![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj všetkým, Jednoducho chcel vedieť, čo si myslíte o všetkých kolies nižšie: YAMAHA YZF R 125 ![]() HONDA CBR 125r ![]() Yamaha 100 krát lepšie vyzerá podľa môjho názoru a náklady okolo £ 3200 Honda je na druhej strane je známe pre svoju spoľahlivosť ... a to je všetko, čo ma oslovuje a náklady £ 2700 čo vy na to? sú zdravé a majú veľmi podobné top rýchlosťou okolo 70-80 mph. Som na 50% / 50% v súčasnosti. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Já bych mať Jam, 100%.
Tam zvyknutý byť oveľa medzi nimi, ak ste na trati a jeden môže byť lepšie ako ostatné, tak to príde až na cenu, spoľahlivosť a imidž. Yamaha image robí extra pár libier a stojí za to a já si nemyslím, že je medzi nimi mnoho o spoľahlivosti, bude pravdepodobne predávať dlho pred tým, ako štatistiky bude zle. Môj systém: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yamaha má závodné pozrieť na to IMHO ![]() Honda vyzerá trochu práce kole druhu vec. Menej zábavné.
|
| |||
| |||
| To všetko aj potrebné Dík kluci. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bude Yamaha pro mě taky. Vyzerá to oveľa krajší.
| |||
| |||
| určite Yamaha. vyzerá lepšie. to tiež vyzerá, že by bolo ľahšie. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Modrá farba = fav. ísť s modrým !!!!!!
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Zmeniť moje Písma? | pete21 | Operačné systémy Windows | 2 | 29. januára 2009 03:23 |
| Zmena ISC | Garigoun | Siete, Modemy & VoIP | 3 | 8. September 2008 10:35 |
| Pomôžte mi zmeniť PCIe 8X to 16X. | punabutta8251 | Graphics Cards & Monitory | 5 | 28. apríl 2008 04:30 |
| Zmeniť meno | Hybr! D | Spoločenstva Novinky a chat | 31 | 31. január 2008 13:41 |
| Zmena IP | Jake2392 | Virus, spyware a bezpečnosť | 7 | 19. júla 2007 07:12 |
| Thread Tools | |
| |