![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hey all, just wanted to know what you all manote apie dviračius žemiau: Yamaha YZF R125 ![]() Honda CBR 125R ![]() Yamaha atrodo 100 kartų geriau, mano nuomone, ir kainuoja apie £ 3.200 Kita vertus Honda yra žinomas dėl savo patikimumo ... ir Thats visi, kad kreipiasi į mane ir išlaidų £ 2.700 What do you guys think? jie skamba labai panašiai ir turi pradžią greičiu maždaug 70-80 mylių. aš ant 50% / 50% šiuo metu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Norėčiau turėti Yam, 100%.
Yra daug įpratęs būti tarp jų, nebent esate ant kelio ir vienas gali būti geriau nei kiti, todėl jis nužengia į kainą, patikimumą ir įvaizdį. Yamaha vaizdas leidžia papildomai keletą quid pat verta, ir aš negaliu galvoti yra daug tarp jų patikimumą, tai tikriausiai jį parduoti kol jam stats going wrong. Mano sistema: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yamaha yra lenktynėms žvelgti į tai IMHO ![]() Honda atrodo iš darbo nuoma rūšies dalykas bitų. Mažiau įdomus.
|
| |||
| |||
| Thats all i reikalingas Cheers guys. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Būtų man Yamaha per. Atrodo daug gražiau.
| |||
| |||
| tikrai Yamaha. atrodo geriau. ji taip pat atrodo, kad būtų lengvesnis. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Blue = Meg spalva. eiti su mėlynos !!!!!!
![]() |
|
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Keisti IPT | Garigoun | Networking, Modems & VoIP | 3 | 8 rugsėjis 2008 10:35 |
| Pavadinimo pakeitimas | Hybr! D | Community News & Chat | 31 | 31 sausis 2008 13:41 |
| Visi Viena kaita | crghannan | Windows "operacinės sistemos | 1 | 22 rugsėjis 2007 14:37 |
| Keisti IP | Jake2392 | Virus, Spyware & Security | 7 | 19 liepa 2007 07:12 |
| Temos įrankiai | |
| |