![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Сега имаме В "какво" Никога резба Аз се чудех, дали бихме могли да направим безполезни факти темата пълен с неща, които трябва да "NT знам, че са верни, но напълно usless, Сходен Думата "опашката" е единствената дума в английския език, който все още е постановено по същия начин, когато последните четири букви са отстранени. или Земята е единствената планета не е кръстен на бога. или дори тези глупави неща Това е против закона да хълцам, или кихане в църква в Небраска, САЩ. Слонът е единственото млекопитаещо, което не може да скочи! или Камилоптиците са единствените птици, които може да видите цвят синьо. така ли безполезни факти около търкаляне в мозъка ти?
Ако зидарите построени сгради пътя програмисти пише програми, след това на първия кълвач, които дойдоха заедно ще унищожи цивилизацията. А компютъра веднъж ме биеш по шахмат Но това не е мач за мен в ритник бокс. ![]() Моята система: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| В парашут е изобретен от Леонардо да Винчи през 1515.
| |||
| |||
| Kangaroos са 3 .. жените гениталиите. 1, от които ние не знаем какво е. Делфините са единствените други животни, която е секс за удоволствие. Най-големият брой употребявали по математика уравнение се нарича Grahams номер. Това число е толкова голям, че ако цялата вселена е направена в писмен вид материал, тя все още не може да бъде написано надолу. |
|
| |||
| |||
| Така е хеликоптера и аз мисля, че самолет, както и ......... |
|
| |||
| |||
| Пчелите не могат да летят според всичко, което знам за аеродинамиката, но те не ......... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| А патешки шарлатанствувам does'nt ехо и никой не знае защо
| |||
| |||
| Всеки гражданин на Кентъки е задължен по закон да отнеме баня поне веднъж в годината |
|
| |||
| |||
| Цитат:
.... е, че, независимо дали те се нуждаят или не? |
|
| |||
| |||
| Не дума на английски език рими с "месец".
__________________ Ако зидарите построени сгради пътя програмисти пише програми, след това на първия кълвач, които дойдоха заедно ще унищожи цивилизацията. А компютъра веднъж ме биеш по шахмат Но това не е мач за мен в ритник бокс. ![]() |
|
| |||
| |||
| АЗ имам никакъв представа! малтретиране споделите вашето въображение реши:-P |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Невъзможно е да се Epson Stylus SX600FW за печат на HP Compaq Nc4400-И двете Helpdesks Безполезни! | LouG | Digital Imaging & Принтери | 1 | 3 май 2009 05:59 |
| Още факти! | KanoakaVirus | Изключено Тема Дискусия | 8 | 8 ноември 2008 17:49 |
| 10 факти не знам за Microsoft | Hybr! Г | Windows операционни системи | 11 | 3 ноември 2008 11:51 |
| Интересни факти за Spybot на имунизирам Тема | evilfantasy | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 9 | 6 май 2008 г. 13:41 |
| Затворени темата ... | ghn22 | Общността Новини & Чат | 6 | 18 Jan 2008 18:23 |
| Нишка Инструменти | |
| |