![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хеј свима, само желела да зна шта сви ви мислите о бицикле испод: ЫАМАХА ЫЗФ Р 125 ![]() ХОНДА ЦБР 125р ![]() Тхе Ыамаха изгледа 100 пута боље у мом мишљењу и цене око £ 3200 Хонда је с друге стране, позната је по својој поузданости ... тај и све жалбе које се мени и трошкове £ 2700 Шта чинити те мислити? они звук врло слични и имају врхунске брзине од око 70-80 мпх. Ја сам на 50% / 50% у овом тренутку. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Хтио имати јамс, 100%.
Постоји навика бити много између њих, осим ако сте на стазу и једно мај бити бољи од других, тако да се своди на цену, поузданост и слике. Тхе имаге Ыамаха чини додатни пар фунта добро исплати, а ја не могу мислити много међу њима на поузданости, од вас ће вероватно продати га дуго пре него што статистика иде криво. Мы Сыстем: Хыбр! Д
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Тхе Ыамаха има поглед на њу тркаче ИМХО ![]() Хонда изгледа мало дело бике врсту ствар. Мање забавно.
|
| |||
| |||
| Тај ми је потребно Живели момци. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ыамаха би за мене превише. Изгледа пуно лепше.
| |||
| |||
| дефинитивно Ыамаха. изгледа боље. Такође изгледа да ће бити лако. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Плава боја = фав. ићи са плавом !!!!!!
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Промени мој Фонтови? | пете21 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 2 | 29 јануар 2009 03:23 |
| Промена ИСП | Гаригоун | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 3 | 8. Сеп 2008 10:35 |
| Помози ми променити ПЦИЕ 8кс до 16кс. | пунабутта8251 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 5 | 28 април 2008 04:30 |
| Наме Цханге | Хыбр! Д | Цоммуниты Неус & Цхат | 31 | 31 јануар 2008 13:41 |
| ИП Цханге | Јаке2392 | Вирус, Спыуаре и безбедност | 7 | 19. јула 2007 07:12 |
| Тхреад Тоолс | |
| |