és én nem hiszem, hogy sok közöttük a megbízhatóság, akkor valószínűleg eladják azt megelőzően azt stats megy rossz. My System: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A Yamaha a versenyzésre látod ez IMHO ![]() Honda néz ki egy kis munkát bike fajta dolog. Kevésbé szórakoztató.
|
| |||
| |||
| Thats all i szükség Cheers srácok. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Lenne a Yamaha nekem is. Úgy néz ki, sok szebb.
| |||
| |||
| Tuti, hogy a Yamaha. néz ki jobban. is néz ki ez a könnyebb. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Fav kék szín. megy a kék !!!!!!
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Megváltoztatni a betűtípusok? | pete21 | A Windows operációs rendszerek | 2 | 29. január 2009 03:23 |
| Változás az ISP | Garigoun | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 3 | 8. Szeptember 2008 10:35 |
| Segíts változás PCIe 8X hogy 16X. | punabutta8251 | Grafikus kártyák és monitorok | 5 | 28. április 2008 04:30 |
| Névváltozás | Hybr! D | Közösségi Hírek & Chat | 31 | 31. január 2008 13:41 |
| Change IP | Jake2392 | Vírus, kémprogram és biztonság | 7 | 19. július 2007 07:12 |
| Téma eszközök | |
| |