![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Τώρα έχουμε ένα Το "τι" Ever Νήμα Αναρωτιόμουν αν θα μπορούσαμε να κάνουμε ένα άχρηστο γεγονότα νήμα γεμάτη πράγματα που θα πρέπει να `nt γνωρίζουμε, ότι είναι αλήθεια, αλλά εντελώς usless, Όμοιος Η λέξη "ουρά" είναι η μόνη λέξη στην αγγλική γλώσσα, που είναι ακόμη εντονότερη τον ίδιο τρόπο, όταν τα τελευταία τέσσερα γράμματα απομακρύνονται. ή Γη είναι το μόνο πλανήτη που δεν πήρε το όνομά της από ένα θεό. ή ακόμη και αυτά τα ηλίθια πράγματα Είναι κατά του νόμου για την burp, ή φτάρνισμα σε μια εκκλησία στη Νεμπράσκα των ΗΠΑ. Ο ελέφαντας είναι το μόνο θηλαστικό που δεν μπορούν να πηδήξουν! ή Κουκουβάγιες είναι τα μόνα πουλιά που μπορούν να δουν το μπλε χρώμα. έτσι ώστε να έχεις πραγματικά άχρηστο τροχαίο κοντά στο εν λόγω εγκεφάλου σου;
Αν οι κατασκευαστές κτιρίων χτισμένη τον τρόπο προγραμματιστές έγραψε προγράμματα, τότε ο πρώτος δρυοκολάπτης που ήρθαν μαζί θα καταστρέψει τον πολιτισμό. Ένας υπολογιστής μου μόλις νικήσει στο σκάκι Αλλά ήταν για μένα δεν ταιριάζουν στο kick boxing. ![]() Το σύστημά μου: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Το αλεξίπτωτο εφευρέθηκε από το πρόγραμμα Leonardo da Vinci στο 1515.
| |||
| |||
| Καγκουρό έχουν 3 .. γεννητικά όργανα της γυναίκας. 1 από το οποίο δεν γνωρίζουμε για τι είναι. Τα δελφίνια είναι το μόνο άλλο ζώο που έχει σεξ για ευχαρίστηση. Ο μεγαλύτερος αριθμός που χρησιμοποιήθηκαν ποτέ σε μια εξίσωση που λέγεται μαθηματικά Grahams αριθμό. Ο αριθμός αυτός είναι τόσο μεγάλος ώστε, εάν το σύνολο του σύμπαντος έγινε σε γραφική ύλη, ακόμη δεν μπορούσε να γράψει. |
|
| |||
| |||
| Έτσι ήταν το ελικόπτερο και πιστεύω ότι το αεροπλάνο, αλλά ......... |
|
| |||
| |||
| Μέλισσες δεν μπορεί να πετάξει, σύμφωνα με όλα όσα γνωρίζουμε για την αεροδυναμική, ακόμη κάνουν ......... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μια πάπια της κουακ does'nt ηχώ και κανείς δεν ξέρει γιατί
| |||
| |||
| Κάθε πολίτης του Κεντάκι, απαιτείται από το νόμο να λαμβάνουν ένα μπάνιο τουλάχιστον μια φορά το χρόνο |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
.... είναι ότι, εάν πρέπει ή δεν πρέπει; |
|
| |||
| |||
| Δεν λέξη στην αγγλική γλώσσα ποιήματα με "το μήνα".
__________________ Αν οι κατασκευαστές κτιρίων χτισμένη τον τρόπο προγραμματιστές έγραψε προγράμματα, τότε ο πρώτος δρυοκολάπτης που ήρθαν μαζί θα καταστρέψει τον πολιτισμό. Ένας υπολογιστής μου μόλις νικήσει στο σκάκι Αλλά ήταν για μένα δεν ταιριάζουν στο kick boxing. ![]() |
|
| |||
| |||
| Δεν έχω ιδέα! άρρωστος ας αποφασίσει τη φαντασία σας:-P |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Δεν μπορείτε να πάρετε Epson Stylus SX600FW εκτύπωσης για HP Compaq Nc4400-Και τα δύο Γραφεία υποστήριξης Άχρηστο!! | LouG | Digital Imaging & Printers | 1 | 3η Μαΐου 2009 05:59 |
| Περισσότερα Πραγματικά! | KanoakaVirus | Off Topic Συζήτηση | 8 | 8 Νοε 2008 17:49 |
| 10 Πραγματικά δεν ξέρατε Σχετικά με τη Microsoft | Hybr! Δ | Λειτουργικά συστήματα Windows | 11 | 3η Νοε 2008 11:51 |
| Ενδιαφέροντα γεγονότα σχετικά με το Spybot του Μεγάλου διασφαλίζω | evilfantasy | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 9 | 6η Μαΐου 2008 13:41 |
| Κλειστή το νήμα ... | ghn22 | Κοινότητας Νέα & Chat | 6 | 18 Ιαν 2008 18:23 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |