![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nyní máme "Co" Už Thread Myslel jsem, že bychom mohli dělat zbytečné fakta vlákno plný věcí, měli byste `nt vím, že jsou pravdivé, ale naprosto usless, Mít rád Slovo "fronta" je pouze slovo v anglickém jazyce, který je stále zřetelnější stejným způsobem, když poslední čtyři písmena jsou odstraněny. nebo Země je jediná planeta není pojmenován po bohu. nebo dokonce tyto hloupé věci Je to v rozporu se zákony na říhnutí, kýchání nebo v kostele v Nebraska, USA. Slon je jediný savec, který nemůže skočit! nebo Sovy jsou jediný ptáci, kteří vidí modrou barvu. tak máš asi zbytečná fakta kolejová v mozku, že vaše?
Pokud budovateli postavené budovy cestu programátorů píše programy, pak první datel, který přišel spolu se zničit civilizaci. Počítač jednou mě v šachu Ale byla to pro mě žádný zápas v kick boxu. ![]() Můj systém: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Na padáku byl vynalezl Leonardo da Vinci v 1515.
| |||
| |||
| Klokani se 3 .. womens genitáliích. 1 z nich nevíme, co je pro. Delfíni jsou jen jiné zvíře, které má sex pro potěšení. Největší počet stále používá v matematice rovnice se nazývá Grahams číslo. Toto číslo je tak velký, že když celý svět byl učiněn v písemné materiály, je ještě nemohlo být napsáno. |
|
| |||
| |||
| Tak byl vrtulník a já si myslím, že letadlo stejně ......... |
|
| |||
| |||
| Včely nemohou létat na všechno víme o aerodynamice, ale dělají ......... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A kachní kvákání does'nt ozvěnu a nikdo neví proč
| |||
| |||
| Každý občan Kentucky je požadováno zákonem, aby se vykoupat nejméně jednou za rok |
|
| |||
| |||
| Citace:
.... je to, zda je nutné, nebo ne? |
|
| |||
| |||
| Ne slova v anglickém jazyce rýmuje s "Měsíc".
__________________ Pokud budovateli postavené budovy cestu programátorů píše programy, pak první datel, který přišel spolu se zničit civilizaci. Počítač jednou mě v šachu Ale byla to pro mě žádný zápas v kick boxu. ![]() |
|
| |||
| |||
| Nemám ponětí! nemocné vaši představivost rozhodnout:-P |