![]() |
|
| |||
| |||
| היי כולם, רק רציתי לדעת מה אתה חושב על כל bikes להלן: YAMAHA YZF R 125 ![]() הונדה CBR 125r ![]() את yamaha נראה 100 פעמים יותר טוב לדעתי, בעלות כ £ 3200 את הונדה מאידך ידוע על אמינות ... thats ואת כל זה מושך אותי ואת עלויות £ 2700 מה אתם חושבים? הם מאוד דומים ו קול הדף יש במהירויות של סביב 70-80 מייל / שעה. אני על 50% / 50% בשלב זה. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני מעוניין לקבל את ים, 100%.
יש הרבה wont להיות ביניהם, אלא אם אתה על המסלול ואחד יכול להיות טוב יותר מאשר אחרים, כך שזה מגיע למחיר, אמינות ותמונה. את התמונות של Yamaha עושה את תוספת לירה כמה טוב שווה את זה ואני לא יכול לחשוב יש הרבה ביניהם על האמינות, אתה כנראה תמכור אותו הרבה לפני שזה הולך סטטיסטיקת טועה. המערכת שלי: Hybr! ד
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| יש את ה Yamaha racing להסתכל עליה IMHO ![]() הונדה נראה קצת עבודה האופניים מהסוג הזה. פחות כיף.
|
| |||
| |||
| הייתי צריכה את כל Thats לחיים חבר 'ה. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yamaha יהיה לי יותר מדי. נראה הרבה nicer.
| |||
| |||
| בהחלט את yamaha. נראה טוב יותר. כמו כן, נראה שזה יהיה קל יותר. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| צבע כחול = fav. ללכת עם הכחול !!!!!!
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| לשנות את הגופנים? | pete21 | מערכות ההפעלה Windows | 2 | 29 ינואר 2009 03:23 |
| שנה של ספק שירותי אינטרנט | Garigoun | רישות, מודמים & VoIP | 3 | 8 ספטמבר 2008 10:35 |
| עזרה לי להחליף חריצי PCIe 8X עד 16X. | punabutta8251 | כרטיסי מסך & Monitors | 5 | -28 לאפריל 2008 04:30 |
| שינוי שם | Hybr! ד | קהילה חדשות וצ 'אטים | 31 | 31 ינואר 2008 13:41 |
| שינוי כתובת IP | Jake2392 | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 7 | 19th יולי 2007 07:12 |
| שרשרת כלים | |
| |